life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Α, ενταξει τοτενεs...............Αποσυρω την τροπολογιαναι δεν ειπα οτι εμεις εχουμε καλη
Εφ ω και συνεταχθη το παρον
Α, ενταξει τοτενεs...............Αποσυρω την τροπολογιαναι δεν ειπα οτι εμεις εχουμε καλη
αν και εχω πετυχει παρεα 40+ που ειχε εμπεριστατωμενη αποψη για το αν γαμανε καλα αντρες και ποσο τον εχουν οποτε κραταω μια επιφυλαξηΑ, ενταξει τοτενεs...............Αποσυρω την τροπολογια
Εφ ω και συνεταχθη το παρον
η παολα ειναι μονο για κλωτσιες στην κοιλια,μανταλακια στα βυζια,σφαλιαρες και στο τελος καψιμο με κερι και πεταμα απο το μπαλκονιΗ παολα ειναι για να την ξεχυλωσεις...και η βανδη ομως ειναι για γερα γκαζια μαλλον
η παολα ειναι μονο για κλωτσιες στην κοιλια,μανταλακια στα βυζια,σφαλιαρες και στο τελος καψιμο με κερι και πεταμα απο το μπαλκονι
η παολα παντως εχει φωνη και ειναι καλη την εχω δει κανει πολυ κεφιΗ παολα ειναι για να την ξεχυλωσεις...και η βανδη ομως ειναι για γερα γκαζια μαλλον
η παολα ειναι μονο για κλωτσιες στην κοιλια,μανταλακια στα βυζια,σφαλιαρες και στο τελος καψιμο με κερι και πεταμα απο το μπαλκονι
εγω δεν μπορω να κρινω γυναικα αν ειναι σεξυ για πηδημα παντως οποτε μην μετρας την γνωμη μουΟ καθένας με τα γούστα του και τις εμπειρίες του κρίνει
Απο φωνη μουναρα?η παολα παντως εχει φωνη και ειναι καλη την εχω δει κανει πολυ κεφι
και απο κατω να ειναι το μπος να την δαγκωνει
και ποιος σου πε οτι την μετράωεγω δεν μπορω να κρινω γυναικα αν ειναι σεξυ για πηδημα παντως οποτε μην μετρας την γνωμη μου
:oη παολα ειναι μονο για κλωτσιες στην κοιλια,μανταλακια στα βυζια,σφαλιαρες και στο τελος καψιμο με κερι και πεταμα απο το μπαλκονι
Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ευεστητες ψυχες,ισα ισα δακρυζουν και ευκολα...οταν τους φτανει μεχρι το λαρυγγι και πνιγονταιΔεν εχουμε αποδειξειs.....δυστυχωs......οτι ειναι/δεν ειναι σκυλεs τηs λυσσαs στο κρεβατι
Σαν καλλιτεχνιδεs ειναι ευαισθητεs ψυχεs......Τι σοι τσιπουρο ειναι αυτο που πινω ??
Δλδ δεν εχουν κανει ποτε καταδυση με μπουκαλα ???Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ευεστητες ψυχες,ισα ισα δακρυζουν και ευκολα...οταν τους φτανει μεχρι το λαρυγγι και πνιγονται
Ξερουν τι κανουν αυτεςΔλδ δεν εχουν κανει ποτε καταδυση με μπουκαλα ???
Απο την μυτη ν αναπνεουν....απ τη μυτη
ω μαι γκατ..1:41-1:43