erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αυτα ακουσα αυτα λεω για να κανω την ξυπνια για το χωνι δεν παω στοιχημαμουνι και μετα χωνι
αυτα ακουσα αυτα λεω για να κανω την ξυπνια για το χωνι δεν παω στοιχημαμουνι και μετα χωνι
τσομπανη οταν με τσιπρα γυρισουμε ομως στην δραχμη κανεις δεν θα το θυμαται πιατης την εχει κανει την κωλοτρυπιδα διευρω ο χασοδικης
το 200 αρι το θυμασαι;το επετειακο;τσομπανη οταν με τσιπρα γυρισουμε ομως στην δραχμη κανεις δεν θα το θυμαται πια
οχι τυπε ημανε μικρος τοτενεςτο 200 αρι το θυμασαι;το επετειακο;
ναι ειναι δυσκοληη ροζυ δεν εχει τετοια προβληματα δεν σ αφηνει να περιμενεις
της ροζυς ο κωλος αμα ηταν πλυντηριο θα ειχε κολλησει ο διακοπτης στο στυψιμοναι ειναι δυσκολη
μωρη μαλακω θα αναγκαστω να ριξω νδ το φελεκι μου μεσαμπραμπ τι θα ψηφισεις , πες να σε ξεγραψω απο τα κιταπια
μωρη μαλακω θα αναγκαστω να ριξω νδ το φελεκι μου μεσα
ωιμε αλι και τρισαλι χαζεψες..μωρη μαλακω θα αναγκαστω να ριξω νδ το φελεκι μου μεσα
ξερεις εχω να προστατεψω τους κοπους μιας ζωης ο αλλος ειναι προτιμω να μου κοψουν το χερι απο τον καρπο παρα απ τον ομο ;)ωιμε αλι και τρισαλι χαζεψες..
μωρη μαλακω θα αναγκαστω να ριξω νδ το φελεκι μου μεσα
δε πα να γαμηθουνε ολοι τους, σορυ φιλε δεν θελω να ασχολουμε με τα πολιτικα αναγκαζομαιbrabusss μην ακους κανεναν τρελεεε....Ν.Δ δαγκωτό.....και μετά την πανηγυρική νίκη της Ν.Δ παρτουζίτσα με erinal+γιατρό
πλουτοκρατεςξερεις εχω να προστατεψω τους κοπους μιας ζωης ο αλλος ειναι προτιμω να μου κοψουν το χερι απο τον καρπο παρα απ τον ομο ;)
πλουτοκρατες
δεν μου χαρισε οτι εχω κανεις φιλεναδα αυτα τα λιγα δεν θα τ αφησω να μου τα κανουν χαρτοπολεμο
δεν με χεζεις με τα πολιτικα σου? δεν ξανααπανταω σε τιποτα αλλο σχετικοναι ναι μπραμπ φυσικα