Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε παπαγλιτσα κανε πιο κει γλυστραει το πατωμα.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
νιωθω σαν να μιλαω με αμτζικ τωρα.

και σκαφτομαι το γνωστοτατο αποσπασμα

"Όλοι θεωρούμε αδιανόητο το ότι ο έρωτας της ζωής μας μπορεί να είναι κάτι ελαφρύ, κάτι που δεν ζυγίζει τίποτα, φανταζόμαστε ότι ο έρωτας μας είναι αυτό που έπρεπε να είναι, ότι χωρίς αυτόν η ζωή μας δεν θα ήταν η ζωή μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Μπετόβεν αυτοπροσώπος, σκυθρωπός κι αναμαλλιασμένος, παίζει το δικό του "Es muss sein" (=πρέπει) για τον μεγάλο έρωτα μας"

ξες απο ποιο βιβλιιο ειναι?
αν το ξερεις κι αυτο θα σε ερωτευτω και δεν θα στην πεσω!
Κάνουμε ανταλλαγή??? Αν πεις ποιο ειναι τ οδικο σου, θα σου πω και για το δικό μου...

"Η ζωή μου είναι μονότονη... Αν όμως μ' εξημερώσεις, η ζωή μου θα λάμψει. Θα αναγνωρίζω έναν ήχο βημάτων αλλιώτικο απ΄όλους τους άλλους. Τα βήματα των άλλων με κάνουν και χώνομαι στη γη. Τα δικά σου θα με φωνάζουν έξω απ΄τη γη, σαν να 'ναι μουσική. Ύστερα δες!... Τα στάχυα στα χωράφια δε μου θυμίζουν τίποτα... εσύ όμως έχεις χρυσαφένια μαλλιά. Έτσι, θα είναι υπέροχα όταν μ΄εξημερώσεις! Το χρυσαφένιο στάχυ θα μου θυμίζει εσένα. Και θ' αγαπάω τη βουή του ανέμου μέσα στα στάχυα."

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα το κάνουμε τράμπα μόλις έρθεις τον αύγουστο με το Ραφαηλίδη που ξεσκονίζω τώρα..

Θα λες για την Κωμικοτραγικη Ιστορια ετσι;

εχω τα "Οι Λαοι των Βαλκανιων"-Οι λαοι της μεσης ανατολης και το Οι αραβες

Εξαιρετος
 "Παει"η τραμπα

Επισκέπτης
 Θα λες για την Κωμικοτραγικη Ιστορια ετσι;

εχω τα "Οι Λαοι των Βαλκανιων"-Οι λαοι της μεσης ανατολης και το Οι αραβες

Εξαιρετος
 "Παει"η τραμπα

Αυτό ακριβώς λέω..
Εξαιρετικό,ίσως το καλύτερό του.
Να φανταστείς ότι το είχα γύρω στα 6-7 χρόνια και τώρα το έπιασα στα χέρια μου.
Καλύτερο τάϊμινγκ δε θα μπορούσα να έχω..
Ξεκινάει απ'το ΔΝΤ του 1827 (όπου Στρος Καν ο Κάνινγκ) και φτάνει ως τα μέσα του '80.
Αδερφέ όπως λέει ο Παπάζογλου (ή ο Ρασούλης?) όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Συνημμένα

• ApografiDimosion1956.jpg
    ApografiDimosion1956.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 15

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επίσης γαμώ την κουλτούρα μου, θα έρθει τώρα και η λουκ να πιείτε τσάι  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ανταλλάσσεται:
"Η Βίβλος του πλατινένιου μουνιού" + "Πνίξιμο πούτσας με την μέθοδο kegel "....με βίλλα στην Σύρο.Αν διαθέτει και πισίνα σας κάνω δώρο και το υπέρτατο "Τα μυστικά του Ρωσσικου μουνιού και πως να το κατακτήσετε"(μια παράγραφος είναι όλο κι όλο)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
επίσης γαμώ την κουλτούρα μου, θα έρθει τώρα και η λουκ να πιείτε τσάι  :sunglasses:

[size=5pt](άμα βάλω το Haig στο φλυτζάνι του τσαγιού θα είμαι κομπλέ? Χρωματάκι ίδιο πάνω κάτω έχουνε....[/size]

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ανταλλάσσεται:
"Η Βίβλος του πλατινένιου μουνιού" + "Πνίξιμο πούτσας με την μέθοδο kegel "....με βίλλα στην Σύρο.Αν διαθέτει και πισίνα σας κάνω δώρο και το υπέρτατο "Τα μυστικά του Ρωσσικου μουνιού και πως να το κατακτήσετε"[glow=red,2,300](μια παράγραφος είναι όλο κι όλο)[/glow]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
επίσης γαμώ την κουλτούρα μου, θα έρθει τώρα και η λουκ να πιείτε τσάι  :sunglasses:
κρυοκωλέ, μας άρχισαν και τα Deutsch als fremdsprache μας πήγνα στον Εξυπερύ μας πέρασαν απ τη Σοβιετία και όλα αυτά στο θρεντ "ποιοί λόγοι αναγκάζουν την πουτάνα να γίνει πουτάνα" στο forum του bourdela.com

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom