tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ποτε ερχεσαι;
γαμημενε την επομενη φορα που θα ερθεις θα το καψουμε μπουζουκια.Αν υπαρχει Ελλαδα με τον τσιπρα βεβαιαδύσκολο μαλάκα να βρεθούμε ... φτάνω το μεσημέρι του Σαββάτου και θα φύγω Κυριακή... χώρια που θα έχω ξεκινήσει από δώ στις 3.30 το πρωί του Σαββάτου για να μπορέσω να φτάσω μεσημέρι...
ρε μαλάκα εχω και κάποια ηλικία...
την επόμενη φορά... κάλεσα τον κολλητό σου και του είπα να φέρει και σένα στο τσιμπούσι τα χριστούγεννα και με γράψατε...
τσιμπήστε από ένα αρχίδι τώρα
Τον παπαζόλα τον κάλεσες?δύσκολο μαλάκα να βρεθούμε ... φτάνω το μεσημέρι του Σαββάτου και θα φύγω Κυριακή... χώρια που θα έχω ξεκινήσει από δώ στις 3.30 το πρωί του Σαββάτου για να μπορέσω να φτάσω μεσημέρι...
ρε μαλάκα εχω και κάποια ηλικία...
την επόμενη φορά... κάλεσα τον κολλητό σου και του είπα να φέρει και σένα στο τσιμπούσι τα χριστούγεννα και με γράψατε...
τσιμπήστε από ένα αρχίδι τώρα
Ποιός πληρώνει?γαμημενε την επομενη φορα που θα ερθεις θα το καψουμε μπουζουκια.Αν υπαρχει Ελλαδα με τον τσιπρα βεβαια
που ειναι ο μηδας;Τον παπαζόλα τον κάλεσες?
ο παππους τοσα εχειΠοιός πληρώνει?
Τον παπαζόλα τον κάλεσες?
γαμημενε την επομενη φορα που θα ερθεις θα το καψουμε μπουζουκια.Αν υπαρχει Ελλαδα με τον τσιπρα βεβαια
Ο παππούς πληρώνει οτι έχει μουνί.ο παππους τοσα εχει
Ο παππούς πληρώνει οτι έχει μουνί.
οκ θα σε αφησω να με καθοδηγησεις τοτε ;)μπουζούκια όχι... όποιο μπαράκι γουστάρεις και ότι σχέδιο ξύδι γουστάρεις και σε όση ποσότητα... κερνάω... μπουζούκια δεν είναι στο ρόστερ μου...
ενημερωσε το κουτομογια οτι ειμαι ατομαραετοιμάζει εισιτήρια για καζαμπλάνκα ο τύπος
ενημερωσε το κουτομογια οτι ειμαι ατομαρα
οκ θα σε αφησω να με καθοδηγησεις τοτε ;)
Σιγά μην είσαι και ο Μήδας.ενημερωσε το κουτομογια οτι ειμαι ατομαρα
μέσα ... και τα ξύδια παντός είδους και ποικιλίας στην καρτέλα μου ;)
Σιγά μην είσαι και ο Μήδας.
εχω εκπαιδευτεικαλός είσαι ... θέλεις λίγο εκπαίδευση όμως...
να σέβεσαι τους μεγαλύτερους για αρχή...