Ιελα ,![]()
άντε ρε σύντεκνε...έλα...εσένα περίμενα
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
copyright ston stam_90
Ιελα ,![]()
Κάνουμε ανταλλαγή??? Αν πεις ποιο ειναι τ οδικο σου, θα σου πω και για το δικό μου...νιωθω σαν να μιλαω με αμτζικ τωρα.
και σκαφτομαι το γνωστοτατο αποσπασμα
"Όλοι θεωρούμε αδιανόητο το ότι ο έρωτας της ζωής μας μπορεί να είναι κάτι ελαφρύ, κάτι που δεν ζυγίζει τίποτα, φανταζόμαστε ότι ο έρωτας μας είναι αυτό που έπρεπε να είναι, ότι χωρίς αυτόν η ζωή μας δεν θα ήταν η ζωή μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Μπετόβεν αυτοπροσώπος, σκυθρωπός κι αναμαλλιασμένος, παίζει το δικό του "Es muss sein" (=πρέπει) για τον μεγάλο έρωτα μας"
ξες απο ποιο βιβλιιο ειναι?
αν το ξερεις κι αυτο θα σε ερωτευτω και δεν θα στην πεσω!
Θα το κάνουμε τράμπα μόλις έρθεις τον αύγουστο με το Ραφαηλίδη που ξεσκονίζω τώρα..
und dein Buch?μικρος πριγκηπας!!!
und dein Buch?
Αργησα ρε γαμωτο
χαζευα κατι μουνες που ποσταρε η Κουαρ.....
μαρη κουαρ την τριτη την θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
diko soudein???
(γαμω τις αντωνυμιες που ποτε δεν εμαθα!!! το κερατο μου!!!)
Θα λες για την Κωμικοτραγικη Ιστορια ετσι;
εχω τα "Οι Λαοι των Βαλκανιων"-Οι λαοι της μεσης ανατολης και το Οι αραβες
Εξαιρετος
"Παει"η τραμπα
όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..
Προς το παρόν πλέκει το εγκώμιον του Τ.Ζαχαράτου()!!!επίσης γαμώ την κουλτούρα μου, θα έρθει τώρα και η λουκ να πιείτε τσάι![]()
επίσης γαμώ την κουλτούρα μου, θα έρθει τώρα και η λουκ να πιείτε τσάι![]()
αυτο το "κηδευουξμε" σε εντυπωσιασε ε?
Ανταλλάσσεται:
"Η Βίβλος του πλατινένιου μουνιού" + "Πνίξιμο πούτσας με την μέθοδο kegel "....με βίλλα στην Σύρο.Αν διαθέτει και πισίνα σας κάνω δώρο και το υπέρτατο "Τα μυστικά του Ρωσσικου μουνιού και πως να το κατακτήσετε"[glow=red,2,300](μια παράγραφος είναι όλο κι όλο)[/glow]
diko sou
κρυοκωλέ, μας άρχισαν και τα Deutsch als fremdsprache μας πήγνα στον Εξυπερύ μας πέρασαν απ τη Σοβιετία και όλα αυτά στο θρεντ "ποιοί λόγοι αναγκάζουν την πουτάνα να γίνει πουτάνα" στο forum του bourdela.comεπίσης γαμώ την κουλτούρα μου, θα έρθει τώρα και η λουκ να πιείτε τσάι![]()