gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γαμησε τα γερασε κι αυτηποσο χρονων ειναι η βανδη;
γαμησε τα γερασε κι αυτηποσο χρονων ειναι η βανδη;
καλα κρατιεται για την ηλικια της ρε τζιελακιγαμησε τα γερασε κι αυτη
καλα γκαβλακι ειναιΗ Βανδή σεξυ....
ναι αλλα εχει εμπειριες ζωης αν σε βαλει κατω σου στραγκιζει τα @@ μαλλονγαμησε τα γερασε κι αυτη
Ναι μωρε......θα καναμε μια παραχωρηση λογω τηs φωνηs τηs βεβαιακαλα κρατιεται για την ηλικια της ρε τζιελακι
ναι βέβαια ναι.......καλα γκαβλακι ειναι
τι να βαλει κατω ρε μαν; εμενα;εγω εχω παει με πεντακοσιες γυναικες.....συνελθεναι αλλα εχει εμπειριες ζωης αν σε βαλει κατω σου στραγκιζει τα @@ μαλλον
Ε εμενα που δεν εχω παει ουτε με 50τι να βαλει κατω ρε μαν; εμενα;εγω εχω παει με πεντακοσιες γυναικες.....συνελθε
και με 100 προβατίνες να τα λέμε αυτατι να βαλει κατω ρε μαν; εμενα;εγω εχω παει με πεντακοσιες γυναικες.....συνελθε
Δε ξερω ετσι της φαινετε ομωςσαουλ πιστευεις οτι ειναι μαυρο σκυλι στο σεξ;
αμα δεν πεις την μαλακια σου μαν δεν γινεται.....ωραια την ειπες και για σημερα.....τωρα τι κανουμε;και με 100 προβατίνες να τα λέμε αυτα
τζιελακι εχεις παει με 500 γυναικες ρε;αμα δεν πεις την μαλακια σου μαν δεν γινεται.....ωραια την ειπες και για σημερα.....τωρα τι κανουμε;
εγω πιστευω οτι θα γαμιεται μονο ιεραποστολο και χωρις πιπα πρινΔε ξερω ετσι της φαινετε ομως
και γω νομιζω ειναι καλη.. απλα υπαρχουν αντιρρησεις απο το κονδρολΔε ξερω ετσι της φαινετε ομως
μου χεις γίνει ευαίσθητοςαμα δεν πεις την μαλακια σου μαν δεν γινεται.....ωραια την ειπες και για σημερα.....τωρα τι κανουμε;
ρε μαν τον λεγκολας τελικα ποσοι τον πηδηξαν στην παρτουζα;μαθαμε;μου χεις γίνει ευαίσθητος
Λεs να αγκομαχει τραγουδιστα????και γω νομιζω ειναι καλη.. απλα υπαρχουν αντιρρησεις απο το κονδρολ
εμενα μου αρεσει ρε παιδια ασχετα με το στυλ της δεν ξερω γιατιΛεs να αγκομαχει τραγουδιστα????
Εγω πιστευω ορμαει στην ψωλη σαν λυσαρα και την στιβειεγω πιστευω οτι θα γαμιεται μονο ιεραποστολο και χωρις πιπα πριν