You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Νικ ουτε οταν στο ειπε μπροστα στα μουτρα σου δεν το καταλαβες.
Οπότε ξεφορτώσου μας!!!
μωρό μου, πότε σου φορτώθηκα και δεν το ήξερα? σε αγαπώ τρελά :-* :-* :-*
να την πας κτηνιατροΑ σας ενημερώνω ότι η μια γατούλα μου είναι άρρωστη Και δεν τρώγει.λυσσαξε ο Μπλιζ. :-(
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
τι λες ρε, εδώ κοτζάμ αυλικοί που κάναμε τα πάντα για να αποσπάσουμε την εύνοιά της και ακόμη ούτε πίπα δεν πήραμε.παιδια τσακωθειτε εσεις να γαμηκω εγω
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
καλησπερα μπραμπ για ενημερωσε τι λεει το παρταλι ο τραμου;
θα σου έλεγα να αρχίσεις να ετοιμάζεις τον σβέρκο σου για τις φάπες που έρχονται... και επειδή δεν θα έρθω και αμέσως θα σου τις στείλω με κούριερ...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ο νηματοθέτης εχει εμπάθεια και τα αρνητικά τα εντοπιζει μονο στον Αλεξ, ενω τον οχετο αλλων μελων δεν τον αντιλαμβανοταν καν!!!Αναφορικα με τον κ. Αlex71 κα παρακαλω να του μεταφερθουν τα λογια αυτα.
1. Ο νηματοθετης τον διεγραψε απο τους φιλους του.
2. Μας ειναι ανεπιθυμητος και βαρετος στο νημα αυτο.
3. Τον συμβουλευουμε να μαζεψει την προσωπικη ανυπαρξια του μεσα στο σακκο του ντελιριου μεγαλειου, που σερνει μαζι του και να μεινει μακρια απο το νημα αυτο.
Εν ολιγοις ... στα τσακιδια!
4. Την επομενη φορα, που θα τολμησει να θιξει τον αδελφο μου, NICK TRIVE, να ξερει οτι θα εχει και μενα απεναντι. Οπως σημερα.
Τουλαχιστον ας το παραδεχοσουν, θα ηταν δικαιωμα σου, απο το να προσπαθεις να μας πεισεις για την υποτιθεμενη ουδετεροτητα σου κ μαλακιες τουμπανο......
Τέλος,
Δε θες να με δεις απεναντι και τουλάχιστον σκέψου πόσο πολιτισμένα και υπεράνω έχω φερθεί όλο αυτό το διάστημα.
Εσύ ξέρεις άλλωστε!!!
κοιτα στα γεραματα δεν θα μπορεις να κατσεις σε σκαμπωθα σου έλεγα να αρχίσεις να ετοιμάζεις τον σβέρκο σου για τις φάπες που έρχονται... και επειδή δεν θα έρθω και αμέσως θα σου τις στείλω με κούριερ...
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.191
- Πόντοι
- 2.606
θα προσφερω το σαρκιο μου μετα δωρεα στο ανατομειο του αριστοτελειου για ερευνητικους και εκπαιδευτικους σκοπους ,μετα απο χρονια το σκηνωμα μου θα αναρτηθει στο θρεντ πεσοντων ηρωων αγωνιστων του μπου οπου θα του αποδοθουν τιμες γκλομπαλ ασχολ οφ δε γιαρτην έρι ??? χάρισμα σου... θα ανακηρυχτείς και ο ήρωας της χρονιάς... μπροστά σου ο σύζυγος της Κωνσταντοπούλου θα φαντάζει νάνος...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
τελικα ποια ειναι η πιο ασχημη, η ερι ή η ροουζ, εχω μπερδευτει?????θα προσφερω το σαρκιο μου μετα δωρεα στο ανατομειο του αριστοτελειου για ερευνητικους και εκπαιδευτικους σκοπους ,μετα απο χρονια το σκηνωμα μου θα αναρτηθει στο θρεντ πεσοντων ηρωων αγωνιστων του μπου οπου θα του αποδοθουν τιμες γκλομπαλ ασχολ οφ δε γιαρ
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.191
- Πόντοι
- 2.606
καλησπερα μπραμπ για ενημερωσε τι λεει το παρταλι ο τραμου;
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εγω δε σε ενδιαφερει το πως ειμαι γτ δεν προσφερομαι χαρα μου. κατανοητο?τελικα ποια ειναι η πιο ασχημη, η ερι ή η ροουζ, εχω μπερδευτει?????
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.191
- Πόντοι
- 2.606
αφου τα καταφερνει ο τραμυ θα τα καταφερω κι εγωτελικα ποια ειναι η πιο ασχημη, η ερι ή η ροουζ, εχω μπερδευτει?????
μπραμπ μπορεις να μου κανεις μια περιληψη τι παιζει;μην γυρναω σελιδες.Ευχαριστω
σαν καραμελες κατεβαζει τα βιαγκρααφου τα καταφερνει ο τραμυ θα τα καταφερω κι εγω
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κοιτα στα γεραματα δεν θα μπορεις να κατσεις σε σκαμπω
αργούν αυτά... μέχρι τότε θα στενάζει ο σβέρκος σου από τις φάπες και τα μουνάκια των γυναικών από τις καύλες...
αργούν αυτά... μέχρι τότε θα στενάζει ο σβέρκος σου από τις φάπες και τα μουνάκια των γυναικών από τις καύλες...
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.191
- Πόντοι
- 2.606
και τις ψεκαζει ποπερς?σαν καραμελες κατεβαζει τα βιαγκρα
τελικα εισαι ομορφη η ασχημη;[vine][/vine]Εγώ αναλαμβάνω εισαγγελική αρχή μου πάει χαχαχαχα