Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
12 μέλη , 9 επισκέπτες, 2 γκεη παθητικοι, η πρωην γκομενα του μηδα,το μελι ,  ο αντισθενης,ο κθουλους   διαβάζουν αυτό το θέμα. ο τσομπανης οχι γιατι εχει παει να γαμηκει σε προκατ στουντιο της εγνατιας και ετοιμαζει δακρυβρεχτη κριτικη.το θρεντ περιεχει τοποθετηση προιοντος ποπερς  :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
12 μέλη , 9 επισκέπτες, 2 γκεη παθητικοι, η πρωη γκομενα του μηδα,το μελι ,  ο αντισθενης,ο κθουλους   διαβάζουν αυτό το θέμα. ο τσομπανης οχι γιατι εχει παει να γαμηκει σε προκατ στουντιο της εγνατιας και ετοιμαζει δακρυβρεχτη κριτικη.το θρεντ περιεχει τοποθετηση προιοντος ποπερς  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εγω παντως τους συμπαθω ολους.Αλεξ,ροουζ,Ερι,κοκακια μπραμπ, αλλα μεγαλη μου αδυναμια ειναι ο μηδακος :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
12 μέλη , 9 επισκέπτες, 2 γκεη παθητικοι, η πρωην γκομενα του μηδα,το μελι ,  ο αντισθενης,ο κθουλους   διαβάζουν αυτό το θέμα. ο τσομπανης οχι γιατι εχει παει να γαμηκει σε προκατ στουντιο της εγνατιας και ετοιμαζει δακρυβρεχτη κριτικη.το θρεντ περιεχει τοποθετηση προιοντος ποπερς  :2funny:
:2funny: ο ένας ειναι ο φιλος μου ο μπαμπης. Μπάμπηηηηηη  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω παντως τους συμπαθω ολους.Αλεξ,ροουζ,Ερι,κοκακια μπραμπ, αλλα μεγαλη μου αδυναμια ειναι ο μηδακος :grin: :grin:
ο κοκακιας μπραμπισιους  ειναι και δικη μου αδυναμια ομολογημενη  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
καλησπερα Αγιε.Ερι δεν ξερω τον μπραμπ θελω να τον γνωρισω απο κοντα.Ελπιζω να αντεχει τις συγκινησεις :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλησπερα Αγιε.Ερι δεν ξερω τον μπραμπ θελω να τον γνωρισω απο κοντα.Ελπιζω να αντεχει τις συγκινησεις :grin:
Είναι το χιουμορ που μας έχει σκλαβωσει ολους με τον μπραμπ απλά αν τα φτιάξετε μην μου το πεις δεν το αντεχω :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
Είναι το χιουμορ που μας έχει σκλαβωσει ολους με τον μπραμπ απλά αν τα φτιάξετε μην μου το πεις δεν το αντεχω :grin:
εχεις ακουσει δυο φιλες να κουβεντιαζουν και να λεει η μια βρε μονικα  μου δεν ειναι λιγο ασχημουτσικος ο ζουζουλινος σου τι του βρισκεις?(θελει να πει πως στον μπουτσο γαμιεσαι μ αυτον τον σκατοχοντρο κοντο καραφλα γουρουνομουρη λαικο αλλα φραγκατο ?)και λεει η αλλη αχ μαιρη μου ειναι τοσο πνευματωδης  :zombie:
να δω καρΓιολα τι μαλακιες  θα ξεφουρνιζεις οταν με παρουσιασεις στις φιλες σου   :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
12 μέλη , 9 επισκέπτες, 2 γκεη παθητικοι, η πρωην γκομενα του μηδα,το μελι ,  ο αντισθενης,ο κθουλους   διαβάζουν αυτό το θέμα. ο τσομπανης οχι γιατι εχει παει να γαμηκει σε προκατ στουντιο της εγνατιας και ετοιμαζει δακρυβρεχτη κριτικη.το θρεντ περιεχει τοποθετηση προιοντος ποπερς  :2funny:
τσιπουρα πινω ρε μαν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.778
Πόντοι
25.467
Το "θα μαθει η γυναικα του αλεξ για το σαιτ και την πουτανα" σε τι είναι αστειο ρε τυπε?
Εσυ δηλαδή το βρηκες αστειο και ξεκαρδίστηκες?
Για πες μας να μαθουμε...

Απειλή είναι, και καθόλου αστεία μάλιστα.

Με την διαφορά όμως, ότι εσείς βάλατε τα βέλη στην φαρέτρα της δίδος Έρινάλιας (όπως και καθε άλλου επίδοξου εκβιαστή). Θα μπορούσατε κάλλιστα να έχετε αποκρύψει ή τό ότι είστε νυμφευμένος, ή το ότι δεν τιμάτε το στεφάνι σας.  :)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εχεις ακουσει δυο φιλες να κουβεντιαζουν και να λεει η μια βρε μονικα  μου δεν ειναι λιγο ασχημουτσικος ο ζουζουλινος σου τι του βρισκεις?(θελει να πει πως στον μπουτσο γαμιεσαι μ αυτον τον σκατοχοντρο κοντο καραφλα γουρουνομουρη λαικο αλλα φραγκατο ?)και λεει η αλλη αχ μαιρη μου ειναι τοσο πνευματωδης  :zombie:
να δω καρΓιολα τι μαλακιες  θα ξεφουρνιζεις οταν με παρουσιασεις στις φιλες σου   :2funny:
φιλε και εγω κοντος,χοντρος,ασχημος,φτωχος ειμαι.Τουλαχιστον δεν ειμαι πουστης :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom