Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γινεται μεγαλοσ ντορος αυτη την εποχη μ ενα νορβηγο συγγραφεα jo nesbo,το βιβλιο του που διαβασα 'ο λυτρωτης' ειναι αρκετα ενδιαφερον

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
γινεται μεγαλοσ ντορος αυτη την εποχη μ ενα νορβηγο συγγραφεα jo nesbo,το βιβλιο του που διαβασα 'ο λυτρωτης' ειναι αρκετα ενδιαφερον

Ενδιαφερον ή ΚΑΒΛΑ?
Δεν εχω χρονο για μετρια πραματα- αν κατι μας ενθουσιασε πρεπει να το λεμε ξεκαθαρα
Αλλιως... επιστροφη στις σιγουρες λυσεις (Καμυ, Καφκα, Εσσε... κανα Ντοστογεφσκυ αμα λαχει)

Εγω διαβασα τις προαλλες εναν Μεξικανο που λεγεται Paco Ignacio
Το βιβλιο ονομαζεται "Με τεσσερα χερια" και θα σας πω ξεκαθαρα την αποψή μου γι' αυτο
Θυμιζει Κωδικα Ντα Βιντσι, δηλαδη σεναριο για μικρα παιδια, αλλα εχει πολυ ενδιαφερον ως προς τον ογκο των πληροφοριων/ εμπειριων/ εικονων που περιεχει, απο πολλες διαφορετικες εποχες και πολλα διαφορετικα μερη του πλανητη
Επισης, η πλοκη ειναι "κομπος" και ξετυλιγεται σιγα σιγα... Εξαιρετικα συνθετη πλοκη
Αν δεν εχετε κατα νου κατι πολυ καλο/κλασσικο για να διαβασετε, κι αν αριστεριζετε και λιγο, σας το προτεινω (απλα να θυμαστε οτι ειναι για να περναει η ωρα- κι οχι για να τρελαθειτε)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Ο Νεσμπο τα σπάει, τα βιβλία του γίνονται ταινίες σιγά σιγά. Μυστήριο, κυνηγητά, ληστείες και τέτοια.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ε γράψε και μια σύντομη κριτική :P
επειδη βαριεμαι να γραψω

Η μεγάλη χίμαιρα" είναι ένα λεπτομερές ψυχογράφημα. Ο συγγραφέας καταπιάνεται με ένα γυναικείο χαρακτήρα και τον αναλύει συστηματικά. Η ιστορία της Μαρίνας, μιας νεαρής Γαλλίδας που ερωτεύεται, παντρεύεται και ακολουθεί τον άνδρα της στη Σύρα, στο πατρικό του σπίτι της Επισκοπής. Εκεί ζει, κάτω από τον βαρύ, αποδοκιμαστικό ίσκιο της πεθεράς της. Καθώς η Μαρίνα συνδέει την τύχη της με τα βαπόρια του άνδρα της, κάθε ψυχική της αναταραχή έχει περίεργες συνέπειες πάνω στη ζωή τους. Όταν έρχεται η οικονομική καταστροφή που είναι συνδεδεμένη με την ψυχική φθορά της ηρωίδας, τότε όλα μπαίνουν στο φαύλο κύκλο του έρωτα και του θανάτου.

Μια σύγχρονη εκδοχη της Μηδειας

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ενδιαφερον ή ΚΑΒΛΑ?
Δεν εχω χρονο για μετρια πραματα- αν κατι μας ενθουσιασε πρεπει να το λεμε ξεκαθαρα
Αλλιως... επιστροφη στις σιγουρες λυσεις (Καμυ, Καφκα, Εσσε... κανα Ντοστογεφσκυ αμα λαχει)

Εγω διαβασα τις προαλλες εναν Μεξικανο που λεγεται Paco Ignacio
Το βιβλιο ονομαζεται "Με τεσσερα χερια" και θα σας πω ξεκαθαρα την αποψή μου γι' αυτο
Θυμιζει Κωδικα Ντα Βιντσι, δηλαδη σεναριο για μικρα παιδια, αλλα εχει πολυ ενδιαφερον ως προς τον ογκο των πληροφοριων/ εμπειριων/ εικονων που περιεχει, απο πολλες διαφορετικες εποχες και πολλα διαφορετικα μερη του πλανητη
Επισης, η πλοκη ειναι "κομπος" και ξετυλιγεται σιγα σιγα... Εξαιρετικα συνθετη πλοκη
Αν δεν εχετε κατα νου κατι πολυ καλο/κλασσικο για να διαβασετε, κι αν αριστεριζετε και λιγο, σας το προτεινω (απλα να θυμαστε οτι ειναι για να περναει η ωρα- κι οχι για να τρελαθειτε)ετσι και αλλιως τωρα για καλοκαιρι και παραλια πρεπει να χουμε αρκετες επιλογες για διαβασμα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο Νεσμπο τα σπάει, τα βιβλία του γίνονται ταινίες σιγά σιγά. Μυστήριο, κυνηγητά, ληστείες και τέτοια.

Δεν έχω διαβάσει βιβλίο του αλλά έχω δει το  "Headhunters" το οποίο προέρχεται από μια νουβέλα του ... η εν λόγω ταινία είναι γαμηστερή .

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω διαβάσει βιβλίο του αλλά έχω δει το  "Headhunters" το οποίο προέρχεται από μια νουβέλα του ... η εν λόγω ταινία είναι γαμηστερή .
τωρα πρεπει να το ειδες αυτο,εμενα παντως 'ο λυτρωτης' που διαβασα μ αρεσε

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
να το πάρω αλλιως... θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο και να διάβαζα για πρώτη φόρα "Οι αδελφοί Καράμαζοφ" του Φιοντορ

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
master-of-the-senate.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να το πάρω αλλιως... θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο και να διάβαζα για πρώτη φόρα "Οι αδελφοί Καράμαζοφ" του Φιοντορ
...αν και έχουν περάσει 2 χρόνια , ακόμα με προβληματίζει (και) αυτό το βιβλίο,
υποθέτω είναι καλό σύμπτωμα!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
...αν και έχουν περάσει 2 χρόνια , ακόμα με προβληματίζει (και) αυτό το βιβλίο,
υποθέτω είναι καλό σύμπτωμα!

Θελω εδω και χρονια να διαβασω τους Δαιμονισμενους, αλλα κωλωνω λογω εκτασης
Εχεις αποψη επι του θεματος?
Προτιμας Καραμαζωφ ή Δαιμονισμενους (ΑΝ το εχεις διαβασει κι αυτο)?
Γιατι σου τη βαρεσε τοσο με τους αδερφους?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θελω εδω και χρονια να διαβασω τους Δαιμονισμενους, αλλα κωλωνω λογω εκτασης
Εχεις αποψη επι του θεματος?
Προτιμας Καραμαζωφ ή Δαιμονισμενους (ΑΝ το εχεις διαβασει κι αυτο)?
Γιατι σου τη βαρεσε τοσο με τους αδερφους?
δυστυχώς τους δαιμονισμένους δεν τους έχω διαβάσει,
έχω διαβάσει: τον φτωχόκοσμο, υπόγειο, αδ.καραμαζώφ, εγκ.τιμωρία

τέλοσπάντων , καλό είναι κάτι να σε "πονάει" κάπως ,γιατί μόνο έτσι σκέφτεσαι
και η αλήθεια έιναι ότι ο ντοστογιέφσκι σου δίνει τέτοιες αφορμές

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
δυστυχώς τους δαιμονισμένους δεν τους έχω διαβάσει,
έχω διαβάσει: τον φτωχόκοσμο, υπόγειο, αδ.καραμαζώφ, εγκ.τιμωρία

τέλοσπάντων , καλό είναι κάτι να σε "πονάει" κάπως ,γιατί μόνο έτσι σκέφτεσαι
και η αλήθεια έιναι ότι ο ντοστογιέφσκι σου δίνει τέτοιες αφορμές

απο ολα αυτα, εσενα σου αρεσε περισσοτερο οι "αδερφοι καραμαζωφ"?
(εχω ακουσει και για τον παιχτη/ χαρτοπαιχτη- καπως ετσι, και για τους Δαιμονισμενους βεβαια)
Εγω δεν εχω διαβασει τπτ απο Ντοστογιεφσκι, και θα ηθελα κατι πολυ καλο για αρχη, για να τον παρω με καλο ματι

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
img4460.jpg

+ αυτό που θα γράψω. :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
απο ολα αυτα, εσενα σου αρεσε περισσοτερο οι "αδερφοι καραμαζωφ"?
(εχω ακουσει και για τον παιχτη/ χαρτοπαιχτη- καπως ετσι, και για τους Δαιμονισμενους βεβαια)
Εγω δεν εχω διαβασει τπτ απο Ντοστογιεφσκι, και θα ηθελα κατι πολυ καλο για αρχη, για να τον παρω με καλο ματι
και τον παίχτη τον άρχισα αλλά αδικαιολόγητα τον άφησα στη μέση

