Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μονδ δηλαδη. και ο αντισθενης του αφηκει να αλωνιζουν η και αυτος στο κολπο ; Μεγαλη απορια το χω..

ισως να γνωριζουν πραγματα και για τον ιδιο τον αντι και να μην μπορει να τους κανει τιποτα.

αλλα ειναι σιγουρος ο περσονας? ειναι ο ιδιος μπλε που την ωρα που ποσταρε ο κλωνος του ηταν με αλλο μελος του σαιτ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν τον χαλάει πάντως.
το αξιοερίεργο πάντως είναι πώς μονίμως όπου ποστάρει ο περσόνας ή ο πλέζουρας ή ο πορνόπαπος ή κάποιος άλλος έρχεται μονίνως ένας κλώνος στο κατόπι
ενω οταν ποσταρω εγω δεν ερχεται κανεις..... :grin: :grin: :grin: :grin:
παλια ερχοταν κανας νωντας παει κι αυτος.....ουτε καν ο σταμ να μου κανει  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και συ ερευνητη δεν μου απάντησες ποτε αν εισαι ο εναερίτης..
Φιλαρακο Εριναλοαλιντισσολουκοσερστεφεν ,
εχεις πειρα για να καταλαβεις οτι κατεβαινω μονος μου στην αρενα .Χωρις συντροφους και κλωνους.
Καποιοι ακολουθουν ,καποτε εμενα ,καποτε εσενα ,
αυτο δεν σημαινει οτι ειναι γνωστοι ,ειτε κλωνοι.
Οταν πηδηξα την Κατερινα 69 και τις αλλες κοπελες της,ήμουν μονος στο δωματιο.Ειναι πιο δυσκολο να γαμησεις στην Κολωνου30Β ,στο δρομο του Μεταξιου ,απο το να ποσταρεις στο θρεντ αυτο.
Πολλοι μπουληδες μπαινουν εδω ,αλλα οχι μονο καμακι δεν κανουν ,αλλα φοβουνται και να γαμησουν σε ενα ρδελακι.
Ο Περσονακος που ειναι καλο παιδακι ,κολωνει να κανει καμακι στις πανεμορφες Ρωσσιδες στην Κυπρο ,αλλα και κολωνει να γαμησει σε ρδελακι.
Ειναι καλο παιδακι ομως το περσονακι ,και τρωει ολο του το χαλουμο-φαγητο .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ισως να γνωριζουν πραγματα και για τον ιδιο τον αντι και να μην μπορει να τους κανει τιποτα.

αλλα ειναι σιγουρος ο περσονας? ειναι ο ιδιος μπλε που την ωρα που ποσταρε ο κλωνος του ηταν με αλλο μελος του σαιτ?

δεν λέω παραπάνω.

Υ.Γ.
το μόνο που λέω είναι και το εχω εξακριβώσει είναι πως οι μεγαλύτεροι μπαχαλάκηδες ήταν είναι και θα είναι τα μοντέρια.
τα μεταξύ τους ξεκατινιάσματα με κλώνους έχουν αφήσει και αφήνουν ακόμα εποχή.
Συγκρούσεις Τιτάνων που λέμε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχεις πειρα για να καταλαβεις οτι κατεβαινω μονος μου στην αρενα .Χωρις συντροφους και κλωνους.
Οταν πηδηξα την Κατερινα 69 και τις αλλες κοπελες της,ήμουν μονος στο δωματιο.Ειναι πιο δυσκολο να γαμησεις στην Κολωνου30Β ,στο δρομο του Μεταξιου ,απο το να ποσταρεις στο θρεντ αυτο.
Πολλοι μπουληδες μπαινουν εδω ,αλλα οχι μονο καμακι δεν κανουν ,αλλα φοβουνται και να γαμησουν σε ενα ρδελακι.
Ο Περσονακος που ειναι καλο παιδακι ,κολωνει να κανει καμακι στις πανεμορφες Ρωσσιδες στην Κυπρο ,αλλα και κολωνει να γαμησει σε ρδελακι.

αλλα ντ αλλα της παρασκευης το γαλα, βασικα :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Δεν ξερω ποιος Μοντ ειναι. Και ουτε αν ειναι. Αλλα για να διαιωνιζεται αυτη η παπαρια εδω και μερες μαλλον η "εξουσια"  εχει γνωση..

Η μαλακια ειναι οτι βγαινουν αλλοι μαλακες και βγαζουν μετα απωθημενα για αλλα μελη που δεν εχουν καμμια σχεση. Ο γαμαι για παραδειγμα ο οποιος ξαφνικα βρεθηκε απο το πουθενα να δινει λογο στον παπαρα τον λοπεζ για το οτι δεν ειναι ελεφαντας. Αι γαμηθειτε λοιπον ψωλεξ και λοιποι .. σαν μικρα κανετε. Συνελθετε λιγακι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα δείτε εσεις που με προσβάλατε ,το παρακράτος τον κλώνον θα κανει την δουλεια του  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν λέω παραπάνω.

Υ.Γ.
το μόνο που λέω είναι και το εχω εξακριβώσει είναι πως οι μεγαλύτεροι μπαχαλάκηδες ήταν είναι και θα είναι τα μοντέρια.
τα μεταξύ τους ξεκατινιάσματα με κλώνους έχουν αφήσει και αφήνουν ακόμα εποχή.
Συγκρούσεις Τιτάνων που λέμε.
λειπει και ο νωντας ο κλωνοεξολοθρευτης ο κλωνοφαγος :tickedoff: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
έκανες ένα τεράστιο λάθος.
δεν τρώω όλο μου το φαγητό αλλά πίνω όλο μου το γάλα.

Υ.Γ.
δυσκολο να γαμησεις στην Κολωνου30Β ,στο δρομο του Μεταξιου ,απο το να ποσταρεις στο θρεντ αυτο.

ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα παίρνετε και δίπλωμα μετά;
ααααααααααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχα ρε σαβούρια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αλλα ντ αλλα της παρασκευης το γαλα, βασικα :-
Εσυ κυριε Βελβη ,πηγαινε να γαμησεις πρωτα σε ενα ρδελακι ,και μετα θα μας πεις γιατι η πουτανα εγινε πουτανα.
Η μηπως εισαι κλωνος της Ρικας Βαγιανη ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θέλετε να πούμε για μοντ ?

να ξεκινήσω τις ιστοριούλες ?
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πρώην, ή νυν;

ααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχα