1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ριστέιτ.στο πρωτο ερωτημα δεν απαντησες ομως...
ριστέιτ.στο πρωτο ερωτημα δεν απαντησες ομως...
θενκς μπέιμπιεγώ θα σε προστατεύσω μικρή καβλιάρα Τσιπρια!!! :-*
GL ο πσολεξ αγνοει βασικα πραγματα,αλλα μαλλον ειναι πραγματι νεος στο σάϊτ.βελβη =ψωλεξ φιλε......το βρηκα....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαGL ο πσολεξ αγνοει βασικα πραγματα,αλλα μαλλον ειναι πραγματι νεος στο σάϊτ.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχα
η καταρα της κοντης......αχαχαχαχα
το φοβο μου να χετε
θενκς μπέιμπι
γεια σου ρε γουλφακη νταβατζη......ρε γαμημένε είσαι Αθήνα ή Τσίμπρον; να ξέρω από ποιούς να σε προστατεύσω :-*
τουρκιά ας γουι σπικ.ρε γαμημένε είσαι Αθήνα ή Τσίμπρον; να ξέρω από ποιούς να σε προστατεύσω :-*
αυτος και ο αγγελου.....Εμείς θέλουμε Citytour από περσονάκο.
Μόνο αυτός έχει τόσα λέφτα να μας κερναεί όλους εμάς
Στηρίζουμε περσονάκο!Περναεί δύσκολες ώρες!
ο αγγέλου είναι κλώνος του νοσφεράτου για ξεκάρφωμα;αυτος και ο αγγελου.....
σε διεθνη υδατα οταν φτασεις στειλε πμ να ρθει ο γουλφακις με το πολεμικοτουρκιά ας γουι σπικ.
Ελα στην Χερσοννησο στην Κρητη ,να πηδηξεις τζαμπα Ρωσσιδες.τελικά θα βρεθούμε να σε κεράσω ένα ct ?
Ο Περσονάκος επισκέπτεται συχνά πυκνά την Αθήνα για πάρει σε ταπεράκια φαγητό από την μαμά του. Η Κύπρια δεν του μαγειρεύει τίποτα! Τον έχει βρει μπόσικο τον περσονάκο μας και τον έχει βάλει να κάνει αυτός όλες τις δουλειές στο σπίτι!
τι πρεπει να κανω για να λαβω πμ με το ποιος ειναι ποιος?
πηγε γερμανια .....ειχε διπλη υπηκοοτητα......ο αγγέλου είναι κλώνος του νοσφεράτου για ξεκάρφωμα;
που χάθηκε ο νοσφερ άραγες;
Εμένα κανείς δεν μου μιλάει :'( :'( :'( :'( :'(
Ελα στην Χερσοννησο στην Κρητη ,να πηδηξεις τζαμπα Ρωσσιδες.
Η πουτανα εγινε πουτανα ,γιατι δεν ξεραμε οτι υπαρχουν και Ρωσσιδες.
Βασιστηκε στην αγνοια μας ,η πουτανα.
Ελα στο New York στην Χερσοννησο και αν δεν βγαλεις με καμακι γκομενα ,θα σου υποδειξω που εχει ιντερνετ καφε για να ανταλασσεις ποστ με τον ...Περσονακο.Που ουτε αυτος μπορει με καμακι να βγαλει γκομενα ρωσσιδα.