erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εσυ λειπεις εισαι διακοπεςΧμμμ...
Και ο νηματοθετης στην απεξω παλι ...
εσυ λειπεις εισαι διακοπεςΧμμμ...
Παρε τι θεση μου δεν με ενδιαφερει ο κωλος μιας θειτσαςΧμμμ...
Πεσμου ρε νικ οτι μαθαινει σκι ο μπαρμπας εγω μια φορα δοκιμασα και απο τα 3-5 πηγαδια βρεθηκα στην βεροιαΟ Κύριος Μπλιζ επί το έργο.
μποκα αλλιως θα στο εδιναΠαρε τι θεση μου δεν με ενδιαφερει ο κωλος μιας θειτσας
Πεσμου ρε νικ οτι μαθαινει σκι ο μπαρμπας εγω μια φορα δοκιμασα και απο τα 3-5 πηγαδια βρεθηκα στην βεροια
Δεν νομιζω να ελεγες οχι στους 20+μποκα αλλιως θα στο εδινα
να ρωτησουμε και καμμια αναστασια που γιορταζει σημερα;Ο νηματοθετης εμαθε σκι στο στρατο, κυριε.
Ρωτηστε τον κ. heimweh.
είναι εξπέρ του είδουςΠεσμου ρε νικ οτι μαθαινει σκι ο μπαρμπας εγω μια φορα δοκιμασα και απο τα 3-5 πηγαδια βρεθηκα στην βεροια
Εγω εχω αδυναμια στα χιονοδρομικα μουνια,ειδικα αυτα που κανουν σνοουμπορντ...εκει τους συγχωρω ακομα και το να μην ειναι μιλφαρες.Καλα αν δω χιονοδρομικες μιλφαρες εκει τις παντευομαι ( ) αυτοματαΠεσμου ρε νικ οτι μαθαινει σκι ο μπαρμπας εγω μια φορα δοκιμασα και απο τα 3-5 πηγαδια βρεθηκα στην βεροια
εχω πει οχι σε ατομα που ειναι αυτη την στιγμη βουλευτες και εβγαζαν μασουρι απο τσεπη λεφτα για παρτυ μου και δεν θα πω σε εσενα; τι λεει το μικροΔεν νομιζω να ελεγες οχι στους 20+
εχω πει οχι σε ατομα που ειναι αυτη την στιγμη βουλευτες και εβγαζαν μασουρι απο τσεπη λεφτα για παρτυ μου και δεν θα πω σε εσενα; τι λεει το μικρο
καγχασε οσο θες λες να μου χαλασεις το μαλλι;Ας καγχασω ...
εγω δεν υποσχομαι γλυκια μου ,πραγματοποιω ;)ο μπραμπ σωπασε σκεφτεται πως θα παιξει με τα νευρα μου
Και τι να λενε κατι πατσοκοιλιες με φαλακρα, μπροστα σε ενα παιδαρο με μεγαλα προσοντα. Εκτος και αν εισαι φιλοχρηματηεχω πει οχι σε ατομα που ειναι αυτη την στιγμη βουλευτες και εβγαζαν μασουρι απο τσεπη λεφτα για παρτυ μου και δεν θα πω σε εσενα; τι λεει το μικρο
εχω πει οχι σε ατομα που ειναι αυτη την στιγμη βουλευτες και εβγαζαν μασουρι απο τσεπη λεφτα για παρτυ μου και δεν θα πω σε εσενα; τι λεει το μικρο
για να παρατρίψουν το πεοεντέριό τους στα οπικά σου τοιχώματα ?
(sorry Που επεμβαίνω αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό το ποστ)
τον ηπιαμεεγω δεν υποσχομαι γλυκια μου ,πραγματοποιω ;)