όλα τα καμμένα από κει είστε.
τζουτζουκο;;; δεν μου ειπες...θα μου τον παρεις λιγο στο στοματακι σου να χωνεψω τις μπριτζολες;
όλα τα καμμένα από κει είστε.
Ο νώντας ειμαιΧανιωλης εισαι καβλα μου;;
ρε μουνι ο ασπρος εισαι γαμω τους κλωνους μου;
τζουτζουκο;;; δεν μου ειπες...θα μου τον παρεις λιγο στο στοματακι σου να χωνεψω τις μπριτζολες;
Σιγά ρε λεβέντη![]()
μισό να τελειώσω με τη γκόμενά σου.τζουτζουκο;;; δεν μου ειπες...θα μου τον παρεις λιγο στο στοματακι σου να χωνεψω τις μπριτζολες;
για το καμπουρης..ανασα ετσι;
αιντε στρακι
Κλείδωσε τα μανάρι να μην σε ζαλίζει κανείς.
Ο νώντας ειμαι
μισό να τελειώσω με τη γκόμενά σου.
Δεν ήξερα ότι δουλεύεις σε ληξιαρχείο ρε παραγωγέ...συγνώμη...αλόχας είσαι τώρα..Ρε Κατερινα παλι την διαφημιση ξεκινησες???Τι εγινε η κριση εφερε αναδουλειες στην κολωνου???Αληθεια η ταριφα σου στο ποσο επεσε στα 10 ευρω???Το λιγοτερο που εχεις να κανεις εδω μεσα ειναι να δειξεις σεβασμο σε αυτους που κανουν τα στραβα ματια κ σε γαμανε κ να σταματησεις να λες οτι τα τρως απο τους αγαπουληδες κ απο τους γερους...Η μηπως ξεχνας οτι πατησες τα 40 γερασες οσες κ πλαστικες και να κανεις οσα κ ξιγκια να μαζεψες η ηλικια δεν κρυβεται...Εισαι αισχρη το να λες οτι τα τρως απο τους αγαπουληδες αντι να τους ευγνομωνεις που σου δινουν ενα πιατο φαι.Η να σου θυμησω που εμπαινες στο τσατ κ ελέγες παιδια μισο εχω πελατη κ μετα απο 2 λεπτα ξαναγραφες στο μειν..καλα ποτε προλαβες να τον ξεπεταξεις τον πελατη??Κοψε την διαφημιση σε μαθαμε...Ειπαμε δεν υπαρχει αρνητικη η θετικη διαφημιση..απλα υπαρχει διαφημιση...
Και παλι ντροπη σου..
πμ και καρδια ειναι ανοιχτα
οποιος θελει κοιταει και βοσκαει αναλογως
ρωτανε με πμ και αγνωστοι για ασχετα,μηχανακια πχ,και γουσταρω να βοηθαω
αμα ξερω,γιαυτο δεν τα κλειδωνω
Τότε που μου ζήταγες βίζιτα σε χοτέλ κι εγώ δεν σου έκατσα γιατί αποδείχτηκες ρουφιάνος?
Τις πυτζαμούλες με τον ταζ που φόραγες στην κάμερα?
Είναι μαλακία να τα λες αυτά για πάρτη μου,κι ας έρθει όποιος θέλει να δει πόσο χρονών είμαι,τα ξύγκια και τις πλαστικές..
Με το που ασχολείσαι μαζί μου...εσύ με διαφημίζεις..
Ξεφτίλα
Ντροπή σου..
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα και το τενε-κεκές;
αλλα το κακο παραγινε και εκμεταλευοτανε την προσωπικη γνωριμια και ελεγε
και κατι μαλακιουλες
πριν σε ρωτησα σε ενα ποστ μου και δεν απαντησες...![]()