amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.019
- Πόντοι
- 22.785
;) :-*ευχαριστώ για την τιμή, αλλα το ΣΚ θα πάρω τα βουνά...
ίσως την επόμενη φορά
;) :-*ευχαριστώ για την τιμή, αλλα το ΣΚ θα πάρω τα βουνά...
ίσως την επόμενη φορά
Η ασπίδα της Σπάρτης
Η τελευταία λεγεώνα
Καί ο χρησμός
του μανφρέντι, ιστορικά στο πλείστον......
Τον κώδικα ντα βίντσι
γιατί τόσος ντόρος για αυτο το βιβλίο;;
δεν μου άρεσε καθόλου πως τελείωσε με ξενέρωσε σε σχέση με την αρχή του......
Τώρα διαβάζω την ιστορία της Τροίας....
Διάβασε κανείς τους πεφωτισμένους;;;
για πέτα κανένα τίτλο που προτείνειςμην διαβάζεις Ντάν Μπράουν. Είναι μακράν ο πιο υπερκτημημένος συγγραφέας των τελευταίων δέκα ετών. Απο όλες τις απόψεις τα βιβλία του είναι μετριότατα. Υπάρχουν πολύ καλύτερα βιβλία σε αυτό το στύλ για να διαβάσεις.
thank youπολύ ωραία ήταν τα βιβλία του Μαικλ Γκρούμπερ με πιο πρόσφατο το "Μυστικο χειρόγραφό". Επίσης σε τέτοιο στύλ καλό είναι και ο "Οι φύλακες της κιβωτού" του Έγκελαντ Τομ.
Καλο...Ξεκινησα το "Πικρα Κερασια"
Πες μου οτι κατάφερες να το διαβάσεις??Οι μάσκες των πεφωτισμένων,ότι πιο τρελό έχετε διαβάσει πάνω σε μεταφυσική/ψυχολογία/παραθρησκευτικές δοξασίες!!!
Ολόκληροοο!!!Πες μου οτι κατάφερες να το διαβάσεις??
Ολόκληροοο!!!
Βέβαια πολλές φορές την ίδια σελίδα 2-3 φορές!!!
Πες το έτσι βρε αδερφέ και νόμιζα οτι ήμουν μαστουρωμένος....Ολόκληροοο!!!
Βέβαια πολλές φορές την ίδια σελίδα 2-3 φορές!!!
Αγορασέ το και θα καταλάβεις!!! ;)γιατι????? την αποστήθιζες?
Αγορασέ το και θα καταλάβεις!!! ;)
Ψυχολογικόθρησκευτικο και δυσνόητο είναι,τα γούστα υποκειμενικά,Αντώνηηη περικεφαλαία στο γήπεδο καλού κακού!!!αφού το λές εσύ θα το αγοράσω να δώ.. αμα δεν είναι καλό όμως θα το πετάξω στο κεφάλι.. του Νικοπολίδη την Κυριακή...
Ψυχολογικόθρησκευτικο και δυσνόητο είναι,τα γούστα υποκειμενικά,Αντώνηηη περικεφαλαία στο γήπεδο καλού κακού!!!
Σκέφτομαι τέτοια βιβλία αλλά έχω μία αίσθηση οτί παρα είναι βαριά για 20χρονό!!! :Sωχ ωχ ωχ... ψυχική καταπλάκωση.. ασε να μου λείπει (Αντώνη την γλύτωσεςςςςςςςςςςςςς).. αμα πάντως θες να διαβάσεις κάτι καλό διάβασε το "Από τον εμφύλιο στην χούντα" του Σ.Λιναρδάτου και το "Φωτιά και τσεκούρι" του Αβέρωφ..