andy williams11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γινεται μεγαλοσ ντορος αυτη την εποχη μ ενα νορβηγο συγγραφεα jo nesbo,το βιβλιο του που διαβασα 'ο λυτρωτης' ειναι αρκετα ενδιαφερον
γινεται μεγαλοσ ντορος αυτη την εποχη μ ενα νορβηγο συγγραφεα jo nesbo,το βιβλιο του που διαβασα 'ο λυτρωτης' ειναι αρκετα ενδιαφερον
επειδη βαριεμαι να γραψωε γράψε και μια σύντομη κριτική
Ενδιαφερον ή ΚΑΒΛΑ?
Δεν εχω χρονο για μετρια πραματα- αν κατι μας ενθουσιασε πρεπει να το λεμε ξεκαθαρα
Αλλιως... επιστροφη στις σιγουρες λυσεις (Καμυ, Καφκα, Εσσε... κανα Ντοστογεφσκυ αμα λαχει)
Εγω διαβασα τις προαλλες εναν Μεξικανο που λεγεται Paco Ignacio
Το βιβλιο ονομαζεται "Με τεσσερα χερια" και θα σας πω ξεκαθαρα την αποψή μου γι' αυτο
Θυμιζει Κωδικα Ντα Βιντσι, δηλαδη σεναριο για μικρα παιδια, αλλα εχει πολυ ενδιαφερον ως προς τον ογκο των πληροφοριων/ εμπειριων/ εικονων που περιεχει, απο πολλες διαφορετικες εποχες και πολλα διαφορετικα μερη του πλανητη
Επισης, η πλοκη ειναι "κομπος" και ξετυλιγεται σιγα σιγα... Εξαιρετικα συνθετη πλοκη
Αν δεν εχετε κατα νου κατι πολυ καλο/κλασσικο για να διαβασετε, κι αν αριστεριζετε και λιγο, σας το προτεινω (απλα να θυμαστε οτι ειναι για να περναει η ωρα- κι οχι για να τρελαθειτε)ετσι και αλλιως τωρα για καλοκαιρι και παραλια πρεπει να χουμε αρκετες επιλογες για διαβασμα
Ο Νεσμπο τα σπάει, τα βιβλία του γίνονται ταινίες σιγά σιγά. Μυστήριο, κυνηγητά, ληστείες και τέτοια.
τωρα πρεπει να το ειδες αυτο,εμενα παντως 'ο λυτρωτης' που διαβασα μ αρεσεΔεν έχω διαβάσει βιβλίο του αλλά έχω δει το "Headhunters" το οποίο προέρχεται από μια νουβέλα του ... η εν λόγω ταινία είναι γαμηστερή .
...αν και έχουν περάσει 2 χρόνια , ακόμα με προβληματίζει (και) αυτό το βιβλίο,να το πάρω αλλιως... θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο και να διάβαζα για πρώτη φόρα "Οι αδελφοί Καράμαζοφ" του Φιοντορ
...αν και έχουν περάσει 2 χρόνια , ακόμα με προβληματίζει (και) αυτό το βιβλίο,
υποθέτω είναι καλό σύμπτωμα!
δυστυχώς τους δαιμονισμένους δεν τους έχω διαβάσει,Θελω εδω και χρονια να διαβασω τους Δαιμονισμενους, αλλα κωλωνω λογω εκτασης
Εχεις αποψη επι του θεματος?
Προτιμας Καραμαζωφ ή Δαιμονισμενους (ΑΝ το εχεις διαβασει κι αυτο)?
Γιατι σου τη βαρεσε τοσο με τους αδερφους?
δυστυχώς τους δαιμονισμένους δεν τους έχω διαβάσει,
έχω διαβάσει: τον φτωχόκοσμο, υπόγειο, αδ.καραμαζώφ, εγκ.τιμωρία
τέλοσπάντων , καλό είναι κάτι να σε "πονάει" κάπως ,γιατί μόνο έτσι σκέφτεσαι
και η αλήθεια έιναι ότι ο ντοστογιέφσκι σου δίνει τέτοιες αφορμές
και τον παίχτη τον άρχισα αλλά αδικαιολόγητα τον άφησα στη μέσηαπο ολα αυτα, εσενα σου αρεσε περισσοτερο οι "αδερφοι καραμαζωφ"?
(εχω ακουσει και για τον παιχτη/ χαρτοπαιχτη- καπως ετσι, και για τους Δαιμονισμενους βεβαια)
Εγω δεν εχω διαβασει τπτ απο Ντοστογιεφσκι, και θα ηθελα κατι πολυ καλο για αρχη, για να τον παρω με καλο ματι