Νέα

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer

Ψήφοι: 13 8,9%
  • Mozilla FireFox

Ψήφοι: 73 50,0%
  • Opera

Ψήφοι: 14 9,6%
  • Safari

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Netscape

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Άλλο

Ψήφοι: 2 1,4%
  • Google Chrome

Ψήφοι: 38 26,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λοιπόν από που να αρχίσω και από που να τελειώσω.

έψαχνα αρκετές μέρες θέμα σχετικό για να πω κάποια παράπονα.

όπως ξέρετε αυτή τη στιγμή ο καλύτερος φυλλομετρητής είναι ο firefox.
εγώ πάντως άρχισα να τον αμφισβητώ.
στην τελευταία του έκδοση παρατήρσα πολλά memory leaks(ανεπάρκεια αποδέσμευσης της δέσμευσης μνήμης)
επειδή κατά το browsing χρησιμοποιώ έως και 20-30  καρτέλες φτάνει να χρησιμοποιεί μέχρι και 500 MB μνήμης (ανάλογα τα site που βρίσκεται ο κάθε ένας)
με το κλείσιμο των καρτελών παρατήρησα ότι ακόμα και με μία καρτέλα έφτανε στα 400 MB ανώ θα έπρεπε να είναι γύρω στα 60 MB.

έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους browser και κατέληξα ότι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος από άποψη απόδοσης-ταχύτητας είναι ο
SAFARI.
ανοίγει σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ο IE, βέβαια δεν έχει τόσα πολλά lug-in
συμβατό με όλες τις σελίδες, σταθερός όσο δεν πάει(πιο πολύ και από τον firefox)

μια δοκιμή θα σας πείσει.... μέχρι να φτιάξουν τα προβλήματα του firefox, αν γίνει ποτέ, εγώ safari θα χρησιμοποιώ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ο πιο δημοφιλής ειναι ο firefox φιλε τσολια..  ;)

Βασικα ειναι πολυ πιο αργος απ τον opera και οπως σωστα ειπες δεσμευει παρα πολυ μνημη.

Τον ετρεχα μεχρι την ενα εκδοση του μεχρι που αρχισε να βαραινει επικίνδυνα και τον εστειλα.

Τωρα τρεχω Opera μονο, που νομιζω ειναι ο πιο γρηγορος και λιγοτερο ενεργοβορος browser..

Για δες τη 10 που τελικιασε πλεον..   

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μονο με chrome δουλευω και τον βρισκω πολυ ικανοποητικο και πρακτικο....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο πιο δημοφιλής ειναι ο firefox φιλε τσολια..  ;)

Βασικα ειναι πολυ πιο αργος απ τον opera και οπως σωστα ειπες δεσμευει παρα πολυ μνημη.

Τον ετρεχα μεχρι την ενα εκδοση του μεχρι που αρχισε να βαραινει επικίνδυνα και τον εστειλα.

Τωρα τρεχω Opera μονο, που νομιζω ειναι ο πιο γρηγορος και λιγοτερο ενεργοβορος browser..

Για δες τη 10 που τελικιασε πλεον..   
χρησιμοποιούσα και εγώ όπερα(όπερα ψήφησα και πιο πάνω), και netscape ακόμα από το 2001
αλλά ο όπερα έχει κάποιες βασικές ελλείψεις οι οποίες δεν υπραχουν τόσο πολύ στον σαφάρι.
άσε που δεν κολάω πλέον.

κρίμα και πάλι κρίμα που τον αχρήστευσαν.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Για τον safari δεν εχω γνωμη γιατι τον ετρεξα οταν ηταν σε beta στην αρχη, και ελαχιστα τωρα στην 4.. οποτε δεν μπορω να κανω συγκρισεις.

Ο opera πραγματι εχει καποια προβληματα συμβατοτητας σε καποιες σελιδες (περισοτερο στο layout), ελαχιστα ομως συγκριτικα με τον firefox που απο αλεπου εγινε αρκουδα πλεον.. :grin:

Anwy, με οποιον κανει δουλεια του ο καθενας.. ακουω παλι για τον chrome οτι ειναι καλος, αλλα εμενα δε ξερω δε μου γεμιζει το ματι..

Σε γενικες γραμμες εχει αλλαξει αρκετα το περιεχομενο του ιντερνετ τα τελευταια χρονια, κατα συνεπεια και ο κωδικας των browser για να λυσουν προβληματα ασφαλειας και ευρους ζωνης (streaming media, interactive content κλπ..).

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
google chrome και τα μυαλα στα καγκελα.ειχα firefox αλλα τελευται κολαγε συνεχεια και μου εσπαγε τα αρχιδια

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
εγω χρησιμοποιώ  μοτζιλα και ο αβραμης ολους για να μπαινει με πολλα νικ  :birdman:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο chrome Πιστεύω δεν έχει ψηθεί καλά ακόμα... αργότερα ίσως να γίνει σούπερ αλλά τώρα κρατάω μικρό καλάθι.

είναι τραγικό λάθος όμως των ανθρώπων που φτιάχνουν την αλεπού.
το λάθος είναι προγραμματιστικό και σε τέτοιου επιπέδου εφαρμογές δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Firefox...simple the best!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μην γελας ρε.πρεπει να ειναι το μονο πσ που θα εχει 5-6 μπραουσερ.
Μέτρησα 6 στο δικό μου, σε Ubuntu. :o
Και ακόμα δεν έχω βάλει τον Opera 10 να τον δοκιμάσω!!!!!

Καθημερινά όμως χρησιμοποιώ μόνο τον Firefox.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Για σερφάρισμα internet explorer 8, για το bourdela.tv netscape navigator, και στο τηλέφωνο opera mini.
Στο λαπτοπ που χρησιμοποιώ, με explorer 8 δεν δουλεύει το κουτάκι ημερομηνίας στις κριτικές. Με netscape navigator δουλεύει !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom