Νέα

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer

Ψήφοι: 13 8,9%
  • Mozilla FireFox

Ψήφοι: 73 50,0%
  • Opera

Ψήφοι: 14 9,6%
  • Safari

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Netscape

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Άλλο

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Google Chrome

Ψήφοι: 38 26,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Chronium - άρα μιλάς για Linux. Καλά εκεί είναι μια χαρά τα πράγματα - εδώ μιλάμε για Windowz Μεγαλέφα (hard core καταστάσεις). :headbang:
ναι ρε εμεις βαλαμε ουμπουντου :grin:...καθιστε εσεις στα παραθυρια.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Θέλω κάρτα τηλεόρασης και ένα κάρο άλλες μαλακίες :jerking: - γι' αυτό.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Chronium - άρα μιλάς για Linux. Καλά εκεί είναι μια χαρά τα πράγματα - εδώ μιλάμε για Windowz Μεγαλέφα (hard core καταστάσεις). :headbang:
To Chromium τρέχει και στα windows. Αφού έχει τον ίδιο κώδικα με το Chrome, μόνο τα χρώματα στο λογότυπο αλλάζουν.
Το λέει και εδώ.
Στο Linux πάντως υπάρχουν κ' άλλοι αξιόλογοι browsers, οι Epiphany & Midori.

ναι ρε εμεις βαλαμε [size=12pt]ουμπουντου[/size] :grin:...καθιστε εσεις στα παραθυρια.....
Πολύ μου αρέσουν αυτά τα ανάποδα greeklish. :tooth:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
ε ναι ισως και να ξεφυγα λιγο...
τελος παντων το μονο που ηθελα να προσθεσω ειναι οτι καλο θα ηταν να μπορει να βαλει καποιος πανω απο μια επιλογες και τι λειτουργικο παιζει στο μηχανακι του... γιατι νομιζω οτι το γκαλοπ δε βγαινει σωστο ετσι

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
To Chromium τρέχει και στα windows. Αφού έχει τον ίδιο κώδικα με το Chrome, μόνο τα χρώματα στο λογότυπο αλλάζουν.
Το λέει και εδώ.
Δεν το ήξερα - θα δω αν έχει κάτι έτοιμο που να τρέχει με τη μία, γιατί δεν είμαι για τρελό ψάξιμο. Πάντως η 10.04 είναι αστέρι - την έχω στο netbook. :dancing:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ε ναι ισως και να ξεφυγα λιγο...
τελος παντων το μονο που ηθελα να προσθεσω ειναι οτι καλο θα ηταν να μπορει να βαλει καποιος πανω απο μια επιλογες και τι λειτουργικο παιζει στο μηχανακι του... γιατι νομιζω οτι το γκαλοπ δε βγαινει σωστο ετσι
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως το net applications βγάζει τον ΙΕ να έχει 60% & τον Firefox 25%. Τον τελευταίο χρόνο, 8/10 άτομα που ξέρω χρησιμοποιούν Firefox. Μόνο ορισμένα κακογραμμένα εταιρικά site απαιτούν πλέον ΙΕ. Νομίζω πως το 48%/32% αντίστοιχα που δίνει το w3counter είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δεν το ήξερα - θα δω αν έχει κάτι έτοιμο που να τρέχει με τη μία, γιατί δεν είμαι για τρελό ψάξιμο. Πάντως η 10.04 είναι αστέρι - την έχω στο netbook. :dancing:

Την εβαλα εψες βραδυ στο στικακι.. σφεντονα στο boot! τεραστια διαφορα με παλιοτερες εκδοσεις. Με τα xp δεν το συζηταμε.. με επιασε θλιψη οταν τα ξαναbootαρα.. :-  και το interface αρκετα βελτιωμένο. Διαβασε τα παντα με τη καμια, συσκευες κλπ και παρολο live cd πολυ γρηγορο response.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δε σου είπα? ;) Αν βρω άκρη με την κάρτα τηλεόρασης, θα βάλω Ubuntu και στον i7. :boobies:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δε σου είπα? ;) Αν βρω άκρη με την κάρτα τηλεόρασης, θα βάλω Ubuntu και στον i7. :boobies:

α καλα, με τον 860/ssd/10.4  μαλιοκουβαρος θα παενεις..  :grin:

αν βρεις ακρη με την καρτα για κανε κανα ποστ.. μηπως βαλω και γω τελικα..  :grin:  :tooth:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πήρατε χαμπάρι ότι είμαστε off-topic? :cheesy: Θα μου πεις και τι δεν είναι εδώ μέσα? :uglystupid: Για browsers μιλούσαμε, όχι για καλιστεία Mac-PC. ;)

Λοιπόν McLein, βάλε όλους τους browsers και παίξε μπάλα μόνος σου. Από λειτουργικό όμως περίμενε να βγει κανα SP για Win 7 - γιατί πέρα απ' τα γραφικά, από σταθερότητα μπάζει άσχημα ακόμα. :headbang:

Kάτσε γιατί μπορεί να πάρω καινουργιο laptop το καλοκαίρι.Υπαρχει ασυμβατότητα με printers και περιφερειακά ή με software για XP?Και μου λέγαν ότι δεν κάνουν τα windows 7 τα "κόλπα" και τις μαλακίες των VISTA

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
680
Πόντοι
4.995
πες μου ΤΙ να αγοράσω ΤΩΡΑ και ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ...και το αγοράζω ΤΩΡΑ.

δεν με απασχολεί το κόστος...το αποτέλεσμα παίζει σημαντικότατο ρόλο.

Παιρνεις mac  kαι ησυχαζεις

4 χρονια δεν μου χει κολλησει ουτε μια φορα ...

Ολοι προωθειτε τα Mac, iPhone κτλ, αλλα δεν αναφερεστε στην πολιτικη της Apple οσων αφορα τους πελατες της.
Πειτε τους τι πληροφοριες ζητανε για να γραφτεις στο iTunes, για να βαλεις μια κωλοεφαρμογη στο iPhone.
Πειτε τους για το iPhone που οταν πρωτοβγηκε μετα απο λιγες εβδομαδες εριξαν την τιμη, ληστευοντας ετσι χιλιαδες καταναλωτες. Χιλιες φορες καλυτερα PC με Linux, παρα Αpple.

Απαντησα σε αυτο που ρωτησε
Και ξαναλεω : 4 χρονια που χρησιμοποιω mac δεν μου χει κολλησει ουτε μια φορα ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Απαντησα σε αυτο που ρωτησε
Και ξαναλεω : 4 χρονια που χρησιμοποιω mac δεν μου χει κολλησει ουτε μια φορα ...

Το λινουξ ειναι αυτο που προτιμουν για σερβερ. Λες να κολλαει?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ξεκολα, και γω εχω μακ, εχω και το envy που εγραφα πιο πανω... το να πεις την αποψη σου δεν ειναι κακο, ουτε θα πει οτι προωθεις καποια εταιρια.
αλλωστε η apple εχει κανει πολυ καλη δουλεια και, ναι, εχει καποιες παραξενιες. Δε βλεπω που ειναι το προβλημα.
Απο την ωρα που πηρα το μακ και το φυτεψα στο σπιτι, δεν εχω ξανα ασχολιθει για ΤΙ ΠΟ ΤΑ... τρεχει οπως την πρωτη μερα μετα απο 3 μηνες συνεχεια ανοικτο.

Και κατι ακομα, διαβαζω αυτα που γραφονται πιο πανω και με πιανει η καρδια μου για δυο λογους... πρωτα τα λεφτα που φτανει ενα PC που κατα την αποψη καποιων ειναι αξιομαχο και μετα γιατι μιλανε οι περισσοτεροι για το τι κανει το PC και ποσο γαμαει... Μα το ριμαδι το θες να κανει μια δουλεια, οχι να τρεχει καλα τα 7, vista ή XP... θελεις να τρεχει για καποιο λογο οχι να τρεχει για να τρεχει...!!

Τελος παντων

Μιλωντας για την apple να σου πω οτι ειναι η εταιρια που εφτιαξε το ipod και το iphone που ΟΛΟΙ θα ηθελαν να εχουν φτιαξει. και θα σε ρωτησω κατι πολυ απλο, νομιζεις οτι αν η microsoft ή η HP ειχε κατι τετοιο στα χερια της θα ηταν πιο "ευγενικη"??!? πραγματικα το πιστευεις αυτο?

Αν εισαι γραφιστας παιρνεις MAC, αν θες Η/Υ για σερφαρισμα στο ιντερνετ και εφαρμογες γραφειου το linux ειναι η καλυτερη λυση.
Αν θες να στησεις σερβερ παλι λινουξ θα βαλεις.
Αν χρειαζεσαι προγραμματα που βγαινουν μονο για windows τοτε αναγκαστικα παιρνεις windows 7.

Το iPhone δεν το εχω για τοπ προιον.....

requiem4ad

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Mozilla-Firefox-IE.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Έλεος με το γαμημένο το Firefox!!!Θα τον αλλάξω!!!Σήμερα όποτε πήγαινα στο Virtual Learning του πανεπιστημίου και προσπαθούσα να ανοίξω pdf και να κάνω print όλο κράσαρε!!!!Μου κόλλαγε όλο το σύστημα και με πέταγε έξω.Πάλι καλά που έκανα δουλειά με τον ΙΕ 8.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom