καλά πως τα διαβάζετε αυτα τα βιβλία, τα θεωρώ πολύ ανιαρά.
το τελευταίο βιβλίο που προσπάθησα να διαβάσω που ήταν άσχετο με κάποια επιστήμη ήταν οι θλιμμένες "ελληνίδες" της ζωής μου του μάρκεζ.
ακόμα και μοριακή βιολογία, ή οργανική χημεία, ή φαλλική ανατομία να διάβαζα τόσο πολύ δεν θα βαριόμουνα(ρα).
μικρός είχα διαβάσει το μάγκα από τη δέλτα της γειτονιάς μας και ένα άλλο που ούτε καν το θυμάμαι, απλά είχε σαν θέμα ένα πιτσιρίκι από ένα νησί που ήθελε να γίνει καπετάνιος.
όταν βέβαια άρχισα το χρονικό του χρόνου στο γυμνάσιο, εκεί έμεινα μαλάκας, το διάβαζα μια φορά σε κάθε τάξη γιατί δεν θυμόμουν τις μαύρες κωλοτρυπίδες και δεν είχα καταλάβει πολύ καλά τη θεωρία των πορδών... και εν τέλει το βιβλίο το χάρισα σε μια σάπια μπας και κόψει τις πίπες τύπου "σκοτωμένη περίοδος στα χρόνια της χολέρας", "μπίχλα και φλέμα στα χρόνια της φυματίωσης" κ.ο.κ.
τα δε πολιτικά βιβλία, του στάλιν, λενιν, χιτλερ,πλεύρη, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω, μέσα, έξω, όποια γαμημένη αηδεολογία και να ανήκουν, θεωρώ το διάβασμά τους τελείως χάσιμο χρόνου.
μην βαρέσετε, απλά την άποψή μου λέω, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω
mzHU_R4AR10]πωτς[/MEDIA] γενεν αυτό;
Πως γίνεται να κάθεται κάποιος να διαβάζει 2 μήνες ένα βιβλίο για μια φανταστική ιστορία( ή για μια ιδεολογία που που πάνω απ' όλα είναι εγωιστική και καθόλου αλτρουιστική πολλές φορές).
έπεα πτερόεντα, όπως και να έχει, είπαμε απλά μια άποψη λέω.
Υ.Γ. έχω διαβάσει και όλα τα βιβλία του πανούση.
εντιτ: εν τω μεταξύ ο μάρκεζ πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει.... το πούστευε και μη ερεύνα ακόμα και το πικρέ μικρέ αράπη φαίνονται 1000 φορές πιο φιλοσοφιμένα από την πουτάνα που και καλά ήθελε να πηδήξει ο μάρκεζ.