Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
MOΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ(CROSS COUNTRY) TOY JAMES PATTERSON!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΝΩΣ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΤΟΝ JAMES PATTERSON.

Yποθεση.
Ο ντεντεκτιβ Αλεξ Κροσ καλειται στον τοπο ενος εγκληματος που ειναι
οτι πιο φριχτο εχει αντικρισει στην καριερα του.Καποιος χωρις τον
παραμικρο σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη εχει κατακρεουργησει μια ολοκληρη
οικογενεια,και συντομα ακολουοθυν και αλλοι φονοι!!

Καθως σκαλιζουν την υποθεση ο Αλεξ Κροσσ και η ντεντεκτιβ Μπριανα Στοουν
μπαινουν βαθια στον θανασιμο υποκοσμο της Ουασιγκτον οπου ανακαλυπτουν κατι
απιστευτα σοκαριστικο.μια συμμορια εφηβων κακοποιων με σιδερενια πειθαρχεια
και εναν σατανικο αρχηγο που ειναι γνωστος ως Τιγρης!!!
Και οταν τα ιχνη αυτου του απιστου φονια οδηγουν στην Αφρικη ο Κρος ξερει πως
πρεπει να τον ακολουθησει εκει μονος του.

Οταν ο Κρος φτανει στην Νιγηρια βρισκεται μεμιας σε εναν κοσμο οπου
η δικαιοσυνη ειναι τοσο ξενη οσο και ο ιδιος.Απροστατευτος και μονος
σε αυτην την εχθρικη επικυνδινη χωρα και ενω ο Τιγρης τον βομβαρδιζει
με θανασιμες απειλες θα καταφερι να επιζησει και να τον συλλαβει;
----
Ενα υπεροχο βιβλιο που σε κραταει σε αγωνια απ την αρχη μεχρι το τελος.
Ενα βιβλιο που καλυστα θα μπορουσε να γινει ταινια.
Απο τις εκδοσεις ΒELL(XAΡΛΕΚΙΝ ΕΛΛΑΣ)!!

Συνημμένα

• 1812B1012Lκυντιγ.jpg
    1812B1012Lκυντιγ.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
Μολις μου δανεισε ενας φιλος για να παρω μαζι μου στις διακοπες το "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ" του Γιαννη Κολοβου, εκδοσεις Πελασγος. Αγορασα και πριν λιγες μερες και το "ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" του Richard Matheson.
Αυτα τα δυο βιβλια θα με συνοδευουν στις διακοπες μου, μαζι με μερικα CD και τους δυο κολλητους μου και φυσικα απειρες μπυρες.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μολις μου δανεισε ενας φιλος για να παρω μαζι μου στις διακοπες το "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ" του Γιαννη Κολοβου, εκδοσεις Πελασγος. Αγορασα και πριν λιγες μερες και το "ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" του Richard Matheson.
Αυτα τα δυο βιβλια θα με συνοδευουν στις διακοπες μου, μαζι με μερικα CD και τους δυο κολλητους μου και φυσικα απειρες μπυρες.
αμα περισεψουν μπιρες θελο κε εγο(τα βλιβια μου πεφτουν βαρια στο στομαχι)

Επισκέπτης
Θα στο πρότεινα,μην κάψεις ασφάλεια κ την έχεις μία. :grin:

Αυτός που σου σύστησε να διαβάσεις αυτά τα βιβλία δεν πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τις αντοχές σου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα στο πρότεινα,μην κάψεις ασφάλεια κ την έχεις μία. :grin:

Αυτό που σου σύστησε να διαβάσεις αυτά τα βιβλία δεν πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τις αντοχές σου.

Πήρα κι άλλα χειρότερα, αλλά ντάξει είπα να μη μου χαλάσω τις διακοπές χαχαχα

Α και σκάσε :2funny:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Το όνειρο του Κέλτη του Μαριο Βάργκας Λιόσα καταπληκτικό δικαιολογεί γιατί πήρε το φετινό Νόμπελ Λογοτεχνίας

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ του ΖΑΝ ΚΡΙΣΤΟΦ ΓΚΡΑΝΖΕ , συγγραφέα των Η ΜΑΥΡΗ ΓΡΑΜΜΗ,Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ,ΠΟΡΦΥΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ
Τα προηγούμενα βιβλία δεν τα διάβασα,είδα απλώς τις κινηματογραφικές μεταφορές.Αυτή τη φορά είπα να ξεκινήσω από το βιβλίο, καθώς κατά τη γνώμη μου η κινηματογραφική μεταφορά δε θα αργήσει.Πρόκειται για ένα καλοστημένο θρίλερ που καταπιάνεται με νεοναζιστές, γενετική αναπαραγωγή, θανάσιμα πειράματα στο ανθρώπινο σώμα, κακοποίηση παιδιών, τη σκοτεινή πλευρά της Εκκλησίας, ακόμη καιτ η συμμετοχή των Γάλλων στο πραξικόπημα του Πινοσέτ στη Χιλή.Ήρωες δύο αστυνομικοί,ο ένας, είναι συνταξιούχος, ομοφοβικός, ακροδεξιός αλλά δίκαιος. Ο άλλος,  είναι πανέξυπνος αλλά ηρωινομανής..

<<Όσοι πάλι παρακολουθούν, από τα «Πορφυρά ποτάμια» και μετά, τα βιβλία του Ζαν-Κριστόφ Γκρανζέ, θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με αυτό το «Ελέησόν με» (μτφρ. Ρίτα Κολαΐτη, εκδ. Καλέντη). Δολοφονίες που ακολουθούν ένα μακάβριο τελετουργικό, διεστραμμένοι βασανιστές που συνδέονται με τη χιλιανή χούντα και εκπαιδεύονται από πρώην ναζί, παιδιά με αγγελικές φωνές που δεν είναι ακριβώς αγγελούδια, και δύο περιθωριακοί αλλά πεισματάρηδες μπάτσοι που προσπαθούν να βρούνε απαντήσεις κυνηγημένοι από τα δικά τους φαντάσματα. Ο Γκρανζέ ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα και να τροφοδοτεί τη σωστή δόση σασπένς που χρειάζεται ένα θρίλερ για να κρατήσει ξυπνό τον αναγνώστη του>>.
Κριτική του κ. Ανταίου Χρυσοστομίδη.
Ο Γκρανζέ και οι χορωδοί του Κακού: μια κάθοδος στην κόλαση που γίνεται ακόμα πιο τρομακτική καθώς συνοδεύεται από πραγματικά γεγονότα.
Le Figarolittéraire
Μέσα σε τούτο το λαβύρινθο που οδηγεί στην καρδιά της κόλασης, υπάρχει αυτό το κάτι που δελεάζει τους πιστούς αναγνώστες του Γκρανζέ. Και αρκετό σκοτάδι για να τους ικανοποιήσει… Ο βασιλιάς του γαλλικού θρίλερ υπογράφει το καλύτερο βιβλίο του.
Le Figaro Magazine
Διερευνώντας με τρόπο μοναδικό τις σχέσεις ανάμεσα στην κραυγή και τη μουσική, ανάμεσα στον πόνο και την ομορφιά, ο Ζαν-Κριστόφ Γκρανζέ εξερευνά διφορούμενες πτυχές και αγγίζει μια ευαίσθητη χορδή
του αναγνώστη. Υπάρχει άραγε κάτι πιο προσωπικό από τη φωνή; Μας θυμίζει όμως και μια άλλη αλήθεια, που φαίνεται να στοιχειώνει όλα του τα μυθιστορήματα, καθιστώντας τα μοναδικά: η παθιασμένη αναζήτηση της καθαρότητας του ήχου, του αίματος, της φυλής αποτελεί συχνά την πηγή των χειρότερων εγκληματικών παρεκκλίσεων όπως, αμέτρητες φορές, έχει καταδείξει η Ιστορία.
Le Mondedes Livres
Το πιο σκοτεινό και πιο επιτυχημένο θρίλερ του. Ένας εξαιρετικός Γκρανζέ που οδηγεί στα άκρα την έρευνά του για τις απαρχές του Κακού.
Le Figaro

Σημείωση..Χθες ,αν δεν κάνω λάθος ,έκανε πρεμιέρα και η ταινία Switch, το σενάριο της οποίας ανήκει στο συγγραφέα με πρωταγωνιστή τον Ερίκ Καντονά.

Συνημμένα

• 262626_10150228584075938_99269155937_7866064_1488481_n.jpg
    262626_10150228584075938_99269155937_7866064_1488481_n.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 44

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Ο ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ   του Λαρς Κεπλερ
Ο Λαρς Κέπλερ είναι δύο άτομα..Είναι το ψευδώνυμο ενός ζεύγους Σουηδών συγγραφέων, των Αλεξάντρα Κοέλο Αντορίλ και Αλεξάντερ Αντορίλ.
Στον Υπνωτιστή, ένας άνδρας βρίσκεται κτηνωδώς δολοφονημένος στα αποδυτήρια ενός αθλητικού κέντρου και λίγο αργότερα ανακαλύπτονται τα πτώματα της γυναίκας του και της κόρης του στο σπίτι τους.Τραυματισμένος  έχει βρεθεί ο γιος.Ο Λίννα, επιθεωρητής, μαθαίνει πώς η οικογένεια έχει άλλη μια κόρη πού δε βρισκόταν σπίτι και αντιλαμβάνεται πώς πρέπει να τη βρει πριν από το δολοφόνο.Σύμμαχος του ο Μπαρκ ,ένας εθισμένος στα φάρμακα ψυχίατρος -υπνωτιστής.
Ο υπνωτισμός του αγοριού στρέφει την υπόθεση σε άλλη κατεύθυνση , όταν ο 14χρονος <<ομολογεί>>..Μερικές μέρες αργότερα το σκάει από το νοσοκομείο ενώ μια αλυσίδα γεγονότων ξεκινάει..
Το βιβλίο έγινε best seller στη Σουηδία, θα γίνει ταινία και αποτελεί ένα ευρηματικό αστυνομικό θρίλερ.

“The summer’s likeliest new Nordic hit.” —Janet Maslin, The New York Times
“Does the world really need another Swedish thriller? The spellbinding exploits of Detective Inspector Joona Linna and the hypnotist he hires to solve a murder make the answer clear.” —People
“Belongs on every international crime fan’s reading list.” —Booklist
“If the post-Stieg Larsson boom was ebbing, Kepler promises to revitalize the genre by bringing a sulphurous whiff of Hannibal Lecter to this case . . . It’s a pulse-pounding debut that is already a native smash.” —Financial Times
“This is the thriller that’s taking Europe by storm. Written by a Swedish husband-and-wife team whose identity was originally a closely guarded secret, it might just be the next Girl with the Dragon Tattoo . . . Ferocious, visceral storytelling that wraps you in a cloak of darkness that almost blots out the light, but still feeds the imagination: stunning.” —The Daily Mail (UK)

Συνημμένα

• 2005442_b.jpg
    2005442_b.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 37

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μπα μην το λες, λίγο που το ξεφύλλισα τα λέει κατανοητά!

Το διάβασες τελικά; Έχω την εντύπωση πως είναι λίγο εκλαϊκευμένη επιστήμη με μια δόση και καλά ώ τι όμορφο και μυστήριο που είναι το σύμπαν και άλλες γνωστές παπαριές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom