Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον,απαντω συνολικα και οσο γινεται συνοπτικα .
Φιλε Gl, ισως λεμε το ιδιο πραγμα τελικα,διαβασε προσεκτικοτερα το πρωτο μου ποστ.Τονιζω οτι ενα ποσοστο μονο ειναι μητρομανεις απο τις κοπελες αυτες,δεν γενικευσα...διαπιστωση ψυχρη κανω.Την πολωνεζα κοπελα που λες,δεν κατενοησα τι θελεις ακριβως να πεις,αν μπορεις διευκρινησε το.
Πιο κατω λες για βρωμίλους και γερους,μα καμμια δεν κανει κεφι τετοιους,ουτε βεβαια μια μητρομανης,μην μπλεκεις τα πραγματα...
Σημειωνω εδω οτι η χρηση του ορου  μητρομανης γινεται απο εμενα τουλαχιστον χωρις καμμια υποτιμητικη απόχρωση,ειναι ορος της επιστημης,ας το πω ετσι...
Φιλε  Remy  Lebeau, λες  “εχουμε να κανουμε με χαμηλης παστας ανθρωπο που ξεπουλαει τα παντα για καποια περισσοτερα ευρω...”,διαφωνω πληρως  με αυτο που γραφεις,το πολυπλοκο ον που λεγεται  ανθρωπος δεν απλουστευεται ουτε σε καλουπια ποτε μπαινει,μπηκε η θα μπει...

Φιλη Κατερίνα, η φραση σου  Γουστάρει η "πουτάνα" να είναι "πουτάνα"ό,τι και να την ώθησε εκεί.. γραφει  ιστορια...
 Βεβαια ,για μενα,η λεξη “πουτανα”,εχει ισχυ και  για τις χιλιαδες  χιλιαδων γυναικες που  πηγαινουν με  εναν αντρα (γκομενο,συζυγο , αφεντικο,οτιδηποτε να ειναι αυτος) μονο και  μονο εχοντας  ως πρωταρχικο  κινητρο  και κριτηριο το περιουσιακο  οφελος και  οχι  την  ερωτικη  ελξη.Απλα το ενα καθαγιαζεται  και  γινεται αποδεκτο απο την ΚΩΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ενω το αλλο ειναι  “ηθικως απαραδεκτον” και  πιτσες μπλέ...
Ημουνα για χρονια παραθεριστης σε γνωστη λουτροπολη,ε, ρε παιδια δε θα με πιστεψετε,εκει στη βολτα και την περατζαδα της παραλιας καταλαβα και σιχαθηκα  την υποκρισια και την πουτανια  της ελληνιδας γυναικας (αυτης που ενεργει ετσι εννοω,εξαιρεσεις υπαρχουν παντοτε...) .
Να  βλεπεις  συνεχως  ωραιες κοπελες να συνοδευονται  απο σιχαμερους αντρες,που το μονο προσον τους (το χρημα ,ο βηχας και  ο ερωτας δεν κρυβονται λεει  ο λαος...) ηταν οτι  ηταν φραγκατοι.
Και ελεγα μεσα μου,καλα ρε πουστη,δε ντρεπεται  τωρα  αυτη να φαινεται  ετσι  φορα παρτιδα  οτι παει  μαζι του για τα λεφτα του?
Ε,δεν ντρεπονται!
Κατα τα λοιπα  οι πουτανες ειναι  στα μπουρδελα,οι τρελοι στο Δαφνι,οι κακοι στη φυλακη,και  οι  καλοι  στις εκκλησιες,γαμω την κοινωνια σας ,γαμω...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
το χαμηλο μορφωτικο επιπεδο σε συνδιασμο με την απληστια οδηγουν τη γυναικα προς αυτο το δρομο..το κυνηγι για το ευκολο χρημα και για μια καλυτερη ζωη απο αυτη που τα εφοδια της σε ολους τους τομεις της εξασφαλιζουν..
προσωπικα δε μου γενναται κανενα συναισθημα προς αυτη..ουτε συμπονιας ουτε συμπαθειας και φυσικα ουτε οικτου...
εχουμε να κανουμε με χαμηλης παστας ανθρωπο που ξεπουλαει τα παντα για καποια περισσοτερα ευρω...
απο την ψυχικη της ισορροπια μεχρι το σωμα της...εκτιμηση και σεβασμο δε θα βρει απο μενα..
Η δουλειά..δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα ενός ατόμου..
Αν μια γυναίκα θέλει να είναι πουτάνα..κανέναν δεν ενοχλεί..και κανέναν δεν λερώνει..
Οι σιχαμένοι της κοινωνίας είναι αυτοί που πισωπλατούν απέναντι σε κάποιον άλλον άνθρωπο θεωρώντας ότι είναι υπέρτατοι και ανώτεροι από αυτούς,ενώ τελικά..είναι τ'αρχίδια μου..παραδείγματα πολλά...από τον τίποτα μέχρι τον μεγαλύτερο πολιτικό του πλανήτη..
Συνέχισε την ζωή σου  με τα συναισθήματά σου να αναγεννούται εκεί που σε
συμφέρει μόνο, κι ασε εμάς και το μορφωτικό μας επίπεδο να τα κονομάει...!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν μια γυναίκα θέλει να είναι πουτάνα..κανέναν δεν ενοχλεί..και κανέναν δεν λερώνει..
Οι σιχαμένοι της κοινωνίας είναι αυτοί που πισωπλατούν απέναντι σε κάποιον άλλον άνθρωπο θεωρώντας ότι είναι υπέρτατοι και ανώτεροι από αυτούς,ενώ τελικά..είναι τ'αρχίδια μου..παραδείγματα πολλά...από τον τίποτα μέχρι τον μεγαλύτερο πολιτικό του πλανήτη..
Συνέχισε την ζωή σου  με τα συναισθήματά σου να αναγεννούται εκεί που σε
συμφέρει μόνο, κι ασε εμάς και το μορφωτικό μας επίπεδο να τα κονομάει...!!!

κοιτα τωρα τι τη κανετε να σφιγγεται να εφευρισκει για να μη τη λετε αμορφωτη. ολο παγιδες στηνετε κουφαλες

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κοιτα τωρα τι τη κανετε να σφιγγεται να εφευρισκει για να μη τη λετε αμορφωτη. ολο παγιδες στηνετε κουφαλες

ρε μλκ, σε άφησα αργό και βλάκα και σε ξαναβρήκα πιο αργό και ακόμα πιο βλάκα!

σε προήγαγαν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολύ σωστά.
ο επαγγελματίας εκτελεστής, ο δήμιος, ο δεσμοφύλακας, ο ματατζής, ο τοκογλύφος, ο μαφιόζος αποτελούν τρανά παραδείγματα της παραπάνω πρότασης.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το χαμηλο μορφωτικο επιπεδο σε συνδιασμο με την απληστια οδηγουν τη γυναικα προς αυτο το δρομο..το κυνηγι για το ευκολο χρημα και για μια καλυτερη ζωη απο αυτη που τα εφοδια της σε ολους τους τομεις της εξασφαλιζουν..
προσωπικα δε μου γενναται κανενα συναισθημα προς αυτη..ουτε συμπονιας ουτε συμπαθειας και φυσικα ουτε οικτου...
εχουμε να κανουμε με χαμηλης παστας ανθρωπο που ξεπουλαει τα παντα για καποια περισσοτερα ευρω...
απο την ψυχικη της ισορροπια μεχρι το σωμα της...εκτιμηση και σεβασμο δε θα βρει απο μενα..

To πως συμπεριφερεσαι στους αλλους, φανερωνει την παιδεια σου και το επιπεδο σου. Η σωστη συμπεριφορα απεναντι στους αλλους δεν πρεπει να εξαρταται απο την δικη τους ποιοτητα, αλλα απο την δικη σου...

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος απεναντι σε μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων...που ολοι μας επισκεπτομαστε κατα καιρους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To πως συμπεριφερεσαι στους αλλους, φανερωνει την παιδεια σου και το επιπεδο σου. Η σωστη συμπεριφορα απεναντι στους αλλους δεν πρεπει να εξαρταται απο την δικη τους ποιοτητα, αλλα απο την δικη σου...

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος απεναντι σε μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων...που ολοι μας επισκεπτομαστε κατα καιρους.
όλοι μας;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μλκ, σε άφησα αργό και βλάκα και σε ξαναβρήκα πιο αργό και ακόμα πιο βλάκα!

σε προήγαγαν;

ναι.

υ.γ. δεν εχει και τσατ τωρα για να μου κανεις φιλικες αγαπουλες και να με ρωτας διαφορα πριβε. σκληρο αγορι.  :-

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

περισσότερο εκνευρίζομαι όταν ακούω αυτά από κάποιους που αν δεν υπήρχαν πουτάνες θα πάθαινε ο εγκέφαλος τους σπερμοoverflow

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Συμμετείχα πολλές φορές σε παρόμοια θέματα..
Άλλος μ'έβρισε, άλλος με χλεύασε,άλλος ήταν αδιάφορος και άλλα πολλά..
Προσπάθησα με απλά λόγια να πω σε "γενικές" γραμμές πώς έχουν τα πράγματα και δεχόμουν προσωπική επίθεση..
Παιδιά?
[glow=red,2,300]Είναι απλό..[/glow]
Γουστάρει η "πουτάνα" να είναι "πουτάνα"ό,τι και να την ώθησε εκεί..
Τα περί "νταβατζήδων" για μένα τα θεωρώ μαλακίες..
Αν τα "δίνει" καλά να πάθει.."αυτή"τον φτιάχνει νταβατζή..
Θέλει και εκδίδεται..κι αυτά που λένε με το ζόρι ότι την βάζουν..είναι αρχιδιές καμαρωτές..
Γνώρισα πολλές που το είπαν αυτό κι αν ήταν έτσι τότε γιατί εξακολουθούν να το κάνουν?
Δεν βρήκαν την άκρη να σωθούν?
Χρόοοοοοοοονια πέρασαν κι ακόμα εδώ...
Όοοοοοοολα γίνονται για το χρήμα...εκεί βρίσκουν "ασφάλεια"
Και δύσκολα κάποιος ή κάποια.."κλωτσάει"λεφτά..
τι απλο ρε συ??? ποσο απλο??? το 90% των μπουρδελων-στουντιο-πεζοδρομια περικλειεται απο πιτσιρικια βουλγαρο-ρουμανο-ουκρανο-ρωσιδακια.... δηλαδη τι ειπαν μια μερα??? γουσταρω το γαμησι και θα κατεβω στην ελλαδα να γαμιεμαι για να τα οικονομησω....  αυτο ειπε??? μαλλον καποιος την παραμυθιασε.... απο εδω και μετα τι γινεται ομως....??????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα ας το δεχτουμε αυτο. Η πλειοψηφια των αντρων εχει παει παντως...
εσύ το λες αυτό.

επίσης μπορει κάποιος να έχει πάρει και ναρκωτικά αυτό δεν τον καθιστά πρεζάκι.
επίσης μπορεί κάποιος να έχει πιει αλκοόλ αυτό δεν το καθιστά μεθύστακα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ναι.

υ.γ. δεν εχει και τσατ τωρα για να μου κανεις φιλικες αγαπουλες και να με ρωτας διαφορα πριβε. σκληρο αγορι.  :-

ρε κάβλα, πλάκα-πλάκα πριβέ τώρα πώς κάνουμε εσύ που τα έχεις τσεκάρει από νωρίς αυτά... ;)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
περισσότερο εκνευρίζομαι όταν ακούω αυτά από κάποιους που αν δεν υπήρχαν πουτάνες θα πάθαινε ο εγκέφαλος τους σπερμοoverflow

Ρε φιλε δεν ειπα οτι ειμαι τακτικος πελατης. Απλα εχω παει μερικες φορες. Ο αριθμος επισκεψεων ειναι μικροτερος απο την ηλικια μου.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε φιλε δεν ειπα οτι ειμαι τακτικος πελατης. Απλα εχω παει μερικες φορες. Ο αριθμος επισκεψεων ειναι μικροτερος απο την ηλικια μου.

αν είσαι 18 έχει λογική αυτό που έγραψες...

όμως, αν είσαι >30 δεν την παλεύεις μία...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αν είσαι 18 έχει λογική αυτό που έγραψες...

όμως, αν είσαι >30 δεν την παλεύεις μία...

Η μπουρδελοτσαρκα παιζει μονο σε περιοδους "ξηρασιας". Δεν ειναι σαν το ποδοσφαιρο να εχει παιχνιδι καθε κυριακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom