gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχω βιντεο με κρυφη καμερα στην στανη να καβαλαει την μαριγουλα και να την ρωταει.....πες μου τι εισαι;εισαι το πουτανακι μου;Που πονταρετε;
εχω βιντεο με κρυφη καμερα στην στανη να καβαλαει την μαριγουλα και να την ρωταει.....πες μου τι εισαι;εισαι το πουτανακι μου;Που πονταρετε;
Λεs να ηπιε ολο το κουτι με τα αντιβιοτικα????Η εμπνευση του εμπυρετου παθους!!!
Το Κ Λ τι σημαινει;
βγαζω το ψωμί μου φιλε βλέπω μαλακιστικατε αρκετά όσο έλειπαΕπανηλθε ο νταλκας;
Αναρωτιεμαι που ειναι ο κ. Μπραμπ;;;
και εμεις εργαζομαστε φιλε,δεν κλαιγομαστεβγαζω το ψωμί μου φιλε βλέπω μαλακιστικατε αρκετά όσο έλειπα
εσυ θα μπεις μέσα για διευκόλυνση αλλοτριας ακολασίας σε κατσίκεςκαι εμεις εργαζομαστε φιλε,δεν κλαιγομαστε
Αλλα ακομη δε ξερετε με ποιον πατε να μπλεξετε.εχω βιντεο με κρυφη καμερα στην στανη να καβαλαει την μαριγουλα και να την ρωταει.....πες μου τι εισαι;εισαι το πουτανακι μου;
:oεσυ θα μπεις μέσα για διευκόλυνση αλλοτριας ακολασίας σε κατσίκες
βγαζω το ψωμί μου φιλε βλέπω μαλακιστικατε αρκετά όσο έλειπα
δεν πιστεύω να σε χυσε κανας άλλος όσο έλειπα
σιγα μην μπω και για νταβατζηςεσυ θα μπεις μέσα για διευκόλυνση αλλοτριας ακολασίας σε κατσίκες
για μαλάκες τους περασες τους αλλους;δεν πιστεύω να σε χυσε κανας άλλος όσο έλειπα
ναι κι όμως , ο κρύος ιδρώταςδεν πιστεύω να σε χυσε κανας άλλος όσο έλειπα
δεν πιστεύω να σε χυσε κανας άλλος όσο έλειπα
Και εμου αφετερου και αφ εαυτου.....Εγω σπουδαζα εκεινο το διαστημαΑπαντες πλην υμων και του κ. Αλεκου.
καφροι θα μου χαλάσετε την σκέση που πάω να σωσω με νύχια και με δόντια
Και εμου αφετερου και αφ εαυτου.....Εγω σουδαζα εκεινο το διαστημα
ναι κι όμως , ο κρύος ιδρώτας