erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε και με 8 εγω βολευομαιΚαντα 9....να ταιριαζει και το ρεφραιν...Μανα μου με τουs εννια σου γιουs και με την μια σου κορη....
ε και με 8 εγω βολευομαιΚαντα 9....να ταιριαζει και το ρεφραιν...Μανα μου με τουs εννια σου γιουs και με την μια σου κορη....
Εκει ειχαμε καθαρο βιασμο....Εκτοτε θεσπιστηκε νομοs για την σεξουαλικη κακοποιησηΠρεπει να την προσεχεις αν δε τα ξερει τα κατατοπια πως το λενε...να μη την εκμεταλευτουν τα γουρουνια οπως κανανε με την γυναικα του πανοφανη καλη ωρα
Δεν ξερω,καταβαθως παντα πιστευα οτι η γυναικα του πανοφανη το γουσταρε το πολαπλο τορπιλισμα...Εκει ειχαμε καθαρο βιασμο....Εκτοτε θεσπιστηκε νομοs για την σεξουαλικη κακοποιηση
μονο 8;Εγω θα ειμουν ευτυχησμενος και με 8 γκομενες να μου κανουν αερα
Ε ναι,οι υπολοιπες 12 δε θα κανουν αερα θα κανουν αλλα πραγματα ;)μονο 8;
Την παρεξηγησεs......Μεσα τηs γινοταν μια μαχηΔεν ξερω,καταβαθως παντα πιστευα οτι η γυναικα του πανοφανη το γουσταρε το πολαπλο τορπιλισμα...
Κατα τα λεγομενα του πανοφανη πολλα πραγματα γινοταν μεσα της γενικαΤην παρεξηγησεs......Μεσα τηs γινοταν μια μαχη
Αντιστεκοταν............................................. θετικα
Ευτυχωs που το καλοκαιρι ειναι μικρο.........Ακομα θα.................αντιστεκοτανΚατα τα λεγομενα του πανοφανη πολλα πραγματα γινοταν μεσα της γενικα
Ειχε κανει κοιλια η ιστορια.Ειχςε χασει τη μαγεια της...Ευτυχωs που το καλοκαιρι ειναι μικρο.........Ακομα θα.................αντιστεκοταν
χονδροΈρη να σε λέμε ΛΕΝΑ;
Απλά εδω τα γουρούνια θα ειμαστε πολλα.
Και μακρυχονδρο
Θα του κάνω δίαιτα.χονδρο
Θα του κάνω δίαιτα.
ειναι σεξυ οντωςΗ βανδη ειναι μουναρα οσο και ναναι