Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
είναι ξεκάθαρο πως τα έχεις ξεκάθαρα, δε χρειαζόταν να το πεις.

και όμως, καμιά φορά νομίζεις αλλά δεν είναι και τόσο τελικά.
η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καταλάβει τον βαθμό ενόχλησης του Blizz.
μέχρι που διάβασα αυτά που έγραψε σήμερα, είναι αρκετά ενοχλημένος.

τέλος πάντων, ας μείνει εδώ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
:P
4301508-big-tit-beach-amateur.jpg

clubboss_a79ca6.jpg

jenny-mcclain-topless-on-a-beach-07-435x580.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τελευταίο ποστ επί του θέματος και το αφήνω πίσω μου.

Σκεφτόμουν αν έπρεπε να ξεκινήσω με το αλφαβητάρι της α΄ δημοτικού ή να το περιγράψω με εικόνες και παραβολές όπως αφηγούμαστε μια ιστορία σε παιδάκια του νηπιαγωγείου.

Έρχεται ο νέος στα δρώμενα των τσατ θρεντ NICK TRIVE και γνωρίζει κάποια νικ με χιλιάδες ποσταρίσματα που συμμετέχουν χρόνια στο σάιτ. Κάποια στιγμή τα νικ αυτά ανταλλάσσουν μυνήματα αβροφροσύνης  :grin:
Δεν καταλαβαίνει ποια είναι η αιτία και τα προσπερνάει. Κατηγορείται για αυτή τη συμπεριφορά, ως μεροληπτικός υπερ κάποιου.
Βλέπει και άλλα νικ να ανταλλάσσουν μυνήματα ειρωνικά ή υβριστικά μεταξύ τους. Νικ εγγεγραμμένα πολλά χρόνια και με χιλιάδες ποσταρίσματα. Δεν επενέβη ποτέ.
Θεωρεί ότι θα φανεί γελοίος αν πει κάτι στον κύριο γλου που βρίστηκε με τον κύριο νίπουλ ή στον κύριο  Μήδα που αντάλλαξε ειρωνικά σχόλια με τον κύριο Σισιεςες (τα παραδείγματα τυχαία).
Θεωρώ απαράδεκτο κύριοι γλου, σισιες,μήδα,νίπουλ και όλοι οι άλλοι παλιοί που κατά καιρούς μπαίνετε και βρίζεστε, που δεν μου επιτεθήκατε σε άλλα νήματα να με χαρακτηρίσετε και να με θέσετε σε μαύρη λίστα. Ήταν υποχρέωσή σας να το κάνετε επειδή σας αγνόησα και δεν σας υποστήριξα. Συγνώμη που δεν συμμετέχω και στα άλλα θρεντ που γράφετε επί χρόνια, να σας υποστηρίξω και εκεί.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΌΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΜΟΥΝ????  

Πιθανον καθολου, αν επελεγες να μην υποστηριξεις κανεναν.
Τελικα όμως μια χαρα ελαβες θεση χθες, που με ειπες μαλακα στην κανονικη μου ζωη.
Αρα ΕΛΑΒΕΣ ΘΕΣΗ.
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και επιτέλους ξεκαθαρίσατε πως τρεις είναι αυτοί που σας ενοχλούν από το διπλανό θρεντ και είναι σε μαύρη λίστα και όχι όλοι.
Το ότι γνώριζα από την αρχή πως αυτοί οι τρεις είμαστε ο υποφαινόμενος, ο κ. Blizardeye και ο κ. Alpula επιβεβαιώνει τη χαμηλή μου αντίληψη όπως έχετε δασκαλέψει να λέει το έτερόν σας ήμισυ.
Απλά θα επαναλάβω ότι η κυρία χρειάζεται 10 ζωές για να αντιληφθεί πράγματα που καταλαβαίνω από μία πρόταση κάποιου.
Ξεχασες την αρχηγο σας...Εγω στον Μπλιζ καταλογίζω απλως αφελεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αναφορικα με τον κ. Αlex71 κα παρακαλω να του μεταφερθουν τα λογια αυτα.
1. Ο νηματοθετης τον διεγραψε απο τους φιλους του.
2. Μας ειναι ανεπιθυμητος και βαρετος στο νημα αυτο.
3. Τον συμβουλευουμε να μαζεψει την προσωπικη ανυπαρξια του μεσα στο σακκο του ντελιριου μεγαλειου, που σερνει μαζι του και να μεινει μακρια απο το νημα αυτο.
Εν ολιγοις ... στα τσακιδια!
4. Την επομενη φορα, που θα τολμησει να θιξει τον αδελφο μου, NICK TRIVE, να ξερει οτι θα εχει και μενα απεναντι. Οπως σημερα.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Τωρα "δεν είναι....ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ"?
Τωρα σας αφορα????????????????????????

Ετσι να πεφτουν οι μασκες.
Όταν επιτίθεται η σοφη αρχηγος σου, είναι "προσωπικο" και δεν ανακατεύεστε.
Όταν επιτιθέμεθα στον αδελφο σου, είναι προσωπικο και ανακατεύεσαι.

