TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ok.ΕυχαριστωΣαν τον Chrome σε απόδωση πρέπει να ναι αλλά αλλάζει το περιβάλλον
ok.ΕυχαριστωΣαν τον Chrome σε απόδωση πρέπει να ναι αλλά αλλάζει το περιβάλλον
ok.Ευχαριστω
Καλά ρε συ Boldermort, αφού λες ότι είσαι χρήστης Linux, πώς χρησιμοποιείς ΙΕ;
ΥΓ: Κι εγώ Linux εχω και Mozilla.
dual boot εχω.
Στην αλλη επιλογη ειναι τα Windows .
Παρολαυτα δεν ειμαι ουτε λινουξας ουτε windowas ουτε τιποτα συγκεκριμενο...
μπορω να παιξω με ολα μιας και η κυρια ιδιοτητα μου ειναι προγραμματιστης.
ΟΚ, δεκτόν! Κι εγώ dual boot έχω. Την (μικρή) partition των Window$ που έχω, τη χρησιμοποιώ μόνο για το Powerpoint (δεν με ικανοποιεί το αντίστοιχο προγραμμα του Openoffice).
προσθαφαιρεση προγραμματων απο το μενου επιλογων και κανε απεγκατασταση......αλλα γιατι να το σβησεις;μια βοηθεια ρε τυποι μου.
ειχα explorer και ενω δουλευε καλα,πριν καμια εβδομαδα μου εκανε ολο μαλακιες,τωρα εχω mozila και ολα καλα.
το προβλημα ομως ειναι το εξης.
θελω να σβησω εντελως τον explorer απο τα προγραμματα και δεν σβηνει.
τι γινετε? μπορει να βοηθησει κανενας?
αυτο κανω και δεν σβηνει το γαμημενο.προσθαφαιρεση προγραμματων απο το μενου επιλογων και κανε απεγκατασταση......αλλα γιατι να το σβησεις;
Παίδες μία ερώτηση.Χρησιμοποιώ το google chrome σαν πρόγραμμα περιήγησης αλλά δυστυχώς με αυτόν τον περιηγητή δεν με βάζει στο site του bourdela.Μου γράφει ότι έληξε η συνεδρία και όταν πάω να μπώ φόρουμ ότι έχω αποκλειστεί-συνέβη ένα σφάλμα.'Ετσι μπαίνω στο site μέσω explorer.
Τι συμβαίνει;;;;;
μια βοηθεια ρε τυποι μου.
ειχα explorer και ενω δουλευε καλα,πριν καμια εβδομαδα μου εκανε ολο μαλακιες,τωρα εχω mozila και ολα καλα.
το προβλημα ομως ειναι το εξης.
θελω να σβησω εντελως τον explorer απο τα προγραμματα και δεν σβηνει.
τι γινετε? μπορει να βοηθησει κανενας?
αν κατεβασω καποιο απο αυτα.κάπου είχα βάλει ένα ποστ(σε θρεντ, όχι στον κώλο μου) με τα αντονς που χρησιμοποιώ, τα οποία είναι κυρίως για πιο ασφαλή και λιγότερο πρηξαρχίδικο σερφάρισμα, ιδού ένα update
(αυτό απενεργοποιημένο πάντα. ενεργοποιείστε το μόνο όταν κάνετε συναλλαγές μέσω ιντερνετ, διαβάστε και την περιγραφή του αντον για να δείτε τι κάνει και που βοηθάει)
επιπλέον addon
(μόνο εάν έχετε πρόβλημα με τον flashplayer)
firefox theme
για developing/debugging(είναι βαρυά addon, οπότε ενεργοποιείστε τα μόνο όταν τα χρειάζεστε)
αυτά.
αυτά τα κάνεις εγκατάσταση και τρέχουν πάνω στον μοζίλα
επειδή είδα ότι χρησιμοποιείς Internet Explorer θα σου εξηγήσω πως λειτουργεί το πράγμα.
κατεβάζεις τον browser γυμνό και μετά του πετάς πάνω πρόσθετα για να μπορείς να προσθέσεις νέες λειτουργίες. όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο από αυτά, πηγαίνει αυτό και εγκαθίσταται πάνω στον φυλλομετρητή και τρέχει όταν τρέχει ο φυλλομετρητής. σε άλλο φυλλομετρητή αυτά δεν δουλεύουν.
ότι άλλο θες ρώτα.