Νέα

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer

Ψήφοι: 13 8,9%
  • Mozilla FireFox

Ψήφοι: 73 50,0%
  • Opera

Ψήφοι: 14 9,6%
  • Safari

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Netscape

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Άλλο

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Google Chrome

Ψήφοι: 38 26,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τι σας αρεσει απο αυτο το λειτουργικο δεν μπορω να καταλαβω. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και ούτε πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.
Όπως πχ εγώ δεν καταλαβαίνω τα περί της ιστορικότητας της αεκ, της μπαρτσελόνα και όλων ανεξαιρέτων των ομάδων...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Και ούτε πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.
Όπως πχ εγώ δεν καταλαβαίνω τα περί της ιστορικότητας της αεκ, της μπαρτσελόνα και όλων ανεξαιρέτων των ομάδων...
Respect ρε Μεγαλέφα που δεν αναφέρεις και μας ας πούμε. Αν και έχω την εντύπωση ότι σου ξέφυγε, δεν το έκανες συνειδητά. :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Respect ρε Μεγαλέφα που δεν αναφέρεις και μας ας πούμε. Αν και έχω την εντύπωση ότι σου ξέφυγε, δεν το έκανες συνειδητά. :grin:
Είπα "όλων ανεξαιρέτως". Και της δικιάς σου και του γαύρου.
O Πανούτσος το έχει θέσει πολύ καλά το θέμα:

Γράφεις κάτι για μια ομάδα και μόνιμα εμφανίζεται κάποιος να σου πει «Δεν σέβεσαι την ιστορία του συλλόγου». Εκτός του ότι συνήθως είναι από το πουθενά, [size=13pt]τι μπορεί να είναι η ιστορία μιας ομάδας για να την σεβαστείς; Κάποιοι, κάποτε την φτιάξανε, κάποια ματς κέρδισε, κάποια έχασε και κάποια έφερε ισοπαλία.[/size] Τι να κάνεις δηλαδή για να σέβεσαι την ιστορία της; Όταν ακούς το όνομα της να σηκώνεσαι όρθιος; Επίσης, από κάπου ήταν αυτοί που κάνανε την κάθε ομάδα. Είτε ντόπιοι, είτε πρόσφυγες που βρεθήκανε εκεί και φτιάξανε την ομάδα. Τι να κάνεις; Να σηκώνεσαι όρθιος όταν την κάνανε πρόσφυγες, αλλά να μένεις καθιστός όταν είναι ντόπιοι; Και η πλάκα δεν είναι ότι σου λένε «σηκωνόμαστε όρθιοι». Θέλουνε να σηκωθείς εσύ.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έλεος με το γαμημένο το Firefox!!!Θα τον αλλάξω!!!Σήμερα όποτε πήγαινα στο Virtual Learning του πανεπιστημίου και προσπαθούσα να ανοίξω pdf και να κάνω print όλο κράσαρε!!!!Μου κόλλαγε όλο το σύστημα και με πέταγε έξω.Πάλι καλά που έκανα δουλειά με τον ΙΕ 8.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Τωρα γινεσαι κακος. Αληθεια η μπηχτη περι σβησιμου του δισκου πως προεκυψε?
Και εγω τελευταια εχω κατι προβληματα με τον Firefox στα Vista. (To Ubuntu μεσω Wubi κατι επαθε οταν το αναβαθμισα, και επειδη βαριομουν να ασχοληθω το εβγαλα εντελως).

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τωρα γινεσαι κακος. Αληθεια η μπηχτη περι σβησιμου του δισκου πως προεκυψε?
Και εγω τελευταια εχω κατι προβληματα με τον Firefox στα Vista. (To Ubuntu μεσω Wubi κατι επαθε οταν το αναβαθμισα, και επειδη βαριομουν να ασχοληθω το εβγαλα εντελως).

Προφανώς ότι θα βρει καμια κερκόπορτα κάνας χακεράς και θα στον κανονίσει το σκληρό.Όμως για να μαστε ειλικρινείς ο ΙΕ αν και στην έκδοση 6 ήταν για τα μπάζα και από όπυο ήθελες έμπαινες και έβγαινες,από την έκδοση 7 και μετά έφτιαξε.Η έκδοση 8 είναι καλή.Όμως από συνήθεια χρησιμοποιώ ακόμα κυρίως Firefox κι ας μου σπαει τα νευρα καμια φορά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χρησιμοποιώ ΙΕ9 και είναι πολύ καλός. Κάτι σκαλώματα πχ. που έχει ο firefox τα ξεπερνά

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
explorer για facebook και firefox για σερφαρισμα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
O IE με την έκδοση αυτή είναι μπροστά

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
χρησιμοποιω Firefox εδω και καιρο.
Ομως καποια στιγμη η αναβαθμιση του, εκανε το σερφαρισμα αδυνατο...κολληματα τρελλα, καταναλωση cpu στο φουλ..
ετσι υπαναχωρησα στην εκδοση 3.5 και λυθηκαν ΟΛΑ τα προβληματα
Εκτοτε δεν "τολμησα" να το ξανα-αναβαθμισω...!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έτρεξα το www2.webkit.org/perf/sunspider-0.9/sunspider.html]Sunspider test[/url] που μετρά την ταχύτητα εκτέλεσης javascript*.
Η beta 6 του Firefox 4 κλείνει σημαντικά την ψαλίδα με Chrome-Opera.
Απ'τη στιγμή λοιπόν που η τωρινή διαφορά ταχύτητας δε θα υφίσταται σε λίγους μήνες,
θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ Firefox λόγω των προσθέτων searchpreview, youtube downloadhelper
και μερικών άλλων που δε μπορώ να βρω στους άλλους 2.

To επόμενο πεδίο ανταγωνισμού θα είναι η επιτάχυνση μέσω Direct2D στα windows και opengl σε Linux,
η οποία θα μας δείνει πολύ υψηλότερα frame rates σε βίντεο, παιχνίδια κλπ.

Χρόνοι σε ms, όσοι μικρότεροι τόσο πιο γρήγορος ο browser.
sunspider.jpg

Chrome 6.0.472.53 : 1066 ms
Opera 10.60 : 1035 ms
Firefox 4b6 : 1386 ms
Firefox 4b5 : 1474 ms
Firefox 4b2 : 1659 ms
Firefox 3.6.10 : 2542 ms

*Αν το τρέξετε, θα βγάλετε διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με το hardware και το λειτουργικό.
Εγώ τα έτρεξα σε μονοπύρηνο επεξεργαστή με Ubuntu 10.04.

Billy74kayliaris

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
0
για τον ΙΕ9 εχω διαβασεο οτι ειναι μακραν ο ταχυτερος αν και σε εκδοση ΒΕΤΑ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
για τον ΙΕ9 εχω διαβασεο οτι ειναι μακραν ο ταχυτερος αν και σε εκδοση ΒΕΤΑ

Εγώ διάβασα ότι κοντράρει στα ίσα τους υπόλοιπους, δεν είχα την ευκαιρία να τον δοκιμάσω.
Και ότι βελτίωσε δραματικά και τη συμμόρφωση με τα ιντερνετικά πρότυπα (acid3 test)
Μακράν ταχύτερος από τον ανταγωνισμό δεν είναι κανείς αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει ακόμα το αγκάθι της ασφάλειας, κατά τ' άλλα πρέπει να έγινε αξιοπρεπέστατος πλέον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom