erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Είμαι ο ηλιος που εχει γινει επικινδυνος και καθε μερα καιει την επιδερμιδα σουτελικα εισαι ομορφη η ασχημη;
Είμαι ο ηλιος που εχει γινει επικινδυνος και καθε μερα καιει την επιδερμιδα σουτελικα εισαι ομορφη η ασχημη;
τωρα φταιω γω να σου βαλω κανα εμοτικον διαρροιας?Οπου σας συμφερει μια χαρα τα πιανετε.
αμα σε πω πουστη και σου ζητησω συγνωμη ελπιζω να μην μου κρατησεις κακια ...
Κάποιος ευθυνεται ομως.γενικά είμαι επιλεκτικός.
όμως, εντελώς φιλικά, σου λέω πως είσαι υπερβολικός, στην καλύτερη περίπτωση.
σε ότι αφορά την "κατανόηση", μπορούμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή αν θες.
η Έρη χρησιμοποίησε άστοχες και άκομψες εκφράσεις, το απειλές το θεωρώ αστείο, αλλά δεν ξεκίνησε από εκείνη όλη αυτή η "διαμάχη".
όμως ζήτησε συγνώμη που σημαίνει ότι δεν θέλει να το συνεχίσει.
σε ότι αφορά την Ρόζυ, ήταν λάθος να μπλεχτεί σε όλο αυτό. δεν έφταιγε σε τίποτα. και ήταν λάθος που μπλέχτηκε σε όλο αυτό.
έχω άριστη μνήμη, αλλά και άποψη και καμιά από τις δύο δεν ευθύνεται γι'αυτό...
Ρωτα το παρεακι σου
για πες μας το καλλιτεχνικο του ψευδωνυμοο κάρολος μπουκόφσκι μου θυμίζει την απόλυτη καλτίλα... ωραίος όμως... ;)
Ρωτα και τον μπαρμπερη ετσι και αλλιως η απάντηση ιδια θα ειναιθα παρω τηλεφωνο τον γκομενο μου που ειναι στο μπαρμπερη να ρωτησω και θα σου απαντησω
γιατι οι αλλοι τα δικαιολογησαν?μπορείς να πεις ότι θες, δεν γνωριζόμαστε εξάλλου και ούτε πρόκειται.
θα πρέπει όμως να δικαιολογήσεις και αυτό που λες ή αυτό που δεν λες.
περιμένω.
Κάποιος ευθυνεται ομως.
Απο καπου εχει ξεκινησει και μαλιστα εκεινος που το ξεκινησε μας κανει και υποδείξεις!!!
Εκει το εντοπιζεις εσυ!!!χμμμ, τότε θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Άλεξ που σε έχει τόσο ψηλά γιατί έλεγε ότι παρατάει τα πάντα για να βρεθεί με την Έρη.
έτσι ξεκίνησαν όλα...
Σωστα. Μονο όταν προκειται να την πειτε σε μενα δεν είναι βαρετο.Αλεξ εγω δε ψαρεύω σε θολά νερά .
Να διαβάζεις ολόκληρα τα πόστ και μα μην απαντάς επιλεκτικά .
Προσπαθώ να κάνω το ίδιο .
Επι των γεγονότων και μόνο δυο λόγια .
Φυσικα και η επίθεση της έρης στη ροζυ ειναι προσωπική και αήθης .
Προσπάθησα ως τώρα να μην πάρω θεση γιατι το βρίσκω το λιγότερο βαρετό όλο αυτο .
Δε νομίζω πως κάποιο ΝΙκ εδώ χρειάζεται " υπεράσπιση "
Μεγάλα παιδιά είμαστε και υπεύθυνοι για το τι λέμε και τι γράφουμε .
Σε "κόντρες" σε φόρουμ δεν εχω εμπλακεί ποτε και δε με αφορούν ούτε αμεςα ούτε έμμεσα .
Αλλά να εισπράττω ειρωνία κι " απαξίωση " από κάποιους που δε γνωρίζουν ειναι κατι που δε μπορω να το κατανοήσω ούτε κάν με τους φορουμικούς κανόνες συμπεριφοράς .
Αυτά γιατι γράφω από κινητό .
Για διευκρινήσεις , ελπίζω να μη χρειαστούν , τα πμ μου και το τηλ μου σ οποίους το έχουν ή το ζητήσουν ειναι πάντα ανοιχτά .
I'll be back
Αλεξ εγω δε ψαρεύω σε θολά νερά .
Να διαβάζεις ολόκληρα τα πόστ και μα μην απαντάς επιλεκτικά .
Προσπαθώ να κάνω το ίδιο .
Επι των γεγονότων και μόνο δυο λόγια .
Φυσικα και η επίθεση της έρης στη ροζυ ειναι προσωπική και αήθης .
Προσπάθησα ως τώρα να μην πάρω θεση γιατι το βρίσκω το λιγότερο βαρετό όλο αυτο .
Δε νομίζω πως κάποιο ΝΙκ εδώ χρειάζεται " υπεράσπιση "
Μεγάλα παιδιά είμαστε και υπεύθυνοι για το τι λέμε και τι γράφουμε .
Σε "κόντρες" σε φόρουμ δεν εχω εμπλακεί ποτε και δε με αφορούν ούτε αμεςα ούτε έμμεσα .
Αλλά να εισπράττω ειρωνία κι " απαξίωση " από κάποιους που δε γνωρίζουν ειναι κατι που δε μπορω να το κατανοήσω ούτε κάν με τους φορουμικούς κανόνες συμπεριφοράς .
Αυτά γιατι γράφω από κινητό .
Για διευκρινήσεις , ελπίζω να μη χρειαστούν , τα πμ μου και το τηλ μου σ οποίους το έχουν ή το ζητήσουν ειναι πάντα ανοιχτά .
I'll be back
Α εσυ εισαι περιπτωση.χμμμ, τότε θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Άλεξ που σε έχει τόσο ψηλά γιατί έλεγε ότι παρατάει τα πάντα για να βρεθεί με την Έρη.
έτσι ξεκίνησαν όλα...
για πες μας το καλλιτεχνικο του ψευδωνυμο
χενρυ τσινανσκι ;)ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω...
χενρυ τσινανσκι ;)
Είμαι ο ηλιος που εχει γινει επικινδυνος και καθε μερα καιει την επιδερμιδα σου
δεν το εχω δει ποια η ταινια και ποιο ποιημα ειναι?όπως σε εκείνη την ταινία με τον ρουρκ και την νταναγουέι... μάλιστα το είχα ξανακούσει αλλά δεν γνωριζα ότι το χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο...
επίσης συνταρακτικό το έργο για την ζωή του με την Ορνέλλα Μούτι και τον Μπέν Γκαζάρα... ειδικά η απαγγελία του ποιήματος στο τέλος...
Εκει το εντοπιζεις εσυ!!!
Κανε κ μια αναλυση για να το καταλαβω κ γω, που ειμαι χαζη οπως λεει ο Νικ.