Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και τι να λενε κατι πατσοκοιλιες με φαλακρα, μπροστα σε ενα παιδαρο με μεγαλα προσοντα.  Εκτος και αν εισαι φιλοχρηματη :birdman:
μποκα αν εσυ εισαι παιδαρος εγω ειμαι η μαρια αντουανετα :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
για να παρατρίψουν το πεοεντέριό τους στα οπικά σου τοιχώματα ?

(sorry Που επεμβαίνω αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό το ποστ)
ε μα με εχει πριξει το μικρο.. νομιζει οτι αλλος γαμιας δεν γεννηθηκε στην σαλλονικη  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω πει οχι σε ατομα που ειναι αυτη την στιγμη βουλευτες και εβγαζαν μασουρι απο τσεπη λεφτα για παρτυ μου και δεν θα πω σε εσενα; τι λεει το μικρο  :2funny:

πως παει η ιντερνετικη ζωη? δωσε και αλλη τροφη για φαντασια να νιωθεις ποθητη να γουσταρεις  :uglystupid:

Επισκέπτης
Εντω μεταξυ τωρα ειδα την καινουργια ψηφοφορια  :grin: ρε μπλιζ σοβαρεψου λιγο μεγαλος ανθρωπος εισαι. :)

Επισκέπτης
ερη ελα απο δω καλη μου  :cheesy: να σε τσατισουν θελουν σε εκεινο το θρεντ τα κωλοπαιδα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερη ελα απο δω καλη μου  :cheesy: να σε τσατισουν θελουν σε εκεινο το θρεντ τα κωλοπαιδα.
για να με τσατισει ανθρωπος μονο ενας τροπος υπαρχει να κανει κακο σε ανθρωπο που αγαπω. Αλλιως ειμαι νιρβανα αν και τσαμπουκι παοκτσιδικο  :rockon:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
για να με τσατισει ανθρωπος μονο ενας τροπος υπαρχει να κανει κακο σε ανθρωπο που αγαπω. Αλλιως ειμαι νιρβανα αν και τσαμπουκι παοκτσιδικο  :rockon:
σου γαμώ τον Πάοκ σου

Επισκέπτης
Βαρεθηκα μεσα, εξω θελει χρημα και πρεπει να κανουμε κρατει για τις γιορτες. Τι κανω ρε πουστη να βγω με μια μπυρα ολο το βραδυ δεν λεει ρε γαμωτο  :headbang:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Βαρεθηκα μεσα, εξω θελει χρημα και πρεπει να κανουμε κρατει για τις γιορτες. Τι κανω ρε πουστη να βγω με μια μπυρα ολο το βραδυ δεν λεει ρε γαμωτο  :headbang:
Μαζευεις 2-3 φιλους περνεις 2-3 μπουκαλια απο το σουπερ μαρκετ φωναζεις και 2-3 μουνια και την αραζεις σε καμια θεα με το αμαξι.

Επισκέπτης
Μαζευεις 2-3 φιλους περνεις 2-3 μπουκαλια απο το σουπερ μαρκετ φωναζεις και 2-3 μουνια και την αραζεις σε καμια θεα με το αμαξι.
Ναι την καταλληλη στιγμη το σκεφτηκες αυτο... ειμασταν πεντε μερες και γυρναμε ολοι την επαρχια με το αμαξι, απο γιαννενα βρεθηκαμε λειβαδια ουτε να το βλεπω δεν θελω τωρα.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτη η συζητηση μεταξυ σαουλ και μποκα με ξεπερναει λεει ο ενας να εχεις 2-3 και ποτα λεει ο αλλος γυριζαμε με το αυτοκινητο και δεν μπορω αλλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom