You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Συνάδελφοί για διαβάστε αυτό το βιβλίο για να καταλάβαιτε τι παίζεται
Πολυ παιξιμο
MOUSIGETIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διαβαστε Λιακοπουλο.. αντε ψεκασμενοι
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.830
- Πόντοι
- 37.127
Εγώ το βιβλίο που μόλις τελείωσα είναι "ο Αλχημιστής" του Πάολο Κοέλιο
χαχαχαχαχαχαχα
...και αν πήγαινα για μία εβδομάδα στο διάστημα θα έπαιρνα μαζί μου κατά σειρά
α. Οδοντόβουρτσα
β. το demake up μου της estau
γ. και μερικά κουρτάκια προφυλακτικά(εξαρτάται από το πόσες μέρες θα καθόμουν)
χαχαχαχαχαχαχα
α. Οδοντόβουρτσα
MOUSIGETIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ το βιβλίο που μόλις τελείωσα είναι "ο Αλχημιστής" του Πάολο Κοέλιο
χαχαχαχαχαχαχα
α. Οδοντόβουρτσα
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
.....νομιζω πως εσυ πρεπει να παρεις να διαβασεις το συγγραμμα του καθηγητη Κατακουζινου "Το αποχετευτικο συστημα του Βυζαντιου"Μολις διαβασα την εσπρεσο!!!!!!!!!!!!1
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το ιστορικό μυθιστόρημα The Afghan Campaign του Steven Pressfield σε Αγγλική έκδοση τελείωσα πρόσφατα.Πολύ καλή δουλειά.
Επισκέπτης
Εγω μετα την συναντηση μου με την Izabella ξαναπιασα to Ρωσσικο λεξικο.
Αν και δεν μου χρειαστηκε καθολου.
Priviet kukla.
Αν και δεν μου χρειαστηκε καθολου.
Priviet kukla.
Θα γραψω γω ενα ναιο συγγραμμα το πως τα κουρκουμπινια γινοντε μπικικινια,θα μαι ο νεος αλχειμιστις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.....νομιζω πως εσυ πρεπει να παρεις να διαβασεις το συγγραμμα του καθηγητη Κατακουζινου "Το αποχετευτικο συστημα του Βυζαντιου"
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Και γιατί να πάρεις κουρτάκια; Πάρε μαλαματίνες καλύτερα! Άσε που θα είχες πρόβλημα στο διάστημα με τα κουρτάκια ξεροσφύρι !
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Απορία. Τα πρωτόκολλα των σοφών είχαν αριθμό πρωτοκόλλου ή έτσι σκέτα ήταν; Δηλαδή του κόλου;
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Θα γραψω γω ενα ναιο συγγραμμα το πως τα κουρκουμπινια γινοντε μπικικινια,θα μαι ο νεος αλχειμιστις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Εσύ φιλαράκι, χωρίς πλάκα, θα μπορούσες να γράψεις ένα βιβλιαράκι που θα γινόταν best seller. Κάτι σαν "ιστορίες του βόθρου" ή "η φιλοσοφία της αποχέτευσης" κλπ. Λογικά θα έχεις πολλές καλές ιστορίες να διηγηθείς. Αν σε πάρει χαμπάρι και το alter να στο φτιάξει το βιβλίο και να το διαφημίσει να δεις τι έχει να γίνει!
Επισκέπτης
Ανεπιθυμητοι Συμπατριωτες-Γιωργος Μαργαριτης.
"Εχθρος"Εντος Των Τειχων-συλλογικη εργασια σε επιμελεια των Ιακωβου Μιχαηλιδη,Ηλια Νικολακοπουλου,Χαγκεν Φλαισερ.
Ευχαριστω δημοσια τον Straight1977 που αναθερμανε το-απο χρονια υποτονικο-ενδιαφερον μου για την περιοδο της Κατοχης και του Εμφυλιου.
"Εχθρος"Εντος Των Τειχων-συλλογικη εργασια σε επιμελεια των Ιακωβου Μιχαηλιδη,Ηλια Νικολακοπουλου,Χαγκεν Φλαισερ.
Ευχαριστω δημοσια τον Straight1977 που αναθερμανε το-απο χρονια υποτονικο-ενδιαφερον μου για την περιοδο της Κατοχης και του Εμφυλιου.
δεν ξερο ωρθογραφεια.....Εσύ φιλαράκι, χωρίς πλάκα, θα μπορούσες να γράψεις ένα βιβλιαράκι που θα γινόταν best seller. Κάτι σαν "ιστορίες του βόθρου" ή "η φιλοσοφία της αποχέτευσης" κλπ. Λογικά θα έχεις πολλές καλές ιστορίες να διηγηθείς. Αν σε πάρει χαμπάρι και το alter να στο φτιάξει το βιβλίο και να το διαφημίσει να δεις τι έχει να γίνει!
Χτες ολοκληρωσα το βιβλιο, του Ερμαν Εσσε "ΓΕΡΤΡΟΥΔΗ" σε 3 μερες εκδοσεις καστανιωτης
Η γερτρουδη αστραφτει με την ομορφια της σαν ενα συμβολο της ζωης που ακτινοβολει τα νιατα και την αθωοτητα. Θα μεινει ομως,για τον ηρωα κατι απροσιτο. Σαν ονειρο απλησιαστο-κιας ειναι διπλα του. Ο καλυτερος φιλος του θα γινει αντρας της.Αλλα δε θα ζησουν ευτυχισμενοι. Ο Εσσε λεει πως ειναι ποιο σωστο να υπομεινεις το αδικο παρα να το διαπραξεις. Ετσι θα φερθει ο κεντρικος του ηρωας,γιατι,ψαχνοντας να βρει το αληθινο εγω του ,αθελα του ψαχνει για τη βαση καθε ζωης,πηγαινει περα απο το καλο και το κακο,χωρις αυτο να σημαινειπως ο ασβεστος ερωτας ,η Γερτρουδη ,παυει να φωτιζει σαν αστρο αυτη την "αλλη ζωη"του ανθρωπου που αγαπα χωρις ανταλλαγμα.
Η γερτρουδη αστραφτει με την ομορφια της σαν ενα συμβολο της ζωης που ακτινοβολει τα νιατα και την αθωοτητα. Θα μεινει ομως,για τον ηρωα κατι απροσιτο. Σαν ονειρο απλησιαστο-κιας ειναι διπλα του. Ο καλυτερος φιλος του θα γινει αντρας της.Αλλα δε θα ζησουν ευτυχισμενοι. Ο Εσσε λεει πως ειναι ποιο σωστο να υπομεινεις το αδικο παρα να το διαπραξεις. Ετσι θα φερθει ο κεντρικος του ηρωας,γιατι,ψαχνοντας να βρει το αληθινο εγω του ,αθελα του ψαχνει για τη βαση καθε ζωης,πηγαινει περα απο το καλο και το κακο,χωρις αυτο να σημαινειπως ο ασβεστος ερωτας ,η Γερτρουδη ,παυει να φωτιζει σαν αστρο αυτη την "αλλη ζωη"του ανθρωπου που αγαπα χωρις ανταλλαγμα.
Ναρκισος και Χρισοστομος του Ερμαν Εσσε απο τις εκδοσεις καστανιωτη.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
"Εσυ Ναρκισσε,πωςθα μπορεσεις ποτε να πεθανεις? Εσυ δε γνωριζεις μητερα. Πως μπορουμε ν'αγαπησουμε χωρις μια μητερα? Χωρις μητερα,δεν μπορουμε να πεθανοθμε"
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
"Εσυ Ναρκισσε,πωςθα μπορεσεις ποτε να πεθανεις? Εσυ δε γνωριζεις μητερα. Πως μπορουμε ν'αγαπησουμε χωρις μια μητερα? Χωρις μητερα,δεν μπορουμε να πεθανοθμε"
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Απορία. Τα πρωτόκολλα των σοφών είχαν αριθμό πρωτοκόλλου ή έτσι σκέτα ήταν; Δηλαδή του κόλου;
ειχαν ρε
το 69 ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K