eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν μπορω απεξω απεξω
καλά τότε, σε γενικές γραμμές.
δε πρέπει να είναι δουλειά γραφείου αν κατάλαβα καλά...
δεν μπορω απεξω απεξω
ειμαι σε οχημα και αν χρειαστει συνηθως οταν δουλευω Συνταγμα πρεπει να συνοδευσω με τα ποδιακαλά τότε, σε γενικές γραμμές.
πες μου να ερθω πριν βγει ο τσιπρας και γαμηθει το συμπαν ;)
καλά τότε, σε γενικές γραμμές.
οκ, αυτό με τη βροχή με έκανε να αναρωτηθώ.ειμαι σε οχημα και αν χρειαστει συνηθως οταν δουλευω Συνταγμα πρεπει να συνοδευσω με τα ποδια
θα σε γαμησω πταν κατεβεις το καυλι μου και ενα δονητη στην γερικη κωλαρα σουδεν είναι ακριβώς νοσοκομείο... είναι κέντρο αποκατάστασης...
και η δουλειά είναι απλή... θα βαράς μαλακία σους κουλούς...
σκασε γερικο πουστρονιμπατσόνι ????
αντε ρε παπαρα Τραμου που εισαι;στειλε πμ με λεπτομερειες ;)
σκασε γερικο πουστρονι
το ξερω ;) αλλα εγω δεν παω ουτε στην Ελλαδα ετσι ρε υπαρχουν αλλα κολπα στο πουστρονησι ξερω τον πρωην διευθυντη μου αλλα ειναι μαλακας.Τα χαλασε στην τελικη συμφωνιαρε μαλάκα εδώ η δουλειά η δικιά σου είναι από τις πλέον κακοπληρωμένες... 7.20 λίρες την ώρα... (βασικός)
εκτός αν είσαι με προυπηρεσία σε ειδικά μαγαζιά και δυό τρια χρόνια εμεπιρία σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους...
να μου πεις μερα ακριβως να κανω το αλλο τατου.Με τα απο ενα οχταωρο παλι θα σου ερθω και θα σας γαμησω ομαδικωςπλύνε γυάλισε τον σβέρκο σου... κατεβαίνω για τις εκλογές... θα σου τον κοκκινήσω (το κωλαράκι σου δεν το γουστάρω)...
να μου πεις μερα ακριβως να κανω το αλλο τατου.Με τα απο ενα οχταωρο παλι θα σου ερθω και θα σας γαμησω ομαδικως
το ξερω ;) αλλα εγω δεν παω ουτε στην Ελλαδα ετσι ρε υπαρχουν αλλα κολπα στο πουστρονησι ξερω τον πρωην διευθυντη μου αλλα ειναι μαλακας.Τα χαλασε στην τελικη συμφωνια
ναι ρε συ σωστος εισαιναι αλλά private contractors... και μόνο από ειδικά μαγαζιά όπως σου είπα...
εγω μονο δονητη θα σου χωσωμε το τατού γαμάς εσύ?
τόσο πίσω έμεινα ρε γαμώτο και γαμάω ακόμη με την πούτσα μου ?????
εγω μονο δονητη θα σου χωσω
θα φας μια και για να ξανασηκωθεις μονο με ρεγκοβεργια δοκίμασε... φαίνεται σου καλάρεσε η φάπα που έφαγες και θέλεις και άλλη ...
θα φας μια και για να ξανασηκωθεις μονο με ρεγκοβερ