erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εδεσεςθα γαμηκω την ροζυ που εχει 15 οργασμους το λεπτο μπορει να συμπεσει με κανεναν δικο μου τυχαια και να την βρουμε
εδεσεςθα γαμηκω την ροζυ που εχει 15 οργασμους το λεπτο μπορει να συμπεσει με κανεναν δικο μου τυχαια και να την βρουμε
κάτσε να το υπολογίσω λογιστικά
θες μισή ώρα να χύσεις, άρα 30χ15 450 οργασμούς θα έχει?
δεν θα προλαβεις να αντικρισεις το πρωτο φως της ημεραςυπολογισε και λογιστικα με ποσα χιλιομετρα θα τρεχεις αν με δεις πρωι αβαφτη
εγω τα εκανα αυτα;φιλε εγω δεν προλαβα τον αρπαξε στο φτερο και ξεκινησε καου γκιρλ μπηκα μεσα αγκαπωτος και βγηκα με ασθενεια των δυτων μου παρελυσε το καημενο το πουλι τα ρχιδια ζαρωσανε και εφτυνε φλεγματικο σπερμα ακαταλυπτα προς πασα κατευθυνση
γιατι θα με φας μπαμπεσικα; :Sδεν θα προλαβεις να αντικρισεις το πρωτο φως της ημερας
ο σαουλ επενδυει πολυ ομορφα το θρεντακι καλημερα χαιμ :-*
Οχι βεβαια, εξαλλου νηστευω το κρεαςΚαλημέρα παιδί μου. Είδατε χαρά εις τα σκέλη σας, τις άγιες τούτες ημέρες?
οταν γκαμαει ο μπραμπους μουρο μου μετα νεκροφιλαει στο κουτελογιατι θα με φας μπαμπεσικα; :S
Οχι βεβαια, εξαλλου νηστευω το κρεας
εγω ειμαι βελζεβουλις δεν πιανουν σε μενα τα κολπα ακομα να το καταλαβεις ;οταν γκαμαει ο μπραμπους μουρο μου μετα νεκροφιλαει στο κουτελο
και ενθερμη λογω του ηλίου που εχει κατακλύσει την πολη και μου μπαινει απο το παραθυροΕίστε ένθεη λοιπόν. Εύγε, εύγε.
Βαλε αντιλιακο ειναι ακομα αρχη για μαυρισμακαι ενθερμη λογω του ηλίου που εχει κατακλύσει την πολη και μου μπαινει απο το παραθυρο
και ενθερμη λογω του ηλίου που εχει κατακλύσει την πολη και[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt] μου μπαινει απο το παραθυρο [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
βασικα ειναι ενθεν και ενδεν τον εμπαιρνει δεξια κι αριστεραΕίστε ένθεη λοιπόν. Εύγε, εύγε.
Καρότα αγγούρια πιπεριές μακριές εχωωωωΟχι βεβαια, εξαλλου νηστευω το κρεας