Επισκέπτης
Tελικά πού κ πότε θα συναντηθούμε για να πάμε Χαλκιδική;;;αου αου αου γελασαμε...
Καμάρα σε βολεύει;;; :-* :-* :-*
Tελικά πού κ πότε θα συναντηθούμε για να πάμε Χαλκιδική;;;αου αου αου γελασαμε...
Καμάρα σε βολεύει;;; :-* :-* :-*
Mπινγκο κ πάλι,τί έχεις πάθει σήμερα;;;Αυτο ειναι που λεει το ασμα "εγω καμαρα κι εσυ πολυτεχνειο"????
πεστα ρε σταμ....
Φανταστηκέ Μέμο πότε θα πάμε Χαλκιδική τελικά;;;;πεστα ρε σταμ....
εσυ να κατσεις στα μασαζακια που τοσο σου αρεσουν! το ΠαΠακι θα κανω αντρα αυτη τη φορα...Φανταστηκέ Μέμο πότε θα πάμε Χαλκιδική τελικά;;;;![]()
Και ποιοι λογοι αναγκάζουν εναν αντρα να γηνει τραβέλι?Και οχι της κλασικες μαλακιες παρακαλώ....
Καλά αλλά μετά έχω σειρά,άντε μην κάμω καμία επανάστασης!!!εσυ να κατσεις στα μασαζακια που τοσο σου αρεσουν! το ΠαΠακι θα κανω αντρα αυτη τη φορα...
τι? αρχισεςτα αριστερα παλι?Καλά αλλά μετά έχω σειρά,άντε μην κάμω καμία επανάστασης!!!![]()
![]()
Για να έρθει η Χούντα γλυκιέ μου,πού πήγε το μυαλό σου;;;;τι? αρχισεςτα αριστερα παλι?
Και ποιοι λογοι αναγκάζουν εναν αντρα να γηνει τραβέλι?Και οχι της κλασικες μαλακιες παρακαλώ....
και τα γκαιηλικια??????????γλυκιέ μου,
εσυ να κατσεις στα μασαζακια που τοσο σου αρεσουν! το ΠαΠακι θα κανω αντρα αυτη τη φορα...
ΠΟΤΕ για τον υπέρτατο,ούτε για αστείο τέτοιες σκέψεις,κακάσχημη ελλεεινίδα!!!εμενα αυτο γιατι μου ακουγεται καπως....
καποτε ελεγε καποιος "αυτη με εκανε αντρα" για την πρωτη γκομενα που πηδηξε.
να κανω τις αναγωγές μου?