Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
[size=16pt]το πορνικο φιλοτιμο[/size]

Η Μονικα ειναι κλασικη Ρωσιδα πορνη, ξανθια ψηλη στρογγυλοφατσα με μεγαλα ματια, οχι απο τις παλιες της δεκαετιας του 90 αλλα απο τις μεταγενεστερες που χασανε το πορνικο φιλοτιμο. Μεγαλη ξεπετα σε μενα που εχω και τον τροπο να αποφευγω τις ξεπετες. Πιπα ανυπαρκτη, της ειπα στο τελος καλα δε ντρεπεσαι να μη μπορεις να βαλεις 10 ποντους εστω μεσα στο στομα σου? Τι επαγγελματιας εισαι?. Γαμησι που την ποναγε, της λεω χαλαρωσε λιγο γιατι αν δεν χαλαρωσεις πως θα τον φας? μου λεει τον εχω πολυ μεγαλο... και στο τελος της λεω δε ξερω αν αξιζει να σε χυσω ή να παω να τελειωσω σε αλλη κοπελα. Εκει την επιασε το φιλοτιμο και μου εστησε την κωλαρα της οπου και την εχυσα.

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
κλεισε το κουτι κ βγες απο την υπνωση μονο για σενα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
καλημερα καλη βδομαδα  :)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
καλησπερα.
Ο μπλιζ κάνει σκι στα βουνα στην βασιλιτσα μαζι με την αγγλίδα κουβερναντα του και μας δειχνει τα τρια, ο χαιμ πινει γκλουβαιν στο σπιτακι του βλεποντας ταινιες, εγω πινω καφεδες στην νεα σμυρνη και στο διπλανο τραπεζι ειναι με καλη παρεα ο νικ που μου κανει κωλοδαχτυλο, παραλληλα ο μπραμπ πηδαει πουτανακια απο το μπαλκονι πινοντας λαγκαβουλιν. μποκας εξαφανισμενος.. σε μυστικη αποστολη εθεαθη στα εγκαινια της μπουτικ του παοκ, ο σαουλ παρεα με πορνοπεριοδικα στο καψιμι. ο χαουζ εγινε αγιος βασιλης για τις γιορτες και τα σαββατοκυριακα τραγουδαει σε λαιικο μαγαζι. Η ροζυ διαφημίζει τα γαμησια της με τον αλεξ για να μας πεισει οτι ειναι θεογκομενα ενω ειναι πορκυ και ο αλεξ   θελει να εξαφανιστει το θρεντ, εμεις και ο τσιπρας, αλλα την τρωει απο την ροζυ που γραφει εδω, ο αλπλουλα εχει δυο γκομενες μαζι  οι οποιες του φτιαχνουν μελομακαρονα και κουραμπιεδες και δεν σταματαει να τρωει, ο ερειζερ τρεχει για δουλεια στην επαρχια και σε λιγο θα γινει πορνορεπόρτερ εφοσον καθε βραδυ παει σε κωλομπαρα, ο σκορπιος λεγεται οτι βρισκεται στο οσλο, ο ραοπαο εχει μια γκομενα μουναρα  αλλα εξακολουθει να τον παιζει ολη την υπολοιπη μερα που δνε την γαμει, ο στιβεν ακομα ψαχνει να βρει αν ειναι γυναικα η ανδρας και με καλει σε συναντησεις μπουρδελοκατάστασης,ο τζι ελ ειναι με τα μουτρα στο μεΛΛΙ  .........ξεχασα κανενα;

όχι γράφω μία μεγάλη μελέτη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλημερα καλη εβδομαδα καλες εορτες  :grin:

[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΚΑ[/size][/size][/size][/size][/move]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
καλημερα βρωμομουνακι δευτε λαβε τελευταιο ασπασμο οργασμο  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories