blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
bliz χαιρετώ ;)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
bliz χαιρετώ ;)
μποκα αν εσυ εισαι παιδαρος εγω ειμαι η μαρια αντουανεταΚαι τι να λενε κατι πατσοκοιλιες με φαλακρα, μπροστα σε ενα παιδαρο με μεγαλα προσοντα. Εκτος και αν εισαι φιλοχρηματη
ε μα με εχει πριξει το μικρο.. νομιζει οτι αλλος γαμιας δεν γεννηθηκε στην σαλλονικηγια να παρατρίψουν το πεοεντέριό τους στα οπικά σου τοιχώματα ?
(sorry Που επεμβαίνω αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό το ποστ)
εχω πει οχι σε ατομα που ειναι αυτη την στιγμη βουλευτες και εβγαζαν μασουρι απο τσεπη λεφτα για παρτυ μου και δεν θα πω σε εσενα; τι λεει το μικρο
χαχα δεν ψαρωνω ετσι ευκολα....κατι θειτσες σαν και σενα τις παιζω στα δαχτυλαμποκα αν εσυ εισαι παιδαρος εγω ειμαι η μαρια αντουανετα
ε μα με εχει πριξει το μικρο.. νομιζει οτι αλλος γαμιας δεν γεννηθηκε στην σαλλονικη
για να με τσατισει ανθρωπος μονο ενας τροπος υπαρχει να κανει κακο σε ανθρωπο που αγαπω. Αλλιως ειμαι νιρβανα αν και τσαμπουκι παοκτσιδικοερη ελα απο δω καλη μου να σε τσατισουν θελουν σε εκεινο το θρεντ τα κωλοπαιδα.
για να με τσατισει ανθρωπος μονο ενας τροπος υπαρχει να κανει κακο σε ανθρωπο που αγαπω. Αλλιως ειμαι νιρβανα αν και τσιμπουκι παοκτσιδικο
σαουλ πιπες ονειρευεσαι
σου γαμώ τον Πάοκ σουγια να με τσατισει ανθρωπος μονο ενας τροπος υπαρχει να κανει κακο σε ανθρωπο που αγαπω. Αλλιως ειμαι νιρβανα αν και τσαμπουκι παοκτσιδικο
Προς το παρον μας κλανεις τα @@σου γαμώ τον Πάοκ σου
Μαζευεις 2-3 φιλους περνεις 2-3 μπουκαλια απο το σουπερ μαρκετ φωναζεις και 2-3 μουνια και την αραζεις σε καμια θεα με το αμαξι.Βαρεθηκα μεσα, εξω θελει χρημα και πρεπει να κανουμε κρατει για τις γιορτες. Τι κανω ρε πουστη να βγω με μια μπυρα ολο το βραδυ δεν λεει ρε γαμωτο
Ναι την καταλληλη στιγμη το σκεφτηκες αυτο... ειμασταν πεντε μερες και γυρναμε ολοι την επαρχια με το αμαξι, απο γιαννενα βρεθηκαμε λειβαδια ουτε να το βλεπω δεν θελω τωρα.Μαζευεις 2-3 φιλους περνεις 2-3 μπουκαλια απο το σουπερ μαρκετ φωναζεις και 2-3 μουνια και την αραζεις σε καμια θεα με το αμαξι.
:oσου γαμώ τον Πάοκ σου