stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ηρθα...
περσονα...τωρα θα εισαι αρχοντας αν μου τραβηξεις ενα βαθυ πιπακι ετσι να χωνεψω...εε;;;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ηρθα...
περσονα...τωρα θα εισαι αρχοντας αν μου τραβηξεις ενα βαθυ πιπακι ετσι να χωνεψω...εε;;;
Ο ψωλεξ ειναι ο Γαμάι;;;;
ηρθα...
Μουντζούρα είναι σε μια οθόνη..
Τι άλλο?
Ναι ωρερε Σταμ συντεκνος εισαι;
ελα ρε με τον ασπρόλεξ. ξεκόλλα με τον καμμένο.
αφου τον ξέρεις τι αρχίδι είναι
ρε λυκοπουλε,σε ειχα για αλλη φαση
κοιτα-διαβασε-εξετασε-παρατηρησε αλλα μελη και συμπεριφορες
και μετα βγαλε συμπερασματα
γιατι εχεις φαει σκαλωμα;
ο ασπρος δηλαδη;
γιατι μου στελνουν και απειλητικα π.μ. κατι τυπακια εδω
και εχω χεστει πανω μου λεμε
ρε τα πουστακια εχω χασει την μπαλα με δαυτα και μιλανε και για καψιμο
και εγω κυπριοσΝαι ωρε![]()
Ναι ωρε![]()
για να τελειώνει η μαλακία.
προς μπλε αστρόπουστα.
μαγκάκο καλός ο χάβαλος που κάνεις ξέρεις ότι σε πάω με χίλια αλλά με το αρχιδάκι τον κολλητό σου ξεφεύγει το πράγμα και θα χουμε άαχημα ξεμπερδέματα.
όσο για τα άρθρα που χεις ψάξει ΠΚΔ στις πουτάνες και τη νύχτα οι διαφορες δε λύνονται στα δικαστήρια.
αυτά και τα λοιπά με τον αντμίνορα άμα δε μαζέψεις το σκατάρχιδο.
όλα τα καμμένα από κει είστε.
να τα βγάλεις φόρα παρτίδα να τελειώνουμε.
Ναι είναι πασιφανές ότι από τα ποστ εσένα και του πέρσονα βλέπουμε μεγάλες αρετέςΌπως η μετριοφροσύνη
![]()
Κλείδωσε τα μανάρι να μην σε ζαλίζει κανείς.οχι
γιατι μετα πρεπει να βγαλω και τα απαντητικα δικα μου
η αληθεια ειναι οτι μετα την απαντηση μαζευονται και δεν ενοχλουν
του αλλου του ειπα για μια συνταγη υαλοσουπας που φτιαχνω
δεν με ενοχλησε
τωρα οπου να'ναι θα λαβω απο τον ψωλεξ
αναμενω