Ετσι λεμε...να δειχνει ο καθενας το προσωπο του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Διαβασα ολες τις χθεσινοβραδυνες σελιδες.
Θεωρω οτι οι περισσοτεροι καταλαβαν το μεγεθος της κρισης και ανελαβαν τις ευθυνες τους.
Σας ευχαριστω γι αυτο.
Ιδιαιτερα θελω να συγχαρω και να ευχαριστησω τη κα. Εριναλ και τους κ.κ.   Eraser & Life για οσα προσφεραν χθες βραδυ στο νημα και για το ψηλο επιπεδο, που επεδειξαν.
Συνεχιζουμε ολοι μαζι!

Ελα, απιθανε?
Φαε επιπεδο να χορτασεις.Ντροπη σου.

Είναι τεράστιων διαστάσεων πουτανι.έκανες τα ξεφτιλικια σε μένα που δεν την είχα ενοχλήσει,κάνει τα μούτρα ο καραγκιοζομαλακας της που την έβρισα και ότι δεν ξέρει και παρεξηγήθηκε γιατί βρισαμε τον άνθρωπο του ο ξεφτιλας την πέφτει σε όλο το θρεντ (γιατί άραγε) και μετά η κότα δασκαλεμενη έρχεται να το παίξει γκομενα εδώ για να βρει πούτσονα το παίξει ανώτερη και να πάει σε άλλα θρεντ να ρίχνει σπόντες το καριολοπαιδι :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λιγο επιπεδο ακομη.
Όταν ηταν "προσωπικο" και το γραφατε στ αρχιδια σας.

Άγιε αν μάθει η γυναίκα του Άλεξ το σάιτ και την πουτανα τότε θα το ξεχειλωσω.Στις βρισιές τα δύο τσολια δεν σκύβουν Απο ντροπή το κεφάλι και πουλάνε θράσσος... Και εγώ έχω αλλεργία στο θράσσος του ανθρώπου που έχει την φωλιά λερωμένη. ;-)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και όμως, καμιά φορά νομίζεις αλλά δεν είναι και τόσο τελικά.
η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καταλάβει τον βαθμό ενόχλησης του Blizz.
μέχρι που διάβασα αυτά που έγραψε σήμερα, είναι αρκετά ενοχλημένος.

τέλος πάντων, ας μείνει εδώ.
Πολύ "επιλεκτικη" ενοχληση.

Κι εσυ πολύ επιλεκτικη "κατανοηση".

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πιθανον καθολου, αν επελεγες να μην υποστηριξεις κανεναν.
Τελικα όμως μια χαρα ελαβες θεση χθες, που με ειπες μαλακα στην κανονικη μου ζωη.
Αρα ΕΛΑΒΕΣ ΘΕΣΗ.
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.

τη χρονολογική σειρά των γεγονότων την λανβάνεις καθόλου υπ΄όψιν σου? Αν εγώ έλαβα θέση χθες εσύ είχες λάβει θέση από το Δεκέμβρη, έχω σχετική παράθεση που επιλεκτικά πάλι απέφυγες.

edit: αν σε πείραξε τόσο πολύ η χθεσινή μου ανάρτηση την ανακαλώ αν και εσύ ανακαλέσεις εκφράσεις του τύπου είστε όλοι μαυρή λίστα είστε όλοι αξιολύπητοι κ.λ.π. που έχεις αναφέρει κατά καιρούς σε όλους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα σας γέροντες Ούτε η γάλλοι δεν έχουν τόσες αναταραχές όσες το παρόν θρεντ. Χαχαχαχα

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μου αρεσει να ειμαστε αγαπημενοι!............ :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Και επιτέλους ξεκαθαρίσατε πως τρεις είναι αυτοί που σας ενοχλούν από το διπλανό θρεντ και είναι σε μαύρη λίστα και όχι όλοι.
Το ότι γνώριζα από την αρχή πως αυτοί οι τρεις είμαστε ο υποφαινόμενος, ο κ. Blizardeye και ο κ. Alpula επιβεβαιώνει τη χαμηλή μου αντίληψη όπως έχετε δασκαλέψει να λέει το έτερόν σας ήμισυ.
Απλά θα επαναλάβω ότι η κυρία χρειάζεται 10 ζωές για να αντιληφθεί πράγματα που καταλαβαίνω από μία πρόταση κάποιου.
Νικ ουτε οταν στο ειπε μπροστα στα μουτρα σου δεν το καταλαβες.
Οπότε ξεφορτώσου μας!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
στο εδωλιο ολες παλιο τσουλες  :tooth:
images

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
παιδια τσακωθειτε εσεις να γαμηκω εγω  :tooth:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παιδια τσακωθειτε εσεις να γαμηκω εγω  :tooth:

την έρι ??? χάρισμα σου... θα ανακηρυχτείς και ο ήρωας της χρονιάς... μπροστά σου ο σύζυγος της Κωνσταντοπούλου θα φαντάζει νάνος...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
ο αντισθενης θα αναλαβει την εκδικαση της υποθεσης?  :2funny:
images

Stories

Νέο!