loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον ΦεργκιουσονΟ κατήφορος ποιανού είναι ;
Νίτσε ποιό έχεις ;
2.ξενοπουλος
1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον ΦεργκιουσονΟ κατήφορος ποιανού είναι ;
Νίτσε ποιό έχεις ;
εισαι σιγουρη οτι απαντησες με τη σωστη σειρα η σε ζαλισε η πολυ διαννοηση σημερα?1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον Φεργκιουσον
2.ξενοπουλος
Ο Νίτσε είναι πολύ αγαπημένος μου φιλόσοφος και το διάβασμα του είναι ικανό να προκαλέσει συγκλονισμό σ' αυτόν που τον διαβάζει . Ο Νίτσε ή δεν σ' αρέσει καθόλου ή αν σ' αρέσει σ' αλλάζει . Αυτό σημαίνει μεγάλος συγγραφέας !!1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον Φεργκιουσον
2.ξενοπουλος
1.πρεπει να ειναι σπαστικοεισαι σιγουρη οτι απαντησες με τη σωστη σειρα η σε ζαλισε η πολυ διαννοηση σημερα?
μου την σπαει...Ο Νίτσε είναι πολύ αγαπημένος μου φιλόσοφος και το διάβασμα του είναι ικανό να προκαλέσει συγκλονισμό σ' αυτόν που τον διαβάζει . Ο Νίτσε ή δεν σ' αρέσει καθόλου ή αν σ' αρέσει σ' αλλάζει . Αυτό σημαίνει μεγάλος συγγραφέας !!
μπαααα εχει πλακα οταν προσπαθεις να μου την πεις αλλα κρατιεσαι! αχαχαχαχαχαχα1.πρεπει να ειναι σπαστικο
2.να μη σου δινουν σημασια
3. ε?
Ο Νίτσε είναι πολύ αγαπημένος μου φιλόσοφος και το διάβασμα του είναι ικανό να προκαλέσει συγκλονισμό σ' αυτόν που τον διαβάζει . Ο Νίτσε ή δεν σ' αρέσει καθόλου ή αν σ' αρέσει σ' αλλάζει . Αυτό σημαίνει μεγάλος συγγραφέας !!
οχι ρε...κατσε μεχρι να φυγεις.μπαααα εχει πλακα οταν προσπαθεις να μου την πεις αλλα κρατιεσαι! αχαχαχαχαχαχα
τεσπα, σας αφηνω να κανετε ζουζουνιες με το στεφανο... ;)
Ποιό βιβλίο του διάβασες και το είδες αυτό και σπάστηκες ;μου την σπαει...
η λογικη"ποναει χερι κοβει χερι "μου δινει στα νευρα...
γ αυτο προτημησα να διαβασω τις αποψεις του απο μια χιουμοριστικη πλευρα....
μαριε, μαλακιες ελεγες σημερα στο Γεωργιου να το ξερεις!SIRSTERHEN-LOYKRITIA μας τα εχετε κανει τσουρεκια με το φλερτ σας![]()
μαριε, μαλακιες ελεγες σημερα στο Γεωργιου να το ξερεις!
Όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς και τα μεγάλα βιβλία είναι αδύνατο να μεταφερθούν μέσω σχολίων από τρίτους . Γι' αυτό το διάβασμα τους είναι μοναδική εμπειρία . Ο Νίτσε κάνει και λογοτεχνία ουσιαστικά . Είναι δυνατον να σου μεταδώσει κανείς μια λογοτεχνική εμπειρία ; Για τις μεγάλες εμπειρίες , όπως και για τον πραγματικό έρωτα , ο δρόμος είναι μοναχικός ...Άρα , να διαβάσεις και τον ίδιο τον Νίτσε και όχι μόνο βιβλία που αναφέρονται σ' αυτόν ...
SIRSTERHEN-LOYKRITIA μας τα εχετε κανει τσουρεκια με το φλερτ σας![]()
αγορασα απο την εκθεση το"ο μικρος πριγκιπας επιστρεφει"...
ελπιζω να ειναι τοσο υπεροχο οσο το πρωτο...
http://[URL unfurl="true"]www.youcube.gr/images/1-19789602357828.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Συνήθως τα sequel είναι χειρότερα.
Ειδικά αν μιλάμε κ' για διαφορετικούς συγγραφείς...
Όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς και τα μεγάλα βιβλία είναι αδύνατο να μεταφερθούν μέσω σχολίων από τρίτους . Γι' αυτό το διάβασμα τους είναι μοναδική εμπειρία . Ο Νίτσε κάνει και λογοτεχνία ουσιαστικά . Είναι δυνατον να σου μεταδώσει κανείς μια λογοτεχνική εμπειρία ; Για τις μεγάλες εμπειρίες , όπως και για τον πραγματικό έρωτα , ο δρόμος είναι μοναχικός ...
δεν εχεις αδικο...Συνήθως τα sequel είναι χειρότερα.
Ειδικά αν μιλάμε κ' για διαφορετικούς συγγραφείς...
δεν εχεις αδικο...
αλλα εχω καλο φιλινκ (!) γ αυτο...![]()