Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτο ειναι που λεει το ασμα "εγω καμαρα κι εσυ πολυτεχνειο"????

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος αντιθέσεις.
ζεστό-κρύο,καλό-κακό,μεγάλο-μικρό,αργό-γρήγορο.
όλες αυτές οι αντιθέσεις έχουν έναν θετικό (ζεστό,καλό,μεγάλο,γρήγορο) κι έναν αρνητικό (κρύο,κακό,μικρό,αργό) πόλο..
Κατά τον Παρμενίδη (6ος π.χ. αιώνας) η αντίθεση βαρύ ελαφρύ είναι η πιο διφορούμενη απ'όλες τις αντιθέσεις..
Εσύ τι άποψη έχεις??

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εμενα αυτο γιατι μου ακουγεται καπως....
καποτε ελεγε καποιος "αυτη με εκανε αντρα" για την πρωτη γκομενα που πηδηξε.

να κανω τις αναγωγές μου?
ασε ρε τις αποριες, αφου κρυφακουγες απο κει που τα λεγαμε...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ο κόσμος μας είναι γεμάτος αντιθέσεις.
ζεστό-κρύο,καλό-κακό,μεγάλο-μικρό,αργό-γρήγορο.
όλες αυτές οι αντιθέσεις έχουν έναν θετικό (ζεστό,καλό,μεγάλο,γρήγορο) κι έναν αρνητικό (κρύο,κακό,μικρό,αργό) πόλο..
Κατά τον Παρμενίδη (6ος π.χ. αιώνας) η αντίθεση βαρύ ελαφρύ είναι η πιο διφορούμενη απ'όλες τις αντιθέσεις..
Εσύ τι άποψη έχεις??
εγω εχω αποψη οτι σιγουρα δεν εχεις καταναλωσει μονο αλκοολ σημερα, οι ερευνες γινονται για τις προσμιξεις που εχεις κανει....

Επισκέπτης
εγω εχω αποψη οτι σιγουρα δεν εχεις καταναλωσει μονο αλκοολ σημερα, οι ερευνες γινονται για τις προσμιξεις που εχεις κανει....
Με αυτές τις γλυκανάλατες που κάνεις παρέα ,έχεις χάσει και το χιούμορ σου. :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
νιωθω σαν να μιλαω με αμτζικ τωρα.

και σκαφτομαι το γνωστοτατο αποσπασμα

"Όλοι θεωρούμε αδιανόητο το ότι ο έρωτας της ζωής μας μπορεί να είναι κάτι ελαφρύ, κάτι που δεν ζυγίζει τίποτα, φανταζόμαστε ότι ο έρωτας μας είναι αυτό που έπρεπε να είναι, ότι χωρίς αυτόν η ζωή μας δεν θα ήταν η ζωή μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Μπετόβεν αυτοπροσώπος, σκυθρωπός κι αναμαλλιασμένος, παίζει το δικό του "Es muss sein" (=πρέπει) για τον μεγάλο έρωτα μας"

ξες απο ποιο βιβλιιο ειναι?
αν το ξερεις κι αυτο θα σε ερωτευτω και δεν θα στην πεσω!

Επισκέπτης
νιωθω σαν να μιλαω με αμτζικ τωρα.

και σκαφτομαι το γνωστοτατο αποσπασμα

"Όλοι θεωρούμε αδιανόητο το ότι ο έρωτας της ζωής μας μπορεί να είναι κάτι ελαφρύ, κάτι που δεν ζυγίζει τίποτα, φανταζόμαστε ότι ο έρωτας μας είναι αυτό που έπρεπε να είναι, ότι χωρίς αυτόν η ζωή μας δεν θα ήταν η ζωή μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Μπετόβεν αυτοπροσώπος, σκυθρωπός κι αναμαλλιασμένος, παίζει το δικό του "Es muss sein" (=πρέπει) για τον μεγάλο έρωτα μας"

ξες απο ποιο βιβλιιο ειναι?

αν το ξερεις κι αυτο θα σε ερωτευτω και δεν θα στην πεσω!
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι

Μίλαν Κούντερα

Μαλακία είπα πάλι;;; :rolleyes: :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι

Μίλαν Κούντερα

Μαλακία είπα πάλι;;; :rolleyes: :think:

αναφερομουν στον νατσο.
με εσενα δεν υπαρχει περιπτωση, που ολο το Σελιν και τον Ντε Κουινσυ να ξερεις απ οξω.

Επισκέπτης

Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ρε έρμε πως η βαρύτητα σε τραβάει προς τον τελικό σου προορισμό,δλδ τη γη.
Κάνε κάτι να τη διώξεις από πάνω σου όσο ζεις,γιατί μετά εκτός απ'τη βαρύτητα,θα σε κρατάει και κανας τόνος χώμα..
Τα καλύτερα δεν είναι αυτά που βλέπεις και αγγίζεις..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
@ Ζόλη που σε γαμάνε όλοι..

ρε μουνί μην κωλοτρίβεσαι στον παιχταρά-Μέμο...τελειοποιεί τις θεωρίες του και θέλει ησυχία...

άσε που σκέφτεται πώς να διαλύσει τον σύνδεσμο της καβλΆλις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom