NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Τι ήθελες δηλαδή να υπερασπιστώ κάποιον που ειναι φως φανάρι ότι εχει προσωπική κόντρα ενώ δεν την γνωριζω;Για πες ρε εξυπνε, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ?????
Τι ήθελες δηλαδή να υπερασπιστώ κάποιον που ειναι φως φανάρι ότι εχει προσωπική κόντρα ενώ δεν την γνωριζω;Για πες ρε εξυπνε, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ?????
Αρα δεν σε πειραζει να αρχιζω να σε απειλω και να σου βριζω ο,τι εχεις και δεν εχεις, και οι υπολοιποι να μην αντιδρασουν επειδή "δεν μπορει ρε παιδι μου, καποια προσωπικη κοντρα θα εχουν". Ενώ δεν θα υπαρχει τιποτα ας πουμε, και θα το κανω για να σπαω πλακα.Τι ήθελες δηλαδή να υπερασπιστώ κάποιον που ειναι φως φανάρι ότι εχει προσωπική κόντρα ενώ δεν την γνωριζω;
Αρα δεν σε πειραζει να αρχιζω να σε απειλω και να σου βριζω ο,τι εχεις και δεν εχεις, και οι υπολοιποι να μην αντιδρασουν επειδή "δεν μπορει ρε παιδι μου, καποια προσωπικη κοντρα θα εχουν". Ενώ δεν θα υπαρχει τιποτα ας πουμε, και θα το κανω για να σπαω πλακα.
Σωστα? Αυτό λες?
Και όταν θα χαχανίζω εγω και θα τσαντιστεις εσυ, θα σε πω και "μαλακα στην κανονικη σου ζωη".
Ε γι αυτό σας λεω ότι ειστε αξιολύπητοι.
Να με καταλαβουν καποιοι δεν το περιμενω, αλλά τουλάχιστον θελω να εκτίθενται.ρε αλεξ δεν βαρεθηκες να γκρινιαζεις ? με το ζορι θελέις να σε καταλαβουν καποιοι ? ημαρτον ρε φιλε , αστο να παει να γαμηθει
Για μενα η ανοχη απέναντι σε προκλητικες συμπεριφορές είναι συνενοχή.Δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε εδω μεσα και γράφω απο κινητό που δεν ειναι καθόλου εύκολο.
Είχα 2 περιστατικά ειρωνείας και απαξιωτικής συμπεριφοράς από μέρους σου απέναντι μου και παρόλα αυτά δεν σε είχα χαρακτηρίσει. Σήμερα ηταν το τρίτο προσβλητικό ποστ απέναντι στους συμμετέχοντες στο θρεντ, άρα και σε μένα.
Μη μου ποστάρεις εμενα λόγια άλλων. Δικά μου λόγια προσβλητικά δείξε μου.
Εγώ εχω να σου δείξω.
Να με καταλαβουν καποιοι δεν το περιμενω, αλλά τουλάχιστον θελω να εκτίθενται.
Υ.Γ. Επιπλέον, δεν θα παρενεβαινα αλλά προκληθηκα εκ νεου.
Ωραία καταλήξαμε. Εγώ συνένοχος αλλα εσυ ένοχος απέναντι μου.Για μενα η ανοχη απέναντι σε προκλητικες συμπεριφορές είναι συνενοχή.
Εσυ. Εγω απαλλάσσομαι επειδή αμυνομαι.Ωραία καταλήξαμε. Εγώ συνένοχος αλλα εσυ ένοχος απέναντι μου.
Άρα κύριε δικηγόρε μας ποιος τρώει την μεγαλύτερη ποινη;
Ξερεις ποιο είναι το παραπονο μου ρε φιλε? Ότι ανεχομαι τα παντα εδώ μεσα και όταν την 100000η φορα που προκληθώ, αντιδράσω, σε μενα θυμαστε να πειτε το "κοφτο" και "μην γκρινιάζεις".κοφτο ρε Αλεξ , που περιμενεις στην γωνια να προκληθεις .. γαμησε το σου λεω , αστο να παει
Δεν σου επιτέθηκα ποτέ για να αμυνθεις.Εσυ. Εγω απαλλάσσομαι επειδή αμυνομαι.
Α μαλιστα. Εχω επηρεασει τριτους εναντιον σου. Ποιους? Την Ροζυ? Ναι, εμενα περιμενε. Δεν εχει ματια να δει τι γινεται εδώ μεσα?Δεν σου επιτέθηκα ποτέ για να αμυνθεις.
Και για να σε προλάβω καταλαβαίνω πολυ καλα που το πας αλλά δεν θα το πάω εκει που θες. Θα το παω εκει που θελω εγώ.
Μεταξύ μας μιλάμε μην μου πηγαίνεις τη κουβέντα συνεχώς σε τρίτους. Γιατι αν αρχίσω να λέω για τους τρίτους που εχεις επηρεάσει εναντίον μου θα ξεφύγουμε.
Εχω κανει 10 Πόστ με 2-3 διαφορετικά σκέλη που επιδέχονται απάντησης και απαντάς πάντα επιλεκτικά σε αυτο που σε συμφέρει. Ουσιαστικά δεν εχεις απαντήσει τιποτα. Τυπικός πολιτικάντης.Α μαλιστα. Εχω επηρεασει τριτους εναντιον σου. Ποιους? Την Ροζυ? Ναι, εμενα περιμενε. Δεν εχει ματια να δει τι γινεται εδώ μεσα?
Κακώς ασχολείσαι με ορισμένα ατομα. Αξία τους δίνεις κ προσοχή κ χαίρονται!!!Α μαλιστα. Εχω επηρεασει τριτους εναντιον σου. Ποιους? Την Ροζυ? Ναι, εμενα περιμενε. Δεν εχει ματια να δει τι γινεται εδώ μεσα?
Ακριβώς το ίδιο σε αγαπάω και εγώ, ούτε χιλιοστό λιγότερο.Κακώς ασχολείσαι με ορισμένα ατομα. Αξία τους δίνεις κ προσοχή κ χαίρονται!!!
Ωραια τρόικα εχετε φτιαξει οι τρεις σας...Ακριβώς το ίδιο σε αγαπάω και εγώ, ούτε χιλιοστό λιγότερο.
Α ρε Αλπούλα πόσο δίκιο είχες. Μια απλή ερώτηση για παιδάκια του δημοτικού την έκαναν σήριαλ χωρίς τέλος.
Και θα μου μιλήσουν για αντίληψη.
Χθές τα ξημερώματα που ανταλλάσατε απόψεις με τον "από μηχανής Θεό", γιατί δεν του το θίξατε; Η ανοχή του σε συμπεριφορές όπως του (κ.) Πιεξούλη δεν είναι συνενοχή;Για μενα η ανοχη απέναντι σε προκλητικες συμπεριφορές είναι συνενοχή.
Και τι να κανω ακριβως? Να ζητησω τα λεφτα μου πισω?Χθές τα ξημερώματα που ανταλλάσατε απόψεις με τον "από μηχανής Θεό", γιατί δεν του το θίξατε; Η ανοχή του σε συμπεριφορές όπως του (κ.) Πιεξούλη δεν είναι συνενοχή;
Και τι να κανω ακριβως? Να ζητησω τα λεφτα μου πισω?
Υ.Γ. Δικο του είναι το σαιτ, το κουμανταρει όπως θελει. Η συμπεριφορα των υπολοιπων όμως με ενοχλεί.