Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο μπράμπ ειναι φίλος .-

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αυτά από μενα, συνεχιστε το τσαλαβούτημα. Αρκετα σας ανεβασα την επισκεψιμοτητα.
Ρε συ Άλεξ μέχρι σημερα θεωρούσα υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σου. Ίσως γιατι δεν μπαίνω στα παπαροθρέντ που γράφεις και στα υπόλοιπα σε συναντούσα λιγο.
Μη στενοχωριεσαι που έχασες τον τίτλο του διαδικτυακού μαλακά.
Ειμαι σίγουρος ότι κατέχεις τον τίτλο  αυτο με μεγάλη διάφορα στην πραγματική σου ζωή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε συ Άλεξ μέχρι σημερα θεωρούσα υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σου. Ίσως γιατι δεν μπαίνω στα παπαροθρέντ που γράφεις και στα υπόλοιπα σε συναντούσα λιγο.
Ειμαι σίγουρος ότι κατέχεις τον τίτλο  αυτο με μεγάλη διάφορα στην πραγματική σου ζωή.
Ενταξει είμαι βέβαιος ότι απεσπασες την ευνοια της Ερης με αυτό το ποστ, συνεχισε ετσι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
του χρονου θα το παρει ομως,μια δυο καλες μεταγραφες θελει να στρωσει η ομαδα να βρει και τα πατηματα της

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
του χρονου θα το παρει ομως,μια δυο καλες μεταγραφες θελει να στρωσει η ομαδα να βρει και τα πατηματα της
Το να με θεωρουν μαλακα αυτοι που χαχανιζουν όταν καποιος με απειλεί αναιτια, είναι τιτλος τιμης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Εδώ πού ησουνα να μιλησεις, που τωρα λες μαλακα εμενα?

Άγιε αν μάθει η γυναίκα του Άλεξ το σάιτ και την πουτανα τότε θα το ξεχειλωσω.Στις βρισιές τα δύο τσολια δεν σκύβουν Απο ντροπή το κεφάλι και πουλάνε θράσσος... Και εγώ έχω αλλεργία στο θράσσος του ανθρώπου που έχει την φωλιά λερωμένη. ;-)

Κοσνικ αν θες διεύθυνση επίθετο τηλέφωνο της ροζυ να την ευχηθείς εδώ είμαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για πες ρε εξυπνε, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ?????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το να με θεωρουν μαλακα αυτοι που χαχανιζουν όταν καποιος με απειλεί αναιτια, είναι τιτλος τιμης.
βγαλε το μεγαλειοτατος και βαλε αντιμαλακας.....πως λεμε αντιβασιλεας ναουμε

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ενταξει είμαι βέβαιος ότι απεσπασες την ευνοια της Ερης με αυτό το ποστ, συνεχισε ετσι.
Αλεξάκο ένα πράγμα θα σου πω, εγώ δεν γράφτηκα στο μπου για να βγάλω γκόμενα.  

Δεν εχω ανάγκη την εύνοια κανενός. Την πλακίτσα μου κοιτάω να κάνω και ποσταρίσματα του τύπου " όπου δε συμμετέχει ο αλεξ δεν υπαρχει μέλλον " μόνο φαγούρα μου προκαλούν.
Πρόσεξε μην πέσεις από το συννεφάκι σου και χτυπήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλεξάκο ένα πράγμα θα σου πω, εγώ δεν γράφτηκα στο μπου για να βγάλω γκόμενα.  

Δεν εχω ανάγκη την εύνοια κανενός. Την πλακίτσα μου κοιτάω να κάνω και ποσταρίσματα του τύπου " όπου δε συμμετέχει ο αλεξ δεν υπαρχει μέλλον " μόνο φαγούρα μου προκαλούν.
Πρόσεξε μην πέσεις από το συννεφάκι σου και χτυπήσεις.
Ναι κανενος την ευνοια δεν θελεις. Γι αυτό "θυμήθηκες" να πεις μαλακα εμενα σημερα, επειδή "επαναστάτησες" με το ποσταρισμα μου.
Αλλά όταν γραφτηκαν οι παραπανω απειλες, σφυριζες αδιαφορα.
Εχεις δικιο, κανενος την ευνοια δεν θελεις, εισαι αντικειμενικος και σωστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom