Νέα

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer

Ψήφοι: 13 8,9%
  • Mozilla FireFox

Ψήφοι: 73 50,0%
  • Opera

Ψήφοι: 14 9,6%
  • Safari

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Netscape

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Άλλο

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Google Chrome

Ψήφοι: 38 26,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Υπαρχει και ο K-Meleon........Eιναι αρκετα γρηγοροs

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν ξέρω για τα leopard αλλά στα windows ο safari χρησιμοποιεί jre και τον φοβάμαι λίγο από άποψη ασφάλειας και απόδοσης σε πάρα πολλές καρτέλες(σε 30 για παράδειγμα)
κατά τα άλλα ωραίος και καλή εναλλακτική λύση , αλλά γενικώ όλοι υστερούν μπροστά στον γκοτζίλα στα πρόσθετα .
ad-block
nasa night launch
όπως και το mouseless browsing
δεν τα αλλάζω με τίποτα.
1ο+3ο ειδικά είναι φοβερά εργαλεία.

edit: μην πολυφορτώνετε τον firefox με πρόσθετα χωρίς λόγο. μερικά χρησιμοποιούν java και τον κάνουν να κολάει συνέχεια. επίσης μειώστε και την cache. με καλό σετάρισμα δεν κολάει. υπάρχουν πολλά σάιτ που προτείνουν καλές ρυθμίσεις για τον γκοτζίλα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Υπαρχει και ο K-Meleon........Eιναι αρκετα γρηγοροs
Όντως, αλλά δε βασίζεται στη μηχανή του firefox με αποτέλεσμα να μην παίζουν add-ons τα οποία έχουμε συνηθίσει. Λοιπόν, δεν υπάρχει 100% τέλειος browser. Έχω παίξει με όλους, αλλά όλοι κάπουν έχουν μειονεκτήματα όχι απαραίτητα επειδή οι browsers δεν είναι καλοί - αλλά πολλές φορές τα sites τα ίδια είναι χάλια.

Υπάρχουν 2 που δεν τους ξέρει σχεδόν κανείς - ο Flock που έχει μηχανή Firefox και είναι ο καλύτερος για τη διαχείριση κοινωνικών δικτύων & ο Maxthon με μηχανή IE (με ότι σημαίνει αυτό) αλλά και το καλύτερο performance/memory management κλπ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καταρχήν χρησιμοποιώ αυτά τα πρόσθετα.

και κάποιες ρυθμίσεις για τον firefox είναι εδώ
σε μερικούς μπορεί να κολάει 1-2 δευτερόλεπτα σε τακτά χρονικά διαστήματα
και για κάποια άλλα προβληματάκια κολήματος πάλι

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι - είναι φοβερά γρήγορος πια (έβαλα τις προάλλες τη 10.51) - αλλά όπως είπα πιο πάνω, δεν υπάρχει ούτε ένας browser που να τα έχει όλα.

Π.χ. χρησιμοποιώ (έχω ανάγκη καλύτερα) το greasemonkey script που παίζει μόνο με Firefox engine. Επίσης, κανένας δεν έχει το memory management του Maxthon.

Άστα...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Tα user.js στην opera ειναι κορυφαια.. σου επιτρεπει να φορτωσεις οποιο script θες (include greasemonkey scripts).

Και ναι, στανταρ δεν υπαρχει τελειος browser.Καμια αντιρηση.
Εγω σταματησα τον ff καπου στην 1.x.. και απο τοτε κολλησα στον opera.

Maxthon εχω να τρεξω αρκετα χρονια. Btw, πηρες νεο μηχανημα τελικα..?  εγω εβαλα τον i5/P55-GD65.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν παίζει το script που θέλω όμως - οπότε το παράτησα. Ναι πήρα - i7 860 με 4gigs αλλά κάνω πειράματα με το λειτουργικό για την ώρα. Δεν έχω καταλήξει ακόμα...

Επισκέπτης
έχει κανείς ιδέα για το ποιός browser είναι καλύτερος (λιγότερα κολλήματα , ταχύτερος) για πολλαπλά tabs/windows με flash/shockwave/java κλπ ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
chrome και τα μυαλα στα καγκελα....απλος,ταχυς,ευχρηστος....

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δεν παίζει το script που θέλω όμως - οπότε το παράτησα. Ναι πήρα - i7 860 με 4gigs αλλά κάνω πειράματα με το λειτουργικό για την ώρα. Δεν έχω καταλήξει ακόμα...

Δεν ασχολουμαι πολυ με αλλαγες στον browser εκτος τα βασικα, γιατι καθε 2 βδομαδες περιπου βαζω νεο snapshot οποτε..  :S

Πολυ καλος ο 860. Καλη επιλογη. Tρεχει στο 1156 που απ οτι δειχνει θα ειναι το βασικο socket για αρκετο καιρο.

Os δεν αλλαξα, εστω και αν χανω 1GB μνημη..  :cheesy: κολλημενος με τα xp που λενε..?  δεν εχω και monitor, θελω και ενα 60αρι ssd.. οποτε αστα 7 για αργοτερα..  :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ο chrome σε πολλα tabs(20+) μου ετρωγε κατι τρελα ποσα μνημης.. + κατι κολληματα παραλληλα + το αβολο interface, εφυγε νυχτα.  

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ γι' αυτό είπα ότι δεν υπάρχει perfect browser. Αν δείτε συγκριτικά test, το ίδιο πράγμα λένε όλοι δυστυχώς. Αλλά με java κλπ τα πήγαινε καλύτερα από firefox.

Επισκέπτης
Ε αφού τα έχεις δοκιμάσει απ' ότι φαίνεται, τότε??? :dunno: :dunno: :dunno:

θα πετάξω το pc καμιά ώρα απ'το παράθυρο...όταν ανοίγω 3+ tabs...αρχίζει κ ζορίζεται...στα 5+ μάλλον πεθαίνει...

windows 7 (x64) σε :

Athlon 64 X2 6000+ (3.00GHz)
8gb RAM (DDR2 800MHz)
ATI 4890 (1024Mb Ram - GDDR5)

Μήπως φταίει το μπρικάκι ? Να πάω να πάρω κανένα άλλο ή πάλι το ίδιο θα γίνεται ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom