Επισκέπτης
Σωστος,αλλα μερικες ειναι εξοργιστικες φιλε.Τότε μην το κάνεις.
Οι παπαριές είναι το κυρίως πιάτο εδώ μέσα.
Αν τις πάρεις σοβαρά το'καψες το μοτόρι..
Καληνυχτα.
Σωστος,αλλα μερικες ειναι εξοργιστικες φιλε.Τότε μην το κάνεις.
Οι παπαριές είναι το κυρίως πιάτο εδώ μέσα.
Αν τις πάρεις σοβαρά το'καψες το μοτόρι..
Επειδη εχω παρει στο παρελθον την Κατερινα69 ,Εισαι νεο μελος και οχι κλωνος.
Το προβλημα ειναι οτι δεν γουσταρω να διαβαζω παπαριες και να τις παιρνω σοβαρα.
Πολλα ειπαμε πραγματι.
ο άλλος έφτιαξε άλλο κλώνο για να μη χαλάσει το προφίλ του επειδή θα γραφε κριτικές για κολ γκερλ. Και μια μέρα πριν είχε αρχίσει τις χαιρετούρες κιόλας, για μαλάκες μας περνάνε
Βούλωστο επιτέλους με τα παιδιά μου μαλακισμένη.Για μένα λέγε οτι γουστάρεις.Το παιδί περισσότερο κινδυνεύει στα χέρια μιας μητέρας που κάνει την ζωή της εδώ μέσα και κοιτάει το μουνί της μόνο παρά στα δικά μου.
δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση..
το βλεπουμε απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια..
η κατερινα εχει το θαρρος της γνωμης της,δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της..
δεν ειναι αλλο ενα νικνεϊμ οπως το 99,99% των μελων..
οποιοσδηποτε γουσταρει μπορει να την βρει στο δελο της..
οτιδηποτε γραφει εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη βαρυτητα..
ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με τα γραφομενα της,την σεβομαι μονο & μονο που τολμαει να εκτιθεται τοσο ανετα σε ενα τοσο τεραστιο κοινο..
εκ παραλληλου πιστευω οτι ενα ΣΚ της ειναι ολοκληρη η ζωη,της πλειονοτητας των μελων..
Το παιδί περισσότερο κινδυνεύει στα χέρια μιας μητέρας που κάνει την ζωή της εδώ μέσα και κοιτάει το μουνί της μόνο παρά στα δικά μου.
Εχεις παιδια?Βούλωστο επιτέλους με τα παιδιά μου μαλακισμένη.Για μένα λέγε οτι γουστάρεις.
Να'τανε μόνο η Κολωνού...ααααχ..τες παΑυτα περνανε εκει που ξερεις καλυτερα και οχι σε μενα.
Αντε γεια τωρα και τραβα να μαζεψεις το μερτικο απο την Κολωνου-μετα μπες εδω και πες μας για την προσωπικοτητα σου.
ρε παιχτη ξερω οτι υπαρχει & η αρνητικη διαφημιση αλλα πιστευω οτι τα μελη του μπου,θα τσιμπαγαν περισσοτερο με προμο τυπου χαζονταριας..
επισης ΞΕΡΩ οτι το δελο της κατερινας(οπως & τα υπολοιπα στο μεταξι),δεν χρειαζονται διαφημιση..
δεν προλαβαινουν λεμε..
βλεπεις πουθενα κανα μπανερακι απο δελο???
τα στουντιο κοπτονται & ποσταρουν συνεχεια φωτο-εχουν ανθρωπο να καυλαντιζει συνεχως με τους αγαπουληδες χαζοπελατακους..
και εγω που νομιζα οτι εχεισ συνεργειο?Να'τανε μόνο η Κολωνού...ααααχ..τες πα
Πιστεύω να μην είσαι κάθε μέρα μαλάκας..να παίρνεις και κάνα ρεπώ..
Προσωπικά όταν δεν ξέρω κάτι...το βουλώνω..
Κάνε κι εσύ το ίδιο..
Δεν πονάει καθόλου..πίστεψέ με..
Προσωπικά όταν δεν ξέρω κάτι...το βουλώνω..
Κάνε κι εσύ το ίδιο..
Δεν πονάει καθόλου..πίστεψέ με..
Ειμαστε ελλαδισταν όμωςα) Σας είπα ότι χρειάζεστε επειγόντως διακοπές?
β) Κάτι τέτοια thread διαβάζω και γαμωσταυρίζω που δεν είμαστε στο Ισλάμ.
![]()
ο άλλος ποιός είναι;να το πει μόνος του ο χλωρίνης, γιατί τουλάχιστον σ' αυτά ήταν σωστός, έτσι νόμιζα μέχρι τώρα. Άντε γιατί το χουν παραξηλώσει, ο άλλος έφτιαξε άλλο κλώνο για να μη χαλάσει το προφίλ του επειδή θα γραφε κριτικές για κολ γκερλ. Και μια μέρα πριν είχε αρχίσει τις χαιρετούρες κιόλας, για μαλάκες μας περνάνε
Παλη εσυ ανάβεις τα αίματαο άλλος ποιός είναι;
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχχααχαχα