NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
τι παίζεις τα μάτια μωρή και σένα μαζί
τι παίζεις τα μάτια μωρή και σένα μαζί
Ωραια ειναι απο κει ταχω γυρισει και εγω με το αμαξι ειχα παει για κατι αγωνες μαουντενΝαι την καταλληλη στιγμη το σκεφτηκες αυτο... ειμασταν πεντε μερες και γυρναμε ολοι την επαρχια με το αμαξι, απο γιαννενα βρεθηκαμε λειβαδια ουτε να το βλεπω δεν θελω τωρα.
Νικ αν μου ξαναγαμησεις τον παοκ θα χεστουμε και ουτε ο μποκα δεν με κραταει κανονισετι παίζεις τα μάτια μωρή και σένα μαζί
πολυ ωραιο εδω υπαρχουν ολοκληρα θρεντ που δεν τους σηκωνεται εσυ θες και να κρατανεΑνοιξα ωραιο θεμα και κανεις δεν ασχοληθηκε :'(
θα σου γαμάω το Μπάοκ σου ότι ώρα γουστάρωΝικ αν μου ξαναγαμησεις τον παοκ θα χεστουμε και ουτε ο μποκα δεν με κραταει κανονισε
έλα ρε σου έγραψα εγώΑνοιξα ωραιο θεμα και κανεις δεν ασχοληθηκε :'(
ε ναι αμα εισαι ανικανος σε πειραζει η διαρκεια που να ξερα ρε συ οτι τους περισσοτερους εδω μεσα δεν τους κανει κουκου.πολυ ωραιο εδω υπαρχουν ολοκληρα θρεντ που δεν τους σηκωνεται εσυ θες και να κρατανε
ωραια λοιπον και γω σου γαμω μαζι με τον μποκα τον ολυμπιακο σε συγχορδιαθα σου γαμάω το Μπάοκ σου ότι ώρα γουστάρω
μποκα θα πιω ενα ρακομελοε ναι αμα εισαι ανικανος σε πειραζει η διαρκεια που να ξερα ρε συ οτι τους περισσοτερους εδω μεσα δεν τους κανει κουκου.
τι να γαμήσεις εσύ μωρή, σε σκίζω και σένα και τον μπάοκ σου, σας περνάω σουβλάκιωραια λοιπον και γω σου γαμω μαζι με τον μποκα τον ολυμπιακο σε συγχορδια
Στα παπαρια μουμποκα θα πιω ενα ρακομελο
Οι μπαοκτζιδες εχουν αλλη αποψη για τα γαμησια
μποκα αν μεινεις μεσα γιορτες θα γελαω με τα παπαρια σουΣτα παπαρια μου
έρη σε προκαλώ να τσακωθούμε και με γράφεις, θες να τα πάρω?μποκα αν μεινεις μεσα γιορτες θα γελαω με τα παπαρια σου
σορρυ εχω και καποιες εργασιες και ξεχνιεμαι. Τι καμεις νικ;έρη σε προκαλώ να τσακωθούμε και με γράφεις, θες να τα πάρω?
σορρυ εχω και καποιες εργασιες και ξεχνιεμαι. Τι καμεις νικ;