Δημήτριε σε έχω ρωτήσει κάτι πραγματάκια μια δυο φορές, αλλά εσύ δε βλέπω να έχεις απαντήσει. Αντιθέτως με νοοτροπία επισκόπου, εκτός και από τις προσωπικές σου επιλογές, επανειλημμένα από ότι έχω δει όταν αναφερθούν επιχειρήματα που δεν μπορείς να απαντήσεις, είτε υπολοιδωρείς, είτε πετάς βλακιούλες, όπως τις παραπάνω σε μέλη του site που απαντούν τεκμηριωμένα και με λογική. Είτε μίλα με λογική, είτε παράπεμψε κάπου που μπορεί να υπάρξει μία απάντηση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το εχω αλλα δεν το εχω διαβασει ;)
κακως... εσυ θα χασεις
μετα απ αυτο αποφασισα να διαβασω αυτο: C++ προγραμματισμος, αλλα δεν βλεπω να το τελειωνω ποτε
Επισκέπτης
ο θειος τακης...
Επισκέπτης
Δημήτριε σε έχω ρωτήσει κάτι πραγματάκια μια δυο φορές, αλλά εσύ δε βλέπω να έχεις απαντήσει. Αντιθέτως με νοοτροπία επισκόπου, εκτός και από τις προσωπικές σου επιλογές, επανειλημμένα από ότι έχω δει όταν αναφερθούν επιχειρήματα που δεν μπορείς να απαντήσεις, είτε υπολοιδωρείς, είτε πετάς βλακιούλες, όπως τις παραπάνω σε μέλη του site που απαντούν τεκμηριωμένα και με λογική. Είτε μίλα με λογική, είτε παράπεμψε κάπου που μπορεί να υπάρξει μία απάντηση
Λεονόρο ,
Με ρώτησες κάτι σε αυτό το θρέντ και δεν σου απάντησα ?
Θα με τρελάνεις ?
Τώρα , ο τρόπος με τον οποίο μιλάω στους φίλους μου , είναι δικό μου και δικό τους θέμα , και άν ενοχλούνται να σαι βέβαιος οτι θα μου το πούν !
Και εν πάσει περιπτώσει ... αφού με βλέπεις οτι είναι Δεσποτικός και αναξιόπιστος στις απαντήσεις μου ... τι ασχολείσαι μαζί μου ? Ασχολήθηκα εγώ μ εσένα ?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
visual basic εννοας? σιγα αυτη την εκανα στο σχολειο (οχι οτι θυμαμαι χαχα)Μπράβο κορίτσι μου. Δεν ξεκίναγες καλύτερα τη Φιλοσοφία του 20ου αιώνα; Πιο πολλά θα καταλάβαινες. Μα από κει βρήκες να ξεκινήσεις; Ξεκίνα με VB σε 24h και καλά είναι
μετα τη φορτραν ειπα να ριξω μια ματια στη c++ που ολοι μαθαινουν πλεον... ενιωθα μειονεκτικα *P
να μου λειπει η φιλοσοφια μερσι δεν θα παρω *P
βρε αγαπη μου γλυκια ειπα το εχω δεν εχω βρει χρονο να το διαβασω...
δεν ειπα χαχαχα μαλακια βιβλιο παλιμπαιδιζουν οι ελλεηνοτρελες ουστ βρωμοσκυλα θελετε και προικα ...
δεν ειπα χαχαχα μαλακια βιβλιο παλιμπαιδιζουν οι ελλεηνοτρελες ουστ βρωμοσκυλα θελετε και προικα ...
κακως... εσυ θα χασεις
μετα απ αυτο αποφασισα να διαβασω αυτο: C++ προγραμματισμος, αλλα δεν βλεπω να το τελειωνω ποτε
Ασχολήθηκα, γιατί δεν απάντησες σε άλλο thread, επίσης "πνευματικού" περιεχομένου. Και επειδή οι απαντήσεις, όταν γίνονται ex cathedra σε θέματα που άπτονται της λογικής, απαιτείται τουλάχιστον να έχουν κάποιο δια-λογικό επίπεδο.
Εκτός αν το μέσο επικοινωνίας είναι εν είδει άμβωνος
Όλοι ε
Εκτός αν το μέσο επικοινωνίας είναι εν είδει άμβωνος
visual basic εννοας? σιγα αυτη την εκανα στο σχολειο (οχι οτι θυμαμαι χαχα)
μετα τη φορτραν ειπα να ριξω μια ματια στη c++ που ολοι μαθαινουν πλεον... ενιωθα μειονεκτικα *P
να μου λειπει η φιλοσοφια μερσι δεν θα παρω *P
Όλοι ε
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Όλοι ε
ε ολοι... λεμε τωρα χαχαχα
μεχρι που σκεφτομαι να το παρω κ ως μαθημα του χρονου *P ετσι να περναει ο ελευθερος μου χρονος ευχαριστα
ναι καλε δεν ειπα τπτ, δεν το εννοουσα ετσι οπως το πηρες...
σιγα που οι τυπου ελλεινιδες θα διαβαζαν κομικς... μην τρελαθουμε τωρα
Επισκέπτης
Ασχολήθηκα, γιατί δεν απάντησες σε άλλο thread, επίσης "πνευματικού" περιεχομένου. Και επειδή οι απαντήσεις όταν γίνονται ex cathedra σε θέματα που άπτονται της λογικής, απαιτείται τουλάχιστον να έχουν κάποιο δια-λογικό επίπεδο
Εν προκειμένω η επισήμανσή σου ήταν τουλάχιστον "εκτός θέματος" !
Τώρα ως προς το άλλο που λές , δεν το θυμάμαι. Ίσως και να έχεις δίκιο ... Απαντάω σε πολλούς και ίσως και να σε ξέχασα . Μπορεί όμως να συμβαίνει και κάτι άλλο . Είτε να βρήκα την απάντηση στην ερώτησή σου ως αυτονόητη , είτε να είχα ξανααπαντήσει σχετικά σε τέτοιο ερώτημα , είτε να μην κατάλαβα οτι απευθυνόσουνα σε εμένα ...
Πολλές φορές δε , επιλέγω τους συνομιλητές μου ... και όσους θεωρώ εξαιρετικά αφελείς (πχ Δημητράκης29) απαξιώ ακόμη και να διαβάσω τα πόστ τους.
Αυτό βέβαια δε νομίζω να συνέβη και μ εσένα , αλλά απλά στο θέτω υπ' οψιν για να με απαλλάξεις απο το δεσποτισμό που μου φόρτωσες ...
επισης διαβαζω παιδικα βιβλια στα αγγλικα,
αλλα και στα ελληνικα.
εχω διαβασει ολες τις βιογραφιες της "οδος Πανος"
ολα τα Αστεριξ και Λουκι-Λουκ
αρκετα ακομα κομικς της "Μαμουθ"
τομους ολοκληρους με τα μουσεια του κοσμου
αλλα και στα ελληνικα.
εχω διαβασει ολες τις βιογραφιες της "οδος Πανος"
ολα τα Αστεριξ και Λουκι-Λουκ
αρκετα ακομα κομικς της "Μαμουθ"
τομους ολοκληρους με τα μουσεια του κοσμου
Δε θα ανοίξω συζήτηση για το αν ο άλλος είναι αφελής. Προτιμώ να απαντάω, σε τέτοια θέματα με κάποια σοβαρότητα, εκτός αν η συζήτηση γίνεται προσβλητική. Εν προκειμένω, αν νομίζεις ότι επιχειρήματα του dimitraki ή και άλλων περί πλούτου και ασυνέπειας πολλών της Εκκλησιάς είναι αφελή, πιθανώς οι πτωχοί τω πνεύματι είναι το mainstream. Αναφέρθηκα σε θεωρεία Επισκόπου και καρδία μυλωνά, όχι σε δεσποτισμό, κάτι που δε συνάδει σε μια λογική συζήτηση
Επισκέπτης
Αναφέρθηκα σε θεωρεία Επισκόπου και καρδία μυλωνά...
Τώρα θυμήθηκα τι λές ...
Και περίμενες και απάντηση ???
Λυπάμαι ... δε θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω !
Επισκέπτης
Αυτό ήταν το σημερινό, έχουν διατυπωθεί και άλλες, λιγότερο γνωμικίστικες απόψεις. Λυπάμαι που δε μπορείς να απαντήσεις. Φαίνεται, τα πιο δύσκολα πράγματα προς απάντηση είναι τα αυτονόητα
Άλλο αδυναμία απάντησης ... κι άλλο πραγματική απαξία !
Έχει διαφορά !
Τι λες; Πιο είναι το απαξιωτικό; Να λές θεωρείες περί Χριστιανισμού και πίστεως και να κάνεις τα ακριβώς αντίθετα; Και να το δικαιολογείς κιόλας, γενικώς, και στα της Εκκλησίας; Όσοι το κάνουν αυτό είναι προς απαξίωση
Κοινώς, ή άρπα τη κουτάλα και τρώγε - όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε - και μη μιλάς ή πες τίποτα λογικό
Κοινώς, ή άρπα τη κουτάλα και τρώγε - όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε - και μη μιλάς ή πες τίποτα λογικό
Επισκέπτης
Με ξέρεις ?Τι λες; Πιο είναι το απαξιωτικό; Να λές θεωρείες περί Χριστιανισμού και πίστεως και να κάνεις τα ακριβώς αντίθετα;
Κι ακόμη κι αν με ξέρεις ... ποιός σε διόρισε Εισαγγελέα για να με κρίνεις κιόλας ?
Το έχω ξαναπεί : Σε ανοησίες δεν απαντώ ... και σ' όποιον αρέσει !
Δε μιλάω για σένα, γιατί δε σε ξέρω, από ότι γράφεις ξέρω. Και όταν εμπλέκεσαι σε σοβαρά θέματα κοίτα να απαντάς λογικά, διότι γενικώς, η θεωρεία επισκόπου και καρδία μυλωνά, πολύ φαίνεται να ανθίζει στο κήπο της πίστεως. Γενικώς και πάλι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K