το ε. και τ. έχει πολύ σημαντικά "θέματα"
αλλά οι αδερφοί κ. νομίζω ότι είναι συμπυκνωμένη η "φιλοσοφία" του, ήταν και το τελευταίο έργο του , οπότε μάλλον ήταν και η πιο ώριμη κατάθεση όλων των προβληματισμών του

πάντως τροφή για σκέψη θα σου δώσει , όποιο και να διαβάσεις

υγ: ακόμα και οι κομμουνιστικές μετριότητες είχαν προβέφθεί απο τον Ντοστογιέφσκι ,πριν τον Μάρξ (με αφορμή κάποιο άνωθεν ποστ)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
1
Βιβλια των εκδοσεων αρχετυπο που μπορω να βρω στην αθηνα?Οι εκδοσεις ειναι στη θεσσαλονικη,δεν εχω δει κατι στο σαιτ τους γι παραρτημα εδω.Εχω δει κατα καιρους σε βιβλιοπωλεια και εκθεσεις αλλα ψαχνω για πληθωρα βιβλιων των συγκεκριμενων εκδοσεων...οποιος γνωριζει ας πει.... :huh:

andriou37

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παντου, εχω βρει βιβλια τους απο το καρφουρ και το σκλαβενιτη μεχρι και σε βενζιναδικο με εφημεριδες

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
http://[URL unfurl="true"]www.patakis.gr/Watermark.aspx?Image=Images/Products/6944.jpg&Watermark=0&WatermarkText=Patakis[/img[/URL]]
Σοβιετική Ένωση, 1953. Υπεύθυνο για την επιβολή του νόμου είναι το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας η μυστική αστυνομία που η αγριότητά της δεν είναι καθόλου μυστική? επί της βασιλείας του οποίου ο λαός διατάσσεται να πιστεύει ότι το έγκλημα δεν υφίσταται.

Όταν όμως ανακαλύπτεται το πτώμα ενός αγοριού πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στη Μόσχα, ο αξιωματικός Λέο Ντεμίντοφ ήρωας πολέμου, τυφλά αφοσιωμένος στο Υπουργείο μαθαίνει προς μεγάλη του έκπληξη ότι η οικογένεια του παιδιού είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για φόνο. Οι προϊστάμενοι του Λέο τον διατάζουν να την αγνοήσει κι αυτός αναγκάζεται να υπακούσει. Κάτι μέσα του, όμως, του λέει ότι η υπόθεση κρύβει πολλά.

Το Υπουργείο, συναισθανόμενο τις αμφιβολίες του Λέο, δε διστάζει να τον απειλήσει, αναγκάζοντάς τον να γυρίσει την πλάτη του στο άλλοτε αγαπημένο του Κόμμα. Έχοντας περιπέσει σε δυσμένεια, εξόριστος μαζί με τη γυναίκα του, Ραΐσα, σε κάποια επαρχιακή πόλη στα βάθη των Ουραλίων, ο Λέο συνειδητοποιεί ότι το έγκλημα που βοήθησε να συγκαλύψουν στην πρωτεύουσα έχει συμβεί κι εδώ.

Η δολοφονία ενός ακόμη παιδιού.

Διακινδυνεύοντας τα πάντα, ο Λέο και η Ραΐσα αποδύονται στο κυνήγι ενός τρομερού δολοφόνου ακόμη και με κίνδυνο να θεωρηθούν εχθροί του κράτους.

Άμεσα συνδεδεμένο με πραγματικά γεγονότα, το Παιδί 44 είναι ένα θρίλερ καταιγιστικής δράσης και, ταυτόχρονα, μια σπαρακτική καταγραφή της τρομοκρατίας που επιβάλλουν στους λαούς οι ίδιες οι κυβερνήσεις τους, εξετάζοντας την ενοχλητική αλήθεια του τι σημαίνει να προσπαθείς να επιβιώσεις κάτω από το ζυγό μιας δικτατορίας ? και τι συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος θα τολμήσει να αντιδράσει.

[color=red][url=http://[URL unfurl="true"]www.greekbooks.gr/books/logotehnia/pedi-44.product]http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/pedi-44.product[/url][/color[/URL]]

vostanis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
1
μολις τελειωσα το complete unknown του τζουμα.
δεν ξετρελαθηκα.
θα αρχισω το δυο φορες ελληνας του κουμανταρεα

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
"THE HEART OF THE MASTER".     ALEISTER CROWLEY.                                                                                                                                            Kατι παραξενο συμβαινει μεσα στο βιβλιο αυτο, και οταν θα το εχετε διαβασει θα ξερετε οτι κατι παραξενο συμβαινει και εξω απο αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom