ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Καθαρές δουλειές brother, μόνο έτσι έρχεται ανάπτυξη.
θα το σκεφτω καθοδον μπραδερ. με εβαλες σε σκεψεις.
εφυγα.
Καθαρές δουλειές brother, μόνο έτσι έρχεται ανάπτυξη.
Ετερον εκατερον,και εν πασει περιπτωσει εχει υπερεκτιμηθει αυτο το περι κοινωνικης θεσης των εταιρων.Οι εταίρες απολάμβαναν τιμές στην αρχαιότητα μη τις συγκρίνουμε με φυλής και μετάξι
Συμμετείχα πολλές φορές σε παρόμοια θέματα..Ας απαντησουν οι επι του επαγγελματος κοπελες.
κατευθειαν απο τη πηγη.
Μπράβο κορίτσι μου για την ειλικρίνειά σου και τη σωστή τοποθέτηση και από μέσα κιόλας όχι νάχαμε να λέγαμε, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟΣυμμετείχα πολλές φορές σε παρόμοια θέματα..
Άλλος μ'έβρισε, άλλος με χλεύασε,άλλος ήταν αδιάφορος και άλλα πολλά..
Προσπάθησα με απλά λόγια να πω σε "γενικές" γραμμές πώς έχουν τα πράγματα και δεχόμουν προσωπική επίθεση..
Παιδιά?
Είναι απλό..
Γουστάρει η "πουτάνα" να είναι "πουτάνα"ό,τι και να την ώθησε εκεί..
Τα περί "νταβατζήδων" για μένα τα θεωρώ μαλακίες..
Αν τα "δίνει" καλά να πάθει.."αυτή"τον φτιάχνει νταβατζή..
Θέλει και εκδίδεται..κι αυτά που λένε με το ζόρι ότι την βάζουν..είναι αρχιδιές καμαρωτές..
Γνώρισα πολλές που το είπαν αυτό κι αν ήταν έτσι τότε γιατί εξακολουθούν να το κάνουν?
Δεν βρήκαν την άκρη να σωθούν?
Χρόοοοοοοοονια πέρασαν κι ακόμα εδώ...
Όοοοοοοολα γίνονται για το χρήμα...εκεί βρίσκουν "ασφάλεια"
Και δύσκολα κάποιος ή κάποια.."κλωτσάει"λεφτά..
επιχειρημα;χμμ....θες να δεις μια τζουλια πολωνεζα που δουλευει καπου στα τρικαλα-καρδιτσα...πανε δες την και αν αυτη ειναι μητρομανης εγω ειμαι ο sonderage"απο την αλλη το θεμα με το γαμησι και την μητρομανια ειναι ψιλομαλακιες...φυσικα σε πολλες αρεσει να γαμιουνται και αν ειναι τυχερες θα πεσει και κανας πελατης καλος που θα περασουν κι αυτες καλα
μιλαω για επαγγελματα που πρεπει να διεισδυσεις στον ψυχισμο του αλλου και να ερθεις σε μια σωματικη ή ψυχικη επαφη μαζι του πχ δασκαλος γιατρος νοσηλευτρια κλπ λειτουργηματα
"
Αν νομιζεις οτι το θεμα με το γαμισι και τη μητρομανια ειναι ψιλομαλακιες,οπως ισχυριζεσαι,να φερεις καποιο επιχειρημα,αλλιως μιλας αυθαιρετα...
Ολες οι γυναικες κατα βαθος ειναι πουτανες αμα γλυκαθουν δεν σταματουν ποτε!
πες τα τιτανομεγιστοτεράστιε χυστη!!!!
Ωραιες εποχες αυτες και με πολυ ωραια ατομα στο μπου.Συμμετείχα πολλές φορές σε παρόμοια θέματα..
Άλλος μ'έβρισε, άλλος με χλεύασε,άλλος ήταν αδιάφορος και άλλα πολλά..
Αν δεν υπήρχαν πουτάνες να ξερα τη θα κάναμε όσο και τον παίζαμε πάλη στην πουτάνα θα καταλήγαμε, φίλε μου !!!!!!Ολες οι γυναικες κατα βαθος ειναι πουτανες αμα γλυκαθουν δεν σταματουν ποτε!
Οι αρχαιοι ημων(ορισμενοι τουλαχιστο)επιδιδοντο και σε βρεφοκτονια των θηλεων.
κοπέλια και κοριτσια που λεμε.
Εννοείτε για τα λεφτά!Για τα λεφτα τα κανεις ολα!!!!!!!!!!!!!!
Καποιες απαντησεις ειναι λανθασμενες,η μαλλον off topic.