Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν της αρέσαν οι φακές
που΄ναι και δυναμωτικές
προτίμησε να τρώει ψωλές
πιό νόστιμες και θρεπτικές

:grin:

Επισκέπτης
τελικα οι πουτανες οντως φαινονται πιο νεες? Γιατι εχω ακουσει κατι ψιλες οτι το σεξ νεωνει.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
Η γλυκα του χρηματος πιστευω προσωπικα, αλλα παραμενει σεβαστο

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
ανοιγω ενα θεμα το οποιο με απασχολει χρονια και θα ηθελα γνωμες και αποψεις καθαρα για εγκυκλοπεδικους λογους.οι περισσοτερες πουτανες (πιστευω πανω το 90%) εχουν καποιο νταβατζη-προαγωγο... εχουμε ακουσει περιπτωσεις που πουτανα ξεφυγε απο το μαρτυριο που περνουσε και εδωσε το κυκλωμα στην αστυνομια...
και ρωταω:
τι ειναι αυτο που μια πουτανα την κανει να ειναι πουτανα να μην μπορει ευκολα να ξεφυγει και να γαμιεται δινωντας τα λεφτα στον νταβατζη- προαγωγο???
τι σε νοιαζει εσενανε δηλαδη?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
επαγγελμα ειναι και αυτο οπως τα αλλα,
δλδ ποιοι λογοι ωθουν τον βοθρατζη να γινει βοθρατζης...
΅Επισης το "αναγκασαν" σα λεξη δε χτυπαει καλα,
λες και το κανει με το ζορι...

Επιλογη του καθε ανθρωπου ειναι το επαγγελμα που κανει,
και να ξερετε οτι οποιος δεν δουλευει σωστα, σιγουρα αντιπαθει αυτο που κανει...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
επαγγελμα ειναι και αυτο οπως τα αλλα,
δλδ ποιοι λογοι ωθουν τον βοθρατζη να γινει βοθρατζης...
΅Επισης το "αναγκασαν" σα λεξη δε χτυπαει καλα,
λες και το κανει με το ζορι...

Επιλογη του καθε ανθρωπου ειναι το επαγγελμα που κανει,
και να ξερετε οτι οποιος δεν δουλευει σωστα, σιγουρα αντιπαθει αυτο που κανει...

οτι οποιος δεν δουλευει σωστα, σιγουρα αντιπαθει αυτο που κανει...

Eχεις μυαλό τελικά έ ???????

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πιο πολύ σημασία δεν έχουν οι λόγοι που τις ώθησαν να γίνουν ιερόδουλες, αλλά αν τελικά είναι κάτι που το απεχθάνονται ή αν είναι κάτι που δε τους ενοχλεί. Γιατί OK, αν μου πει μια πως ευχαριστιέται τον κάθε χοντρό ή τον κάθε γέρο ή το κάθε γαμήσι, απλά δε θα το πιστέψω.

Και εδώ έχω μια ερώτηση που δε τη σκέφτηκε κανένας και είναι γαμάτη, ξέρει κανένας καμια ιερόδουλη που να πηγαίνει σε ψυχολόγο?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Και εδώ έχω μια ερώτηση που δε τη σκέφτηκε κανένας και είναι γαμάτη, ξέρει κανένας καμια ιερόδουλη που να πηγαίνει σε ψυχολόγο?

γιατι αν πηγαινε θα το έλεγε στον καθε ασχετο..
εδω άτομα του στενου φιλικου σου κυκλου και δεν στο λενε, ή αν στο πουν θα το πουν ΠΟΛΥ αργοτερα, εφόσον θα εχουν ολοκληρωσει τον κυκλο συνεδριων.

δεν ξερω γνωστο μου που να πηγαινει σε ψυχολογο. Στατιστικα ομως, κάποιοι απο αυτους θα πηγαινουν

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
Πιο πολύ σημασία δεν έχουν οι λόγοι που τις ώθησαν να γίνουν ιερόδουλες, αλλά αν τελικά είναι κάτι που το απεχθάνονται ή αν είναι κάτι που δε τους ενοχλεί. Γιατί OK, αν μου πει μια πως ευχαριστιέται τον κάθε χοντρό ή τον κάθε γέρο ή το κάθε γαμήσι, απλά δε θα το πιστέψω.

Βέβαια... έγω ξέρω συγκεκριμένα 3 κορίτσια πού πάνε !!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.993
Πόντοι
42.697
να θεσω και εγώ 2 ερωτήματα σχετικά με το θέμα του θρεντ:

1) ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ????????

2) ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟυ??????

ε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785

ε?

Άμαρτία να παίζουμε με τη φαντασία,
άντί να δουλεύουμε με το νού.
Σαν να μήν το ψυχολόγησα και πολύ καλά
θα μου πης, αύτό έ ??

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

ε?
1.υπαρχει ηδη θεμα...
2.δινεις ιδεες και για δευτερο θεμα :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Εμενα η γνωμη  μου  ειναι οτι στο 90 τοις εκατο των περιπτωσεων [μιλαω μονο για οσες το διαλεξαν και οχι για θυματα ανοικτης βιας,να εξηγουμεθα],η γυναικα που  εγινε πουτανα το "ειχε" και καπου μεσα της αυτο,την πουτανια δηλαδη,οχι βεβαια οτι σημαινει οτι απολαμβανει με ολους τους πελατες το γαμισι,αλλα με μερικους ,ναι, νομιζω το απολαμβανει,εινα σαν να ειμαστε  εμεις σε μπουρδελο για γυναικες και να εμπαιναν μεσα τρεις -τεσσερις μουναρες σε μια βαρδια,τι ,θα μεναμε  ασυγκινητοι?
Επισης πολλες [νομιζω ενα 15 0/0 ] θελουν και τους αρεσει να γαμιουνται και ισως τις ερεθιζει και  η  ιδεα οτι θα μπει να τις γαμισει ενας αγνωστος και θα χυσουν μαζι του,βεβαια  αυτες ειναι 95 0/0 οι μητρομανεις πουτανες,αυτες παντα το δειχνουν αυτο με πολλους τροπους,λιγη  πειρα να εχεις το καταλαβαινεις...

Και οι αλλοι παραγοντες βεβαια εξ  ισου επενεργουν στην αποφαση μιας γυναικας να βγει στο κλαρι,το χρημα και  η ανεση που δινει,πιστευω δε οτι ολοι  αυτοι  οι  παραγοντες  επενεργουν μαζι και στην αρχικη  αποφαση και στη διαρκεια της καριερας της ιεροδουλης,ειναι ενα μιγμα δηλαδη.
Νομιζω παντως οτι η μονη εγκυρη πληροφορια πανω σε αυτο μπορει να δοθει μονο απο τις ιδιες τις ιεροδουλες,που γνωριζουν ολες τις πιθανες καταστασεις απο την ιδια την ζωντανη πειρα τους στο επαγγελμα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απλα ειναι τα πραγματα....γινονται πουτανες για το χρημα,την ευκολια(σχετικη ) ΤΟΥ επαγγελματος σε σχεση με το οτι δεν θελει και κανενα προσον πλην σωματικων στην αρχη και πιθανως υπο το βαρος πιεστικων κοινωνικων και προσωπικων τους προβληματων επιβιωσης (στην αρχη επισης)...

μετα .....ερχεται το μετα.....το χρημα ειναι γλυκο....και η πουτανια γινεται απο μεσο επιβιωσης αυτοσκοπος οπως σε καθε δουλεια που στην αρχη μπανεις απο αναγκη και οταν πλουτιζεις την κανεις ακριβη επιχειρηση....

απο την αλλη το θεμα με το γαμησι και την μητρομανια ειναι ψιλομαλακιες...φυσικα σε πολλες αρεσει να γαμιουνται και αν ειναι τυχερες θα πεσει και κανας πελατης καλος που θα περασουν κι αυτες καλα και εν πασει περιπτωσει αν δεν ειναι αποκρουστικος και χαλιας μπορει να ειναι και στοιχειωδως τουλαχιστον θελκτικος....

οταν κανεις ενα επαγγελμα που γενικα ερχεσαι σε επαφη με ανθρωπους εκ των πραγματων πρεπει να εισαι ειδικων ικανοτητων απο καποια στιγμη και μετα στον χειρισμο τους....μιλαω για επαγγελματα που δεν χτυπας απλα ταμειο ή πατας κουμπια ουτε που διεκπεραιωνεις μια τυπικη αγγαρεια

μιλαω για επαγγελματα που πρεπει να διεισδυσεις στον ψυχισμο του αλλου και να ερθεις σε μια σωματικη ή ψυχικη επαφη μαζι του πχ δασκαλος γιατρος νοσηλευτρια κλπ λειτουργηματα

αν θεωρησουμε την πορνεια λειτουργημα και οπως το αντιλαμβανονται αρκετες συνειδητοποιημενες ιεροδουλες κυριως της λιγο πιο παλιας σχολης υπο αυτο το πρισμα ειναι ενα επαγγελμα που πρεπει να εχει ή να αποκτησει τετοια χειριστικα προσοντα και να ασκει και απιστευτη υπομονη και ανοχη...

μην ξεχναμε οτι σε μια πουτανα θα παει ενδεχομενως απο τον κυριο της υψηλης κοινωνιας μεχρι τον καθε λογης περιεργο,προβληματικο και επικινδυνα περιθωριακο....να μην μιλησουμε για ηλικιακα προφιλ

οσες κοπελες το αντιλαμβανονται ετσι και το προσφερουν στον πελατη αυτο(το να αισθανθει ποθητος και να περασεις καλα για δεκα λεπτα)γινονται αυτο που λεμε καλη πουτανα...οι αλλες απλα γαμιουνται για λεφτα και συνηθως χαλια μαυρα...

τωρα οπως σε ολες τις δουλειες υπαρχουν αυτοι που μιζεριαζουν με την δουλεια τους και την κανουν απο κακια αναγκη για να ζησουν και να βγαλουν μεροκαματο και αυτοι/αυτες που παιρνουν απο την δουλεια τους ευχαριστηση και αδρεναλινη....οι τελευταιοι/ες αφηνουν και το καλο ονομα στον χωρο τους και ξεχωριζουν....

doctoras61

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
... Θυμαμαι την απαντηση που ειχε δωσει μια σε αντιστοιχη ερωτηση και ηταν "" προτιμησα να ειμαι πουτανα των πολλων παρα του ενος !!!! "" μου ειχε κανει εντυπωση , τη θυμαμαι γι αυτο και τη παραθετω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom