Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
καλησπερα :grin: μπραμπ για ενημερωσε τι λεει το παρταλι ο τραμου;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α σας ενημερώνω ότι η μια γατούλα μου είναι άρρωστη Και δεν τρώγει.λυσσαξε ο Μπλιζ.  :-(

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλησπερα :grin: μπραμπ για ενημερωσε τι λεει το παρταλι ο τραμου;

θα σου έλεγα να αρχίσεις να ετοιμάζεις τον σβέρκο σου για τις φάπες που έρχονται... και επειδή δεν θα έρθω και αμέσως θα σου τις στείλω με κούριερ...  :birdman:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αναφορικα με τον κ. Αlex71 κα παρακαλω να του μεταφερθουν τα λογια αυτα.
1. Ο νηματοθετης τον διεγραψε απο τους φιλους του.
2. Μας ειναι ανεπιθυμητος και βαρετος στο νημα αυτο.
3. Τον συμβουλευουμε να μαζεψει την προσωπικη ανυπαρξια του μεσα στο σακκο του ντελιριου μεγαλειου, που σερνει μαζι του και να μεινει μακρια απο το νημα αυτο.
Εν ολιγοις ... στα τσακιδια!
4. Την επομενη φορα, που θα τολμησει να θιξει τον αδελφο μου, NICK TRIVE, να ξερει οτι θα εχει και μενα απεναντι. Οπως σημερα.
Ο νηματοθέτης εχει εμπάθεια και τα αρνητικά τα εντοπιζει μονο στον Αλεξ, ενω τον οχετο αλλων μελων δεν τον αντιλαμβανοταν καν!!!
Τουλαχιστον ας το παραδεχοσουν, θα ηταν δικαιωμα σου, απο το να προσπαθεις να μας πεισεις για την υποτιθεμενη ουδετεροτητα σου κ μαλακιες τουμπανο......
Τέλος,
Δε θες να με δεις απεναντι και τουλάχιστον σκέψου πόσο πολιτισμένα και υπεράνω έχω φερθεί όλο αυτό το διάστημα.
Εσύ ξέρεις άλλωστε!!!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
θα σου έλεγα να αρχίσεις να ετοιμάζεις τον σβέρκο σου για τις φάπες που έρχονται... και επειδή δεν θα έρθω και αμέσως θα σου τις στείλω με κούριερ...  :birdman:
κοιτα στα γεραματα δεν θα μπορεις να κατσεις σε σκαμπω :birdman: :zfuck:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
την έρι ??? χάρισμα σου... θα ανακηρυχτείς και ο ήρωας της χρονιάς... μπροστά σου ο σύζυγος της Κωνσταντοπούλου θα φαντάζει νάνος...
θα προσφερω το σαρκιο  μου μετα  δωρεα στο ανατομειο του  αριστοτελειου  για ερευνητικους  και εκπαιδευτικους σκοπους ,μετα απο χρονια το σκηνωμα μου θα αναρτηθει στο θρεντ πεσοντων ηρωων  αγωνιστων του μπου οπου θα του αποδοθουν τιμες γκλομπαλ ασχολ οφ δε γιαρ  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
θα προσφερω το σαρκιο  μου μετα  δωρεα στο ανατομειο του  αριστοτελειου   για ερευνητικους  και εκπαιδευτικους σκοπους ,μετα απο χρονια το σκηνωμα μου θα αναρτηθει στο θρεντ πεσοντων ηρωων  αγωνιστων του μπου οπου θα του αποδοθουν τιμες γκλομπαλ ασχολ οφ δε γιαρ  :2funny:
τελικα ποια ειναι η πιο ασχημη, η ερι ή η ροουζ, εχω μπερδευτει????? :think: :think: :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κοιτα στα γεραματα δεν θα μπορεις να κατσεις σε σκαμπω :birdman: :zfuck:

αργούν αυτά... μέχρι τότε θα στενάζει ο σβέρκος σου από τις φάπες και τα μουνάκια των γυναικών από τις καύλες...  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[vine][/vine]Εγώ αναλαμβάνω εισαγγελική αρχή μου πάει χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories