Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ανοιγω ενα θεμα το οποιο με απασχολει χρονια και θα ηθελα γνωμες και αποψεις καθαρα για εγκυκλοπεδικους λογους.οι περισσοτερες πουτανες (πιστευω πανω το 90%) εχουν καποιο νταβατζη-προαγωγο... εχουμε ακουσει περιπτωσεις που πουτανα ξεφυγε απο το μαρτυριο που περνουσε και εδωσε το κυκλωμα στην αστυνομια...
και ρωταω:
τι ειναι αυτο που μια πουτανα την κανει να ειναι πουτανα να μην μπορει ευκολα να ξεφυγει και να γαμιεται δινωντας τα λεφτα στον νταβατζη- προαγωγο???

οτι να'ναι εισαι ρε φιλε...

πες μου κατι...

1. τα προβληματα σου, εχουν σχεση με το θεμα που ανοιξες;

2. τοσο μεγαλο κενο θα νιωθεις αν δεν μαθεις τι κανει μια τανα, τανα;

σορι, αν ειμαι λιγο αποτομος αλλα ρε φιλε, δεν κοιτας που πληρωνουμε τα γαμησιατικα των αλλων μονο ασχολησαι με θεματα που δεν ειναι υψιστης ή υψηλης σημασιας για την ζωη μας.

αυτα.

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
οτι να'ναι εισαι ρε φιλε...

πες μου κατι...

1. τα προβληματα σου, εχουν σχεση με το θεμα που ανοιξες;

2. τοσο μεγαλο κενο θα νιωθεις αν δεν μαθεις τι κανει μια τανα, τανα;

σορι, αν ειμαι λιγο αποτομος αλλα ρε φιλε, δεν κοιτας που πληρωνουμε τα γαμησιατικα των αλλων μονο ασχολησαι με θεματα που δεν ειναι υψιστης ή υψηλης σημασιας για την ζωη μας.

αυτα.
εγω ειμαι λιγο ρομαντικος... για αυτο ανοιξα το θεμα... λειτουργω καθαρα εγκεφαλικα και αν δεν γνωριζω τους πραγματικους λογους που οδηγησαν εκει την κοπελα που συνουσιαζομαι δεν μπορω να λειτουργησω... ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

αυτα.

σωστα τα λες! δεν μπαινει στο θρεντ των ρωσσιδοφιλων που ειναι υψιστης σημασιας!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
23% στην βενζινη με 80 Μ.Ο. χλμ/μερα..

αυτο φτανει νομιζω... ;)
να πας με τα ποδια..... :birdman:
εγω ειμαι λιγο ρομαντικος... για αυτο ανοιξα το θεμα... λειτουργω καθαρα εγκεφαλικα και αν δεν γνωριζω τους πραγματικους λογους που οδηγησαν εκει την κοπελα που συνουσιαζομαι δεν μπορω να λειτουργησω... ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ....
καλα κανεις.....μην τους ακους.....να ανοιγεις πολλα  θρεντ εσυ....εγω δεν προλαβαινω πια..... ;) :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ρε φίλε, εδώ είναι που τα χαλάμε...

ΔΕΝ συν-ουσιάζεσαι...ΓΑΜΑΣ...δεν είναι η κοπέλα σου για να συνουσιαστείς...

και προσπάθησε να το ξεπεράσεις...αλλιώς θα σε πιάσει κότσο καμία τύπισσα και θα σε πάει αίμα πουλώντας σου έρωτες κτλ...

και για να σου πω την γνώμη μου είναι 2 τα τινά με υποκατηγορίες:

1. δεν έχει λεφτά

α. για να πληρώσει τον τύπο που την έφερε από το άγνωστο
β. για να ζήσει αυτή ή η οικογένειά της ή και τα 2
γ. να πληρώσει σπουδές
δ. να γυρίσει πίσω αξιοπρεπής κι όχι όπως έφυγε...( πιστεύω ότι νιώθουν πολύ άσχημα αν φεύγουν ως 0 και γυρνούν το ίδιο ή χειρότερα...πολύ βαρύ )

2. γουστάρει να γαμιέται και επειδή οι γυναίκες είναι διάολοι για ποιόν λόγο να μην πληρώνεται εφόσον της αρέσει να γαμιέται.

σωστα τα λες! δεν μπαινει στο θρεντ των ρωσσιδοφιλων που ειναι υψιστης σημασιας!!!!

πω πω με καβλώνεις όταν μπαίνεις δυναμικά σε μία συζήτηση  :humpleg: :humpleg:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καθε φορα που τις γαμας τους λες και πως αρχισαν να δουλευουν δηλαδη?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εσενα δεν σε ενδιαφερει??

μου θυμιζει εκεινη την ταινια με τη Λασκαρη που επαιζε την πουτανα και ολο ελεγε μαλακιες στους πελατες που τη ρωτουσαν γιατι το κανει και πως το ξεκινησε.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
τωρα με την οικονομικη κριση,ολο και περισσοτερες θα βρισκουν δικαιολογια!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τωρα με την οικονομικη κριση,ολο και περισσοτερες θα βρισκουν δικαιολογια!

τι εννοας?
οτι εχουν ονειρο ζωης να γινουν πουτανες απλα περιμενουν αφορμη για να το κανουν?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ε καπως ετσι ειναι.αλλα οχι ακριβως εξαναγκαζονται κιολας.

Επισκέπτης

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ποια μοντελα της prada στο τελος ουτε τα κινεζικα δε θα χουμε να αγορασουμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom