Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι ήθελες δηλαδή να υπερασπιστώ κάποιον που ειναι φως φανάρι ότι εχει προσωπική κόντρα ενώ δεν την γνωριζω;
Αρα δεν σε πειραζει να αρχιζω να σε απειλω και να σου βριζω ο,τι εχεις και δεν εχεις, και οι υπολοιποι να μην αντιδρασουν επειδή "δεν μπορει ρε παιδι μου, καποια προσωπικη κοντρα θα εχουν". Ενώ δεν θα υπαρχει τιποτα ας πουμε, και θα το κανω για να σπαω πλακα.
Σωστα? Αυτό λες?
Και όταν θα χαχανίζω εγω και θα τσαντιστεις εσυ, θα σε πω και "μαλακα στην κανονικη σου ζωη".
Ε γι αυτό σας λεω ότι ειστε αξιολύπητοι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Αρα δεν σε πειραζει να αρχιζω να σε απειλω και να σου βριζω ο,τι εχεις και δεν εχεις, και οι υπολοιποι να μην αντιδρασουν επειδή "δεν μπορει ρε παιδι μου, καποια προσωπικη κοντρα θα εχουν". Ενώ δεν θα υπαρχει τιποτα ας πουμε, και θα το κανω για να σπαω πλακα.
Σωστα? Αυτό λες?
Και όταν θα χαχανίζω εγω και θα τσαντιστεις εσυ, θα σε πω και "μαλακα στην κανονικη σου ζωη".
Ε γι αυτό σας λεω ότι ειστε αξιολύπητοι.

ρε αλεξ δεν βαρεθηκες να γκρινιαζεις ? με το ζορι θελέις να σε καταλαβουν καποιοι ? ημαρτον ρε φιλε , αστο να παει να γαμηθει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε αλεξ δεν βαρεθηκες να γκρινιαζεις ? με το ζορι θελέις να σε καταλαβουν καποιοι ? ημαρτον ρε φιλε , αστο να παει να γαμηθει
Να με καταλαβουν καποιοι δεν το περιμενω, αλλά τουλάχιστον θελω να εκτίθενται.

Υ.Γ. Επιπλέον, δεν θα παρενεβαινα αλλά προκληθηκα εκ νεου.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε εδω μεσα και γράφω απο κινητό που δεν ειναι καθόλου εύκολο.

Είχα 2 περιστατικά ειρωνείας και απαξιωτικής συμπεριφοράς από μέρους σου απέναντι  μου και παρόλα αυτά δεν σε είχα χαρακτηρίσει. Σήμερα ηταν το τρίτο προσβλητικό ποστ απέναντι στους συμμετέχοντες στο θρεντ, άρα και σε μένα.
Μη μου ποστάρεις  εμενα λόγια άλλων. Δικά μου λόγια προσβλητικά δείξε μου.
Εγώ εχω να σου δείξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε εδω μεσα και γράφω απο κινητό που δεν ειναι καθόλου εύκολο.

Είχα 2 περιστατικά ειρωνείας και απαξιωτικής συμπεριφοράς από μέρους σου απέναντι  μου και παρόλα αυτά δεν σε είχα χαρακτηρίσει. Σήμερα ηταν το τρίτο προσβλητικό ποστ απέναντι στους συμμετέχοντες στο θρεντ, άρα και σε μένα.
Μη μου ποστάρεις  εμενα λόγια άλλων. Δικά μου λόγια προσβλητικά δείξε μου.
Εγώ εχω να σου δείξω.
Για μενα η ανοχη απέναντι σε προκλητικες συμπεριφορές είναι συνενοχή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Να με καταλαβουν καποιοι δεν το περιμενω, αλλά τουλάχιστον θελω να εκτίθενται.

Υ.Γ. Επιπλέον, δεν θα παρενεβαινα αλλά προκληθηκα εκ νεου.

κοφτο ρε Αλεξ , που περιμενεις στην γωνια να προκληθεις .. γαμησε το σου λεω , αστο να παει

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ωραία καταλήξαμε. Εγώ συνένοχος αλλα εσυ ένοχος απέναντι μου.
Άρα κύριε δικηγόρε  μας ποιος τρώει την μεγαλύτερη ποινη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ωραία καταλήξαμε. Εγώ συνένοχος αλλα εσυ ένοχος απέναντι μου.
Άρα κύριε δικηγόρε  μας ποιος τρώει την μεγαλύτερη ποινη;
Εσυ. Εγω απαλλάσσομαι επειδή αμυνομαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κοφτο ρε Αλεξ , που περιμενεις στην γωνια να προκληθεις .. γαμησε το σου λεω , αστο να παει
Ξερεις ποιο είναι το παραπονο μου ρε φιλε? Ότι ανεχομαι τα παντα εδώ μεσα και όταν την 100000η φορα που προκληθώ, αντιδράσω, σε μενα θυμαστε να πειτε το "κοφτο" και "μην γκρινιάζεις".

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εσυ. Εγω απαλλάσσομαι επειδή αμυνομαι.
Δεν σου επιτέθηκα ποτέ για να αμυνθεις.

Και για να σε προλάβω καταλαβαίνω πολυ καλα που το πας αλλά δεν θα το πάω εκει που θες. Θα το παω εκει που θελω εγώ.

Μεταξύ μας  μιλάμε μην μου πηγαίνεις τη κουβέντα συνεχώς σε τρίτους. Γιατι αν αρχίσω να λέω για τους τρίτους που εχεις επηρεάσει εναντίον μου θα ξεφύγουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν σου επιτέθηκα ποτέ για να αμυνθεις.

Και για να σε προλάβω καταλαβαίνω πολυ καλα που το πας αλλά δεν θα το πάω εκει που θες. Θα το παω εκει που θελω εγώ.

Μεταξύ μας  μιλάμε μην μου πηγαίνεις τη κουβέντα συνεχώς σε τρίτους. Γιατι αν αρχίσω να λέω για τους τρίτους που εχεις επηρεάσει εναντίον μου θα ξεφύγουμε.
Α μαλιστα. Εχω επηρεασει τριτους εναντιον σου. Ποιους? Την Ροζυ? Ναι, εμενα περιμενε. Δεν εχει ματια να δει τι γινεται εδώ μεσα?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Α μαλιστα. Εχω επηρεασει τριτους εναντιον σου. Ποιους? Την Ροζυ? Ναι, εμενα περιμενε. Δεν εχει ματια να δει τι γινεται εδώ μεσα?
Εχω κανει 10 Πόστ με 2-3 διαφορετικά σκέλη που επιδέχονται απάντησης  και απαντάς πάντα επιλεκτικά σε αυτο που σε συμφέρει.  Ουσιαστικά δεν εχεις απαντήσει τιποτα. Τυπικός πολιτικάντης.
Εγκαταλείπω, τέτοιου είδους συζητητές ειναι ανίκητοι.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κακώς ασχολείσαι με ορισμένα ατομα. Αξία τους δίνεις κ προσοχή κ χαίρονται!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Κακώς ασχολείσαι με ορισμένα ατομα. Αξία τους δίνεις κ προσοχή κ χαίρονται!!!
Ακριβώς το ίδιο σε αγαπάω και εγώ, ούτε χιλιοστό λιγότερο.

Α ρε Αλπούλα πόσο δίκιο είχες. Μια απλή ερώτηση για παιδάκια του δημοτικού την έκαναν σήριαλ χωρίς τέλος.

Και θα μου μιλήσουν για αντίληψη.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ακριβώς το ίδιο σε αγαπάω και εγώ, ούτε χιλιοστό λιγότερο.

Α ρε Αλπούλα πόσο δίκιο είχες. Μια απλή ερώτηση για παιδάκια του δημοτικού την έκαναν σήριαλ χωρίς τέλος.

Και θα μου μιλήσουν για αντίληψη.  :2funny:
Ωραια τρόικα εχετε φτιαξει οι τρεις σας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Χθές τα ξημερώματα που ανταλλάσατε απόψεις με τον "από μηχανής Θεό", γιατί δεν του το θίξατε; Η ανοχή του σε συμπεριφορές όπως του (κ.) Πιεξούλη δεν είναι συνενοχή;  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χθές τα ξημερώματα που ανταλλάσατε απόψεις με τον "από μηχανής Θεό", γιατί δεν του το θίξατε; Η ανοχή του σε συμπεριφορές όπως του (κ.) Πιεξούλη δεν είναι συνενοχή;  :)
Και τι να κανω ακριβως? Να ζητησω τα λεφτα μου πισω?

Υ.Γ. Δικο του είναι το σαιτ, το κουμανταρει όπως θελει. Η συμπεριφορα των υπολοιπων όμως με ενοχλεί.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Και τι να κανω ακριβως? Να ζητησω τα λεφτα μου πισω?

Άρα, σύμφωνα με την αρχή την οποία προ ολίγου διατυπώσατε ως πιστεύω σας,  είστε και εσείς συνένοχος.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Υ.Γ. Δικο του είναι το σαιτ, το κουμανταρει όπως θελει. Η συμπεριφορα των υπολοιπων όμως με ενοχλεί.

Δηλαδή. το ότι είναι δικό του, αυτομάτως τον απαλλάσει από κάθε ευθύνη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom