Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δύσκολο μαλάκα να βρεθούμε ... φτάνω το μεσημέρι του Σαββάτου και θα φύγω Κυριακή... χώρια που θα έχω ξεκινήσει από δώ στις 3.30 το πρωί του Σαββάτου για να μπορέσω να φτάσω μεσημέρι...

ρε μαλάκα εχω και κάποια ηλικία...

την επόμενη φορά... κάλεσα τον κολλητό σου και του είπα να φέρει και σένα στο τσιμπούσι τα χριστούγεννα και με γράψατε...

τσιμπήστε από ένα αρχίδι τώρα  :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δύσκολο μαλάκα να βρεθούμε ... φτάνω το μεσημέρι του Σαββάτου και θα φύγω Κυριακή... χώρια που θα έχω ξεκινήσει από δώ στις 3.30 το πρωί του Σαββάτου για να μπορέσω να φτάσω μεσημέρι...

την επόμενη φορά... κάλεσα τον κολλητό σου και του είπα να φέρει και σένα στο τσιμπούσι τα χριστούγεννα και με γράψατε...

γαμημενε :birdman: την επομενη φορα που θα ερθεις θα το καψουμε μπουζουκια.Αν υπαρχει Ελλαδα με τον τσιπρα βεβαια :grin:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τον παπαζόλα τον κάλεσες?  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γαμημενε :birdman: την επομενη φορα που θα ερθεις θα το καψουμε μπουζουκια.Αν υπαρχει Ελλαδα με τον τσιπρα βεβαια :grin:

μπουζούκια όχι... όποιο μπαράκι γουστάρεις και ότι σχέδιο ξύδι γουστάρεις και σε όση ποσότητα... κερνάω... μπουζούκια δεν είναι στο ρόστερ μου...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μπουζούκια όχι... όποιο μπαράκι γουστάρεις και ότι σχέδιο ξύδι γουστάρεις και σε όση ποσότητα... κερνάω... μπουζούκια δεν είναι στο ρόστερ μου...
οκ θα σε αφησω να με καθοδηγησεις τοτε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom