life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν γινεται.....Μπορει ναχει μονο αριθμο....Δεν κυκλοφοραει καθε μεραΟχι αυτα θα ηταν αν με πηγαινε στο στρατοπεδο και καθε πρωι με το αμαξι της.
Δεν γινεται.....Μπορει ναχει μονο αριθμο....Δεν κυκλοφοραει καθε μεραΟχι αυτα θα ηταν αν με πηγαινε στο στρατοπεδο και καθε πρωι με το αμαξι της.
Οχι μεσημεριανο τρωω στο εστιατοριο εχουν ωραιο φαι.Κανενα μιλφει να το τροω ενω ειναι στα 4 το μιλφ(ει) δε θα με χαλαγε ομωςμεσημεριανο δεν θα εφτιαχνε ;
Δεν ειναι κεντρο αθηνα το στρατοπεδο δεν το πιανει ο δακτυλιος ;)Δεν γινεται.....Μπορει ναχει μονο αριθμο....Δεν κυκλοφοραει καθε μερα
Οχι μεσημεριανο τρωω στο εστιατοριο εχουν ωραιο φαι.Κανενα μιλφει να το τροω ενω ειναι στα 4 το μιλφ(ει) δε θα με χαλαγε ομως
Τα κατήργησες τωρα με τη κριση?τιποτα
τιποτα
Εγω εχω βρει ενα καθαρηστηριο κοντα στο στρατοπεδο και οταν ειπα οτι ειμαι φανταρος μου εκαναν μειωμενη τιμη και τωρα τους πηγαινω και τα δικα μου ρουχα
Αν ειχε και καμια ωραια υπαληλο θα ελεγα οτι εκανα το καλυτερο ντιλ
Εγω παντωs.....ειχα την καλη διαθεση να την δικαιολογησωΔεν ειναι κεντρο αθηνα το στρατοπεδο δεν το πιανει ο δακτυλιος ;)
Εξαρτατε,αυτο στα πλενει ολα.Αλλα εχουν μονο στεγνοκαθαρηστιριο μεσατα καθαριστήρια καθαρίζουν όλα τα ρούχα ή συγκεκριμένα (πχ παλτά , μπουφάν , σακάκια) ?
Τσαντιζεσαι επειδη και υπογλυκαιμιες εχεις και δεν εχει φανταρους ουτε στα 10 χιλιομετρα
Δε χρειαζεται...η σκληρη εκπαιδευση με εκανε να αντεχω τις πικρες αληθειες.Εγω παντωs.....ειχα την καλη διαθεση να την δικαιολογησω
Μα πωs τα λεs ετσι....Κινδυνευειs να σου πουν οτι πηρε αερα ο.........αυτοs ναιτιποτα
ποια ειναι η κυρια ; εγω δεν εχω βρακια ειμαι πτωχησιγα μωρη .... ντοκτορ Ρουθ
ολατα καθαριστήρια καθαρίζουν όλα τα ρούχα ή συγκεκριμένα (πχ παλτά , μπουφάν , σακάκια) ?
ναι για να μην αναγκαζομαι να πλενομαι κιολαςΤα κατήργησες τωρα με τη κριση?
λαιφ σκεφτομαι να βαλω βομβα στο σπιτι του νικ που μου εβρισε τον παοκ, τη γνωμη σουΜα πωs τα λεs ετσι....Κινδυνευειs να σου πουν οτι πηρε αερα ο.........αυτοs ναι
Α γιαυτο σε λενε τα παιδια βρωμομουνακι?ναι για να μην αναγκαζομαι να πλενομαι κιολας
Θα μου κλάσεις τα αρχαία.λαιφ σκεφτομαι να βαλω βομβα στο σπιτι του νικ που μου εβρισε τον παοκ, τη γνωμη σου
ωραια εκφραση μου θυμησες τον αδελφο μουΘα μου κλάσεις τα αρχαία.
Να μην το κανειs διοτι..................πρωτον Θα σε πουν γυμνη τζιχαντιστρια , δευτερον θα πεθανουν ασχετοι μιαs κι αυτοs ποτε δεν παταει σπιτι και .........εκτον δεν προκειται να γινει καλυτεροs ο μπαοκλαιφ σκεφτομαι να βαλω βομβα στο σπιτι του νικ που μου εβρισε τον παοκ, τη γνωμη σου