Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.957
Πόντοι
1.686
ηθελα να διαβασω το "ο αγων μου" του χιτλερ απο περιεργεια πιο πολυ να δω τι λεει,αλλα αν ακουσα πως εχει 40 ευρω ειπα να μεινω με την απορια. :grin:

Υπάρχει δωρεαν στο ιντερνετ ,σε αγγλικά και γερμανικα .
Μπορω να σου δανεισω και την εκδοση στα ελληνικα ,των εκδοσεων "κακτος " ,και να στο χαρισω αν μου γνωρισεις μητρομανη φιλη σου !

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Υπάρχει δωρεαν στο ιντερνετ ,σε αγγλικά και γερμανικα .
Μπορω να σου δανεισω και την εκδοση στα ελληνικα ,των εκδοσεων "κακτος " ,και να στο χαρισω αν μου γνωρισεις μητρομανη φιλη σου !
:2funny:

κωστα λαδακη ποια αννα εψαχνες φωκαιας?μια ομορφογλυκουλα ξανθουλα στο 25?σημερα το πρωι εκει ηταν...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμω το αβαταρι σου μωρη ....

* Εγω διαβασα την Καλυβα ... (για το ξεκαρφωμα  :sunglasses: )
εγω την τραβηξα,ηθελα να παω πιο κοντα αλλα ηταν λιγο τρομακτικη η τυπισσα. :-

α! επισης διαβασα το τριανταφυλλακι της τζενιφερ ντονελι,πρωτο βιβλιο τριλογιας,πολυ καλο επισης.
στα αγγλικα ο τιτλος ειναι the tea rose

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.957
Πόντοι
1.686
:2funny:

κωστα λαδακη ποια αννα εψαχνες φωκαιας?μια ομορφογλυκουλα ξανθουλα στο 25?σημερα το πρωι εκει ηταν...

Φυλης 54 ,Ρωσιδα Αννα .
ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ !

(λειπει για καποιος μερες ?)

Επι του θεματος .

Διαβαστε το βιβλιο του Σοπενχαουερ ,η τεχνη να εχεις παντα δικιο .
Εχει 38 τεχνικες ,να "τουμπαρεις " λεκτικα τον συνομιλητη σου .
Κλασσικο .
Δωρεαν σε πολλες γλωσσες στο ιντερνετ ,οχι ομως στα ελληνικα .
Στα ελληνικα ,κοστος 14ευρω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.957
Πόντοι
1.686

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρε βρε, η βιβλιοφαγος...
Το "αγων μου" το εχω διαβασει εγω.
Ειναι ενα καρο ασυναρτησιες και σαχλαμαρες.
Ούτε καν σοβαρα γραμμενο δεν ειναι.
Μάθε γερμανικά,μπορεί να φταίει η μετάφραση. :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εχω περιεργεια ομως. :tickedoff:
Μάθε γερμανικά,μπορεί να φταίει η μετάφραση. :grin:
χααααααααααααααααααααααα βλακαααααααααααααααα χαχαχα
τον ευχαριστησα. ειμαι ελλειινιδα με τροπους

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
το πρώτο μέρος είναι ουσιαστικά αυτοβιογραφικό,ενώ στο δεύτερο προσπαθεί να αναλύσει την ιδεολογία του..δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική..τα επιχειρήματά του είναι καφενειακού επιπέδου,απλοικά,αντιφατικά..
Στον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης ο Κλεάνθης Γρίβας αναφέρει "ο Χίτλερ μπορεί να κατηγορηθεί για τα πάντα, εκτός από το ότι είχε σαφέστατα προειδοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το τι θα συνέβαινε όταν αναλάμβανε την εξουσία".

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι πριν λιγο κατεβηκε και εριξα μια ματια!!!
ειμαι υποχρεη! :-*

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά πως τα διαβάζετε αυτα τα βιβλία, τα θεωρώ πολύ ανιαρά.
το τελευταίο βιβλίο που προσπάθησα να διαβάσω που ήταν άσχετο με κάποια επιστήμη ήταν οι θλιμμένες "ελληνίδες" της ζωής μου του μάρκεζ.
ακόμα και μοριακή βιολογία, ή οργανική χημεία, ή φαλλική ανατομία να διάβαζα τόσο πολύ δεν θα βαριόμουνα(ρα).
μικρός είχα διαβάσει το μάγκα από τη δέλτα της γειτονιάς μας και ένα άλλο που ούτε καν το θυμάμαι, απλά είχε σαν θέμα ένα πιτσιρίκι από ένα νησί που ήθελε να γίνει καπετάνιος.

όταν βέβαια άρχισα το χρονικό του χρόνου στο γυμνάσιο, εκεί έμεινα μαλάκας, το διάβαζα μια φορά σε κάθε τάξη γιατί δεν θυμόμουν τις μαύρες κωλοτρυπίδες και δεν είχα καταλάβει πολύ καλά τη θεωρία των πορδών... και εν τέλει το βιβλίο το χάρισα σε μια σάπια μπας και κόψει τις πίπες τύπου "σκοτωμένη περίοδος στα χρόνια της χολέρας", "μπίχλα και φλέμα στα χρόνια της φυματίωσης" κ.ο.κ.

τα δε πολιτικά βιβλία, του στάλιν, λενιν, χιτλερ,πλεύρη, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω, μέσα, έξω, όποια γαμημένη αηδεολογία και να ανήκουν, θεωρώ το διάβασμά τους τελείως χάσιμο χρόνου.

μην βαρέσετε, απλά την άποψή μου λέω, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω mzHU_R4AR10]πωτς[/MEDIA] γενεν αυτό;
Πως γίνεται να κάθεται κάποιος να διαβάζει 2 μήνες ένα βιβλίο για μια φανταστική ιστορία( ή για μια ιδεολογία που που πάνω απ' όλα είναι εγωιστική και καθόλου αλτρουιστική πολλές φορές).
έπεα πτερόεντα, όπως και να έχει, είπαμε απλά μια άποψη λέω.

Υ.Γ. έχω διαβάσει και όλα τα βιβλία του πανούση. :2funny:

εντιτ: εν τω μεταξύ ο μάρκεζ πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει.... το πούστευε και μη ερεύνα ακόμα και το πικρέ μικρέ αράπη φαίνονται 1000 φορές πιο φιλοσοφιμένα από την πουτάνα που και καλά ήθελε να πηδήξει ο μάρκεζ.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
καλά πως τα διαβάζετε αυτα τα βιβλία, τα θεωρώ πολύ ανιαρά.
το τελευταίο βιβλίο που προσπάθησα να διαβάσω που ήταν άσχετο με κάποια επιστήμη ήταν οι θλιμμένες "ελληνίδες" της ζωής μου του μάρκεζ.
ακόμα και μοριακή βιολογία, ή οργανική χημεία, ή φαλλική ανατομία να διάβαζα τόσο πολύ δεν θα βαριόμουνα(ρα).
μικρός είχα διαβάσει το μάγκα από τη δέλτα της γειτονιάς μας και ένα άλλο που ούτε καν το θυμάμαι, απλά είχε σαν θέμα ένα πιτσιρίκι από ένα νησί που ήθελε να γίνει καπετάνιος.

όταν βέβαια άρχισα το χρονικό του χρόνου στο γυμνάσιο, εκεί έμεινα μαλάκας, το διάβαζα μια φορά σε κάθε τάξη γιατί δεν θυμόμουν τις μαύρες κωλοτρυπίδες και δεν είχα καταλάβει πολύ καλά τη θεωρία των πορδών... και εν τέλει το βιβλίο το χάρισα σε μια σάπια μπας και κόψει τις πίπες τύπου "σκοτωμένη περίοδος στα χρόνια της χολέρας", "μπίχλα και φλέμα στα χρόνια της φυματίωσης" κ.ο.κ.

τα δε πολιτικά βιβλία, του στάλιν, λενιν, χιτλερ,πλεύρη, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω, μέσα, έξω, όποια γαμημένη αηδεολογία και να ανήκουν, θεωρώ το διάβασμά τους τελείως χάσιμο χρόνου.

μην βαρέσετε, απλά την άποψή μου λέω, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω mzHU_R4AR10]πωτς[/MEDIA] γενεν αυτό;
Πως γίνεται να κάθεται κάποιος να διαβάζει 2 μήνες ένα βιβλίο για μια φανταστική ιστορία( ή για μια ιδεολογία που που πάνω απ' όλα είναι εγωιστική και καθόλου αλτρουιστική πολλές φορές).
έπεα πτερόεντα, όπως και να έχει, είπαμε απλά μια άποψη λέω.

Υ.Γ. έχω διαβάσει και όλα τα βιβλία του πανούση. :2funny:

εντιτ: εν τω μεταξύ ο μάρκεζ πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει.... το πούστευε και μη ερεύνα ακόμα και το πικρέ μικρέ αράπη φαίνονται 1000 φορές πιο φιλοσοφιμένα από την πουτάνα που και καλά ήθελε να πηδήξει ο μάρκεζ.
Ντάξ γούστα είναι αυτά.

Σε προηγούμενο ποστ σου είπες πως διάβασες Cilleti/Mano ψηφιακή σχεδίαση. Ενδιαφέρον που αυτοί οι δυο συνεργάστηκαν! Ειδικά ο Mano είναι θρύλος!
Εγώ είχα αγοράσει τη Verilog 2001 του Cilleti και δε μου άρεσε ο τρόπος του. Τελικά το έριξα στη VHDL.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μολις Ολοκληρωσα το ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ της Βικης Στουφη.
Ενα  εξαιρετικο βιβλιο με πολυ περιπετεια δραση και ανατροπες
που σε αφηνει σε αγωνια μεχρι την τελευταια σελιδα!!

ΥΠΟΘΕΣΗ!!
Η Ζένα, μια πανέμορφη μιγάς από το Κονγκό, καρπός του παράνομου έρωτα ενός Έλληνα ιεροκήρυκα και μιας Αφρικανής, πέφτει θύμα απαγωγής αφού πρώτα δίνει μυστικά στον Ντίνο Zαφειρίου, ιδιωτικό ντετέκτιβ, ένα δυσνόητο γράμμα που της έχει αφήσει η μητέρα της προτού πεθάνει, ώστε να το φυλάξει. Λίγες ώρες μετά την απαγωγή, η αστυνομία ανακαλύπτει σε έναν γκρεμό μια σκοτωμένη γυναίκα, με καταστραμμένο πρόσωπο, που ταυτοποιείται ως η Ζένα. Ο σύζυγός της, μεγαλοεφοπλιστής Λέανδρος Δούκας, αποφασίζει να θάψει τη νεκρή στην ιδιαίτερη πατρίδα της και φεύγει με τη θαλαμηγό του για εκεί. Ο Στέργιος Ανδρεάδης, σωματοφύλακας της Ζένα και αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της, λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα στον υπολογιστή του και μαζί με το νεαρό ντετέκτιβ, με τον οποίο οι δρόμοι τους διασταυρώνονται, πηγαίνουν κι αυτοί στο Κονγκό, όπου η ζωή τους θα κινδυνεύσει αναπάντεχα και θα βρεθούν, ανάμεσα σε πολλές άλλες εκπλήξεις, αντιμέτωποι με μια παλιά βεντέτα κι έναν όρκο αίματος… Θα χρειαστεί να λύσουν γρίφους, να τα βάλουν με ανθρώπους που έχουν ανεξακρίβωτες βλέψεις, να κινηθούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες στα παρθένα τροπικά δάση και στα βουνά, για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν το κομμάτι της ευτυχίας που τους αναλογεί.

Συνημμένα

• 896650.jpg
    896650.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom