brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.220
- Πόντοι
- 2.606
εμεις ειμαστε πεζα γκομενακια μας ενδιαφερει μονο αν εχεις τα ρουχα σουΓκομενάκια Που ρωτάνε τι κάνω μπραμπ.ιτ μαι νταστ
εμεις ειμαστε πεζα γκομενακια μας ενδιαφερει μονο αν εχεις τα ρουχα σουΓκομενάκια Που ρωτάνε τι κάνω μπραμπ.ιτ μαι νταστ
Την ξέρω την σκόνη μάλλον την τρεμπον λες σήμερα θα έρθει να με δει γιατρός
Μπερδευτικές σαν τον Γκουσγκούνη φίλε , που του είπε η άλλη "tres jolie" και της είπε "Τι ζολή, μωρή... ψωλή το λένε"όχι ρε μην πληρώνεις γιατρούς...Θα έρθω να σε εξετάσω εγώ με την θεραπευτική μου κρέμα psolon ...θα γινεις περδικι σε χρονο dt...
Μπερδευτικές σαν τον Γκουσγκούνη φίλε , που του είπε η άλλη "tres jolie" και της είπε "Τι ζολή, μωρή... ψωλή το λένε"
Φίλε έχεις λέγεινerinal έχω λίγο πονοοοοκέφαλο ρε...μου δίνεις λίγο το buzostedon σου να μου περάσει ?
Αν δεν περνάει ούτε με αυτό θα πάρουμε πιο σκληρά μέτρα με αντιβίωση mounostedon
τι μαναμ ?Μπραμπ δεν είναι τυχαίο
μπραμπ αυτός ο Ιωάννης μπήκε με το πουλί στο χέρι,,Λες να ήταν επισκέπτης;τι μαναμ ?
πρεπει να παρακολουθουσε το σαιτ πολυ καιρομπραμπ αυτός ο Ιωάννης μπήκε με το πουλί στο χέρι,,Λες να ήταν επισκέπτης;
πες του μπουστη του γιατρου μακρια το στηθοσκοπιο και τα κουλα του απ τα βυΖα σου γιατι θα τον εγαμησωΜάλλον χαχαχαχα
πρεπει να παρακολουθουσε το σαιτ πολυ καιρο
ειναι η πουτανα αντικειμενο του ποθουη erinal ήτανε ο λόγος που έφτιαξα προφιλ ρε...τον ειχα κανει λαστιχο τοσες φορες για παρτυ της....κριμα ητανε...επρεπε να δειξω τον σεβασμο μου σε αυτα τα βυζομπαλα και να φτιαξω προφιλ
Δαιμόνια, τελώνια, ξωτικά και θεότητες.
Σε μία μίξη αρχαίων και νέων δοξασιών φρονούμε ότι υπάρχουν παντού. Ας ανακαλύψουμε αυτά που υπάρχουν στο νήμα μας. Συμπληρώστε τον κατάλογο:
1. Μακρυτσούτσουνος Αλέκος [ δαιμόνιο ]
2. Γιδοποιμενικός [ τελώνιο ]
3. Ροδή [ πιστό ξωτικό ]
4. 8ποντος Πρίαπος [ θεότητα ]
5. Κθούλου [ Μέγα δαιμόνιο με δυνάμεις κλωνοποίησης ]
6. Tsambo [ Λεβεντοδαιμόνιο ]
7. Eraser [ Troll εκ Νορβηγίας ]
έτσι είναι ο Ιωάννης, όπου πάει μπαίνει φουριόζος, παλιός γνώριμος από την ασχολία νούμερο 1μπραμπ αυτός ο Ιωάννης μπήκε με το πουλί στο χέρι,,Λες να ήταν επισκέπτης;