aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
στα 4εσυ τι θες?
στα 4εσυ τι θες?
τα βιβλια κλωνα ποτε τα διαβαζεις?με το ενα χερι γυρνας τις σελιδες και με το αλλο ποσταρεις στο μπου?
ευτυχως που εισαι ον λαιν
τι αν διαβασω τωρα?
Σελιν - Συνομιλίες με τον καθηγητή Υ
ή
Τόμας ντε Κουίνσυ - ο εκδικητης
Αν δε βαριέσαι, τσέκαρε και λίγο Μπόρχες....
ευτυχως που εισαι ον λαιν
τι αν διαβασω τωρα?
Σελιν - Συνομιλίες με τον καθηγητή Υ
ή
Τόμας ντε Κουίνσυ - ο εκδικητης
εγω παντως θα ξαναδιαβασω βιβλιο οταν βγαλει η Λουκα Κατσελη αυτο με τιτλο: "1000+1 τροποι να αποφυγετε να βγαλετε στην αγορα τζαμπα χρημα απο την Ευρωπη"Σελίν μάλλον. Αν και φασίστας του κερατά δεν παύει να είναι ένας καλός συγγραφέας.
Και λέω Σελίν γιατί δεν ξέρω η μετάφραση του Κουίνσυ πως είναι. Μπορεί και να είναι βαρετός, στο πρωτότυπο μάλλον έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Και Κουίνσυ αρχίζουμε πάντα από τον opium eater. Καλό πρεζάκι και του λόγου του.
συμπλεγματακια?
περαστικα!
αξεπέραστο ''Ο μικρός πρίγκηπας''
όσες φορές και να το διάβάσεις θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος
και ΄΄Ο κόσμος της Σοφίας'' απλά μαθήματα φιλοσοφίας
Σελίν μάλλον. Αν και φασίστας του κερατά δεν παύει να είναι ένας καλός συγγραφέας.
Και λέω Σελίν γιατί δεν ξέρω η μετάφραση του Κουίνσυ πως είναι. Μπορεί και να είναι βαρετός, στο πρωτότυπο μάλλον έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Και Κουίνσυ αρχίζουμε πάντα από τον opium eater. Καλό πρεζάκι και του λόγου του.
εγω παντως θα ξαναδιαβασω βιβλιο οταν βγαλει η Λουκα Κατσελη αυτο με τιτλο: "1000+1 τροποι να αποφυγετε να βγαλετε στην αγορα τζαμπα χρημα απο την Ευρωπη"
Ενδεχεται να κυκλοφορησει και με αλλο τιτλο:"αναπτυξη, μια αγνωστη λεξη"
Ρε Μέμο δε σταματάς λίγο το σπαμάρισμα;
Χειρότερος από τον ψυχασθενή του site έχεις καταντήσει.
για τον μονο που δεν πρεπει να ανησυχουμε οτι θα βγαλει βιβλιο ειναι ο γαπ....εγω παντως θα ξαναδιαβασω βιβλιο οταν βγαλει η Λουκα Κατσελη αυτο με τιτλο: "1000+1 τροποι να αποφυγετε να βγαλετε στην αγορα τζαμπα χρημα απο την Ευρωπη"
Ενδεχεται να κυκλοφορησει και με αλλο τιτλο:"αναπτυξη, μια αγνωστη λεξη"
Ρε Μέμο δε σταματάς λίγο το σπαμάρισμα;
Χειρότερος από τον ψυχασθενή του site έχεις καταντήσει.
καπου το εχω ξαναγραψει αλλα δεν ειμαι σιγουρη οποτε..
το πιο αγαπημενο μου βιβλιο εβερ :
παντελως ασχετο με τα βιβλια που βεπω οτι προτηματε αλλα οκ...
ειναι υπεροχο....απλα...
κανεις δε διαβαζει θεατρικα βιβλια....οχι ρε. Μ αρεσει κι εμενα πολυ!!!!