gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο αλεκος ειναι παλικαρι απο τα λιγα παιδια,παλεψε γερα με τον τραμου στα μαρμαρενια αλωνιαΑπαντες πλην υμων και του κ. Αλεκου.
ο αλεκος ειναι παλικαρι απο τα λιγα παιδια,παλεψε γερα με τον τραμου στα μαρμαρενια αλωνιαΑπαντες πλην υμων και του κ. Αλεκου.
επειδή ενω είμαι ασθενής σπεύδετε να ρουφιανέψετεΓιατι κυρια;
Επειδη ειμεθα ειλικρινεις;
χου δε φακ ιζ Αλέκος;Απαντες πλην υμων , του κ. Αλεκου και του κ. life97 και του κ. HoF.
Για ποσα δευτερολεπτα ????ο αλεκος ειναι παλικαρι απο τα λιγα παιδια,παλεψε γερα με τον τραμου στα μαρμαρενια αλωνια
εγω εχυσα χτες,τωρα τον αλλο μηνα ξανα θα μου κανει κουκουΤελικα ποιος εχυσε;
χου δε φακ ιζ Αλέκος;
συμφωνησαμε εις το εξης να αναφερεται ως κος μακρυψωλης ή απλα μακρυψωλης στο παρον νημαΟ προσοντουχος εραστης της κας. Ροζυ.
α αυτός ..,θα μείνει πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστηςΟ προσοντουχος εραστης της κας. Ροζυ.
Κι εγώ φίλε μία με dorcel και μιά με Viv Thomasεγω εχυσα χτες,τωρα τον αλλο μηνα ξανα θα μου κανει κουκου
εγω με κανονικη γκομενα φιλε,με δυο ποδιαΚι εγώ φίλε μία με dorcel και μιά με Viv Thomas
ο τσομπάνης ειναι καλτ χύνει με τον ασβό τον ρον ΤζέρεμιΚι εγώ φίλε μία με dorcel και μιά με Viv Thomas
σου κάθησε η χοντρή;εγω με κανονικη γκομενα φιλε,με δυο ποδια
εσένα;σου κάθησε η χοντρή;
oxi file,αστην αυτην την κραταω για καβαντζασου κάθησε η χοντρή;
δαχτυλιαζεσαι βλέποντας κάτω παρταλι και ποστάροντας ταυτόχρονα στο μπου;εσένα;
γαλα να βγάζει και δεν τον νοιάζειgl νεα όμορφη αλλα χοντρή ή γριά άσχημη αλλα λεπτή προτιμας ;
αρα τη χοντρή και νεαγαλα να βγάζει και δεν τον νοιάζει