madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τι σας αρεσει απο αυτο το λειτουργικο δεν μπορω να καταλαβω.
Δεν εχεις ιδεα μου φαινεται για τι πραγμα μιλαμε.
Και ούτε πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.τι σας αρεσει απο αυτο το λειτουργικο δεν μπορω να καταλαβω.
Respect ρε Μεγαλέφα που δεν αναφέρεις και μας ας πούμε. Αν και έχω την εντύπωση ότι σου ξέφυγε, δεν το έκανες συνειδητά.Και ούτε πρόκειται να καταλάβεις ποτέ.
Όπως πχ εγώ δεν καταλαβαίνω τα περί της ιστορικότητας της αεκ, της μπαρτσελόνα και όλων ανεξαιρέτων των ομάδων...
Είπα "όλων ανεξαιρέτως". Και της δικιάς σου και του γαύρου.Respect ρε Μεγαλέφα που δεν αναφέρεις και μας ας πούμε. Αν και έχω την εντύπωση ότι σου ξέφυγε, δεν το έκανες συνειδητά.
Γράφεις κάτι για μια ομάδα και μόνιμα εμφανίζεται κάποιος να σου πει «Δεν σέβεσαι την ιστορία του συλλόγου». Εκτός του ότι συνήθως είναι από το πουθενά, [size=13pt]τι μπορεί να είναι η ιστορία μιας ομάδας για να την σεβαστείς; Κάποιοι, κάποτε την φτιάξανε, κάποια ματς κέρδισε, κάποια έχασε και κάποια έφερε ισοπαλία.[/size] Τι να κάνεις δηλαδή για να σέβεσαι την ιστορία της; Όταν ακούς το όνομα της να σηκώνεσαι όρθιος; Επίσης, από κάπου ήταν αυτοί που κάνανε την κάθε ομάδα. Είτε ντόπιοι, είτε πρόσφυγες που βρεθήκανε εκεί και φτιάξανε την ομάδα. Τι να κάνεις; Να σηκώνεσαι όρθιος όταν την κάνανε πρόσφυγες, αλλά να μένεις καθιστός όταν είναι ντόπιοι; Και η πλάκα δεν είναι ότι σου λένε «σηκωνόμαστε όρθιοι». Θέλουνε να σηκωθείς εσύ.
Το ξέρω ρε συ - εγώ άλλωστε είμαι ο πιο μετριoπαθής βάζελος στο site. ;)Είπα "όλων ανεξαιρέτως". Και της δικιάς σου και του γαύρου.
Τωρα γινεσαι κακος. Αληθεια η μπηχτη περι σβησιμου του δισκου πως προεκυψε?
Και εγω τελευταια εχω κατι προβληματα με τον Firefox στα Vista. (To Ubuntu μεσω Wubi κατι επαθε οταν το αναβαθμισα, και επειδη βαριομουν να ασχοληθω το εβγαλα εντελως).
Απλά μπήκα σε site με αστεία wallpaper.Τωρα γινεσαι κακος. Αληθεια η μπηχτη περι σβησιμου του δισκου πως προεκυψε?
για τον ΙΕ9 εχω διαβασεο οτι ειναι μακραν ο ταχυτερος αν και σε εκδοση ΒΕΤΑ
για τον ΙΕ9 εχω διαβασεο οτι ειναι μακραν ο ταχυτερος αν και σε εκδοση ΒΕΤΑ