brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.058
- Πόντοι
- 2.606
πας στοίχημα τα ζουμερά σου βυζα;Γεια σου ρε αγαπη Τοσα χρονια συνυπάρχουμε ρε χαμένε και δεν έχουμε ανταλλάξει κακια κουβέντα
πας στοίχημα τα ζουμερά σου βυζα;Γεια σου ρε αγαπη Τοσα χρονια συνυπάρχουμε ρε χαμένε και δεν έχουμε ανταλλάξει κακια κουβέντα
Αμα το χασω θα τα κόψω και θα στα δωσω στο χερι?πας στοίχημα τα ζουμερά σου βυζα;
εσυ φιλε μουνι εισαι;δεν εχω καταλαβειέλα Έρη έλα να πιεις το σοροπι σου μαναμ
δεν παίρνω ντελίβερι θα τα φάω εκεί σερβιρισμέναΑμα το χασω θα τα κόψω και θα στα δωσω στο χερι?
ναι φιλε μουνιεσυ φιλε μουνι εισαι;δεν εχω καταλαβει
kalo mouni eisai;ναι φιλε μουνι
είμαι μουνι χωρίς περίοδο γίνεται να μην είμαι καλό;kalo mouni eisai;
ο φιλος τον φιλο εν κινδυνοις γιγνωσκειΟ μπράμπ ειναι φίλος .-
Ρε συ Άλεξ μέχρι σημερα θεωρούσα υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σου. Ίσως γιατι δεν μπαίνω στα παπαροθρέντ που γράφεις και στα υπόλοιπα σε συναντούσα λιγο.Αυτά από μενα, συνεχιστε το τσαλαβούτημα. Αρκετα σας ανεβασα την επισκεψιμοτητα.
Ενταξει είμαι βέβαιος ότι απεσπασες την ευνοια της Ερης με αυτό το ποστ, συνεχισε ετσι.Ρε συ Άλεξ μέχρι σημερα θεωρούσα υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σου. Ίσως γιατι δεν μπαίνω στα παπαροθρέντ που γράφεις και στα υπόλοιπα σε συναντούσα λιγο.
Μη στενοχωριεσαι που έχασες τον τίτλο του διαδικτυακού μαλακά.
Ειμαι σίγουρος ότι κατέχεις τον τίτλο αυτο με μεγάλη διάφορα στην πραγματική σου ζωή.
του χρονου θα το παρει ομως,μια δυο καλες μεταγραφες θελει να στρωσει η ομαδα να βρει και τα πατηματα τηςΡε συ Άλεξ μέχρι σημερα θεωρούσα υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σου. Ίσως γιατι δεν μπαίνω στα παπαροθρέντ που γράφεις και στα υπόλοιπα σε συναντούσα λιγο.
Ειμαι σίγουρος ότι κατέχεις τον τίτλο αυτο με μεγάλη διάφορα στην πραγματική σου ζωή.
Το να με θεωρουν μαλακα αυτοι που χαχανιζουν όταν καποιος με απειλεί αναιτια, είναι τιτλος τιμης.του χρονου θα το παρει ομως,μια δυο καλες μεταγραφες θελει να στρωσει η ομαδα να βρει και τα πατηματα της
φιλε δεν ξέρω γαλλικά , ελπίζω να μη με έβρισες.ο φιλος τον φιλο εν κινδυνοις γιγνωσκει
το εγχειρίδιο για τους απογαλακτιστες από τα γελάδια αντιγράφει ο τσομπάνηςφιλε δεν ξέρω γαλλικά , ελπίζω να μη με έβρισες.
Ρε συ Άλεξ μέχρι σημερα θεωρούσα υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σου. Ίσως γιατι δεν μπαίνω στα παπαροθρέντ που γράφεις και στα υπόλοιπα σε συναντούσα λιγο.
Άγιε αν μάθει η γυναίκα του Άλεξ το σάιτ και την πουτανα τότε θα το ξεχειλωσω.Στις βρισιές τα δύο τσολια δεν σκύβουν Απο ντροπή το κεφάλι και πουλάνε θράσσος... Και εγώ έχω αλλεργία στο θράσσος του ανθρώπου που έχει την φωλιά λερωμένη. ;-)
Κοσνικ αν θες διεύθυνση επίθετο τηλέφωνο της ροζυ να την ευχηθείς εδώ είμαι
βγαλε το μεγαλειοτατος και βαλε αντιμαλακας.....πως λεμε αντιβασιλεας ναουμεΤο να με θεωρουν μαλακα αυτοι που χαχανιζουν όταν καποιος με απειλεί αναιτια, είναι τιτλος τιμης.
Αλεξάκο ένα πράγμα θα σου πω, εγώ δεν γράφτηκα στο μπου για να βγάλω γκόμενα.Ενταξει είμαι βέβαιος ότι απεσπασες την ευνοια της Ερης με αυτό το ποστ, συνεχισε ετσι.
Ναι κανενος την ευνοια δεν θελεις. Γι αυτό "θυμήθηκες" να πεις μαλακα εμενα σημερα, επειδή "επαναστάτησες" με το ποσταρισμα μου.Αλεξάκο ένα πράγμα θα σου πω, εγώ δεν γράφτηκα στο μπου για να βγάλω γκόμενα.
Δεν εχω ανάγκη την εύνοια κανενός. Την πλακίτσα μου κοιτάω να κάνω και ποσταρίσματα του τύπου " όπου δε συμμετέχει ο αλεξ δεν υπαρχει μέλλον " μόνο φαγούρα μου προκαλούν.
Πρόσεξε μην πέσεις από το συννεφάκι σου και χτυπήσεις.