Οδηγός Μαγαδασκάρη,μαύρες στη Βαρβάκειο,Πατσατζίδικα που γαμάς,παιδιά να ρωτήσω κάτι?εγγυες cg,πως βγαινεται απ το ντους, τι φοράτε οταν πάτε να γαμησετε ct
Aτέλειωτη η λίστα της μαλακίας(και δεν έβαλα τίποτα του giasou)![]()
Γουστάρω Μαδαγασκάρη!!!
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Οδηγός Μαγαδασκάρη,μαύρες στη Βαρβάκειο,Πατσατζίδικα που γαμάς,παιδιά να ρωτήσω κάτι?εγγυες cg,πως βγαινεται απ το ντους, τι φοράτε οταν πάτε να γαμησετε ct
Aτέλειωτη η λίστα της μαλακίας(και δεν έβαλα τίποτα του giasou)![]()
:o :o :o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι τοσο σιγουρος για την ικανοτητα σου να αντιλαμβανεσαι ποιου ειναι ο κλωνος?
όχι ρε ηλίθιε δεν είναι.Απάντησε μου σε κατι ρε μεγιστε περσόνα ,τοσους που βλέπω εδω να σε υπερασπζονται δεν ειναι <<εσυ>>?
Ε μονο ανθρωπος με μικρουλακι πουλακι κανει τετοιες παπαριες Μην πω οτι ειναι το γνωστο διαίρει και βασίλευε.. ...Ψωλεξ ελα μαναρι μου να δω τι ξερεις για μενα μιλα...
Θα τα πούμε στον διαγωνισμο....όχι ρε ηλίθιε δεν είναι.
ΠΕΡΣΟΝΑΚΟ ευαισθητουλη ,νοιωθεις μια εχθρικη προς το προσωπο σου περιρρεουσα ατμοσφαιρα ?
Πιστευεις οτι εισαι στοχος επιθεσεων ?
Μηπως πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου και να εισαι πιο ρεαλιστης ,ονειροφαντασμενε Περσονακο ?
πεστα ρε σταμ...
Σου έχω πει οτι ο διας κεράτωνε την ήρα?πεστα ρε σταμ...
ειπε οτι ξερει για σενα?
τι διαολο? ολη μερα εδω μεσα ποσα επεισοδια εχασα?/
με τον Ποσειδωνα?Σου έχω πει οτι ο διας κεράτωνε την ήρα?![]()
Με το τραβελι την ελένη....ολους τους είχε πάρει η ταναπουμε τον Ποσειδωνα?
μπλέ μαλάκας είναι. και ο ένας και ο άλλος.και συ ερευνητη δεν μου απάντησες ποτε αν εισαι ο εναερίτης..
μπλέ μαλάκας είναι. και ο ένας και ο άλλος.
το καλύτερο είναι που με τον ψώλεξ έχουν γίνει μουνί κάπελο αλλά έχουν βρει ωραία συμμαχία εδώ και καμμιά εβδομάς.
όσο ασχολείστε τόσο καβλώνουν.
Μονδ δηλαδη. και ο αντισθενης του αφηκει να αλωνιζουν η και αυτος στο κολπο ; Μεγαλη απορια το χω..
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
BETFAIR ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΚΑΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.COM 2011
ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
1. Stam_90-Persona Αποδοση 3.40
2 Πλεζουρας-Περσονας Αποδοση 5.00
3 Μεμοσαν - Περσονας Αποδοση 5.50
4 Πλεζουρας-Μεμοσαν Αποδοση 7.00
5 Νωντας- Περσονας Αποδοση 10.00
6 Πλεζουρας-Νωντας Αποδοση 11.00
7 Παπαζολ-νωντας Αποδοση 15.00
8 Παπαζολ-Περσονας Αποδοση 19.00
9 Ραφμαν- Πλεζουρας Αποδοση 20.00