loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον ΦεργκιουσονΟ κατήφορος ποιανού είναι ;
Νίτσε ποιό έχεις ;
2.ξενοπουλος
1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον ΦεργκιουσονΟ κατήφορος ποιανού είναι ;
Νίτσε ποιό έχεις ;
εισαι σιγουρη οτι απαντησες με τη σωστη σειρα η σε ζαλισε η πολυ διαννοηση σημερα?1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον Φεργκιουσον
2.ξενοπουλος
Ο Νίτσε είναι πολύ αγαπημένος μου φιλόσοφος και το διάβασμα του είναι ικανό να προκαλέσει συγκλονισμό σ' αυτόν που τον διαβάζει . Ο Νίτσε ή δεν σ' αρέσει καθόλου ή αν σ' αρέσει σ' αλλάζει . Αυτό σημαίνει μεγάλος συγγραφέας !!1.δεν εχω νιτσε.εχω το"νιτσε γ πρωινο"...χιουμοριστικα ολες οι θεωρειες του νιτσε.Τζον Φεργκιουσον
2.ξενοπουλος
1.πρεπει να ειναι σπαστικοεισαι σιγουρη οτι απαντησες με τη σωστη σειρα η σε ζαλισε η πολυ διαννοηση σημερα?
μου την σπαει...Ο Νίτσε είναι πολύ αγαπημένος μου φιλόσοφος και το διάβασμα του είναι ικανό να προκαλέσει συγκλονισμό σ' αυτόν που τον διαβάζει . Ο Νίτσε ή δεν σ' αρέσει καθόλου ή αν σ' αρέσει σ' αλλάζει . Αυτό σημαίνει μεγάλος συγγραφέας !!
μπαααα εχει πλακα οταν προσπαθεις να μου την πεις αλλα κρατιεσαι! αχαχαχαχαχαχα1.πρεπει να ειναι σπαστικο
2.να μη σου δινουν σημασια
3. ε?
Ο Νίτσε είναι πολύ αγαπημένος μου φιλόσοφος και το διάβασμα του είναι ικανό να προκαλέσει συγκλονισμό σ' αυτόν που τον διαβάζει . Ο Νίτσε ή δεν σ' αρέσει καθόλου ή αν σ' αρέσει σ' αλλάζει . Αυτό σημαίνει μεγάλος συγγραφέας !!
οχι ρε...κατσε μεχρι να φυγεις.μπαααα εχει πλακα οταν προσπαθεις να μου την πεις αλλα κρατιεσαι! αχαχαχαχαχαχα
τεσπα, σας αφηνω να κανετε ζουζουνιες με το στεφανο... ;)
Ποιό βιβλίο του διάβασες και το είδες αυτό και σπάστηκες ;μου την σπαει...
η λογικη"ποναει χερι κοβει χερι "μου δινει στα νευρα...
γ αυτο προτημησα να διαβασω τις αποψεις του απο μια χιουμοριστικη πλευρα....
μαριε, μαλακιες ελεγες σημερα στο Γεωργιου να το ξερεις!SIRSTERHEN-LOYKRITIA μας τα εχετε κανει τσουρεκια με το φλερτ σας
μαριε, μαλακιες ελεγες σημερα στο Γεωργιου να το ξερεις!
Όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς και τα μεγάλα βιβλία είναι αδύνατο να μεταφερθούν μέσω σχολίων από τρίτους . Γι' αυτό το διάβασμα τους είναι μοναδική εμπειρία . Ο Νίτσε κάνει και λογοτεχνία ουσιαστικά . Είναι δυνατον να σου μεταδώσει κανείς μια λογοτεχνική εμπειρία ; Για τις μεγάλες εμπειρίες , όπως και για τον πραγματικό έρωτα , ο δρόμος είναι μοναχικός ...Άρα , να διαβάσεις και τον ίδιο τον Νίτσε και όχι μόνο βιβλία που αναφέρονται σ' αυτόν ...
SIRSTERHEN-LOYKRITIA μας τα εχετε κανει τσουρεκια με το φλερτ σας
αγορασα απο την εκθεση το"ο μικρος πριγκιπας επιστρεφει"...
ελπιζω να ειναι τοσο υπεροχο οσο το πρωτο...
http://[URL unfurl="true"]www.youcube.gr/images/1-19789602357828.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Συνήθως τα sequel είναι χειρότερα.
Ειδικά αν μιλάμε κ' για διαφορετικούς συγγραφείς...
Όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς και τα μεγάλα βιβλία είναι αδύνατο να μεταφερθούν μέσω σχολίων από τρίτους . Γι' αυτό το διάβασμα τους είναι μοναδική εμπειρία . Ο Νίτσε κάνει και λογοτεχνία ουσιαστικά . Είναι δυνατον να σου μεταδώσει κανείς μια λογοτεχνική εμπειρία ; Για τις μεγάλες εμπειρίες , όπως και για τον πραγματικό έρωτα , ο δρόμος είναι μοναχικός ...
δεν εχεις αδικο...Συνήθως τα sequel είναι χειρότερα.
Ειδικά αν μιλάμε κ' για διαφορετικούς συγγραφείς...
δεν εχεις αδικο...
αλλα εχω καλο φιλινκ (!) γ αυτο...