Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι στην Μεση του "Εν Ψυχρώ" του Καπότε !!!
Μεχρι τωρα δειχνει Καταπληκτικο!!
Διαβασα το Εν Ψυχρω και ομολογω οτι αν εξαιρεσεις το οτι ειναι Πραγματικη Ιστορια τοτε Ο.Κ δεν ειναι κατι Εξαιρετικο , αν ομως σκεφτεις την Δουλεια που εχει κανει ο Καποτε με τους Δολοφονους και γενικα με την Ιστορια αυτη , τοτε δικαιως μιλουν για Αριστουργημα.
2000324630.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στην Συνεχεια Διαβασα το "Ανθρωποι και Ποντικια" που ειναι Κλασικο Αριστουργημα του Steinbeck και μου φανηκε Απλα Τελειο!!!
Πρεπει να το Διαβασουν Ολοι!!
66864070.jpg

αλλα και το Το μυστικό του Brokeback Mountain της Αννυ Πρου!!!
Τελεια Διηγηματα με Κορυφαιο το ομωνυμο!
51914688.jpg

Διαβαστε τα !!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Την Πρωτοχρονια καποιος φιλος μου εκανε Δωρο το "ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ" του Ρανκιν!
ειναι Αστυνομικο και οι Πρωτες μου εντυπωσεις ειναι καλες....
Θα σας πω στο Τελος......
49888397.jpg

Επισκέπτης
Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που ειναι 2ο σε εκδόσεις μετα τον Δον Κιχώτη στην Ισπανία είναι "Η σκια του ανέμου" του Carlos Ruiz Zafon. Για όποιους ενδιαφέρονται ή το διαβάσουν υπάρχει και συνέχεια όχι του μυθιστορήματος αυτό τελειώνει, απλά του ίδιου συγγραφέα "Το παιγνίδι του Αγγέλου"

Συνημμένα

• shadow.jpg
    shadow.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 17

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
http://[URL unfurl="true"]www.books.gr/Images/Products/Thumbs/2638302.jpg[/img[/URL]]

Eco Umberto «Μπαουντολίνο»

Ιπποτική περιπέτεια, ιστορικό μυθιστόρημα που περιέχει τα προβλήματα της σύγχρονης Ιταλίας, ιστορία ενός αδύνατου εγκλήματος, φανταστικό αφήγημα, θέατρο γλαφυρών γλωσσικών επινοήσεων, το βιβλίο αυτό δοξάζει τη δύναμη του μύθου και της ουτοπίας.
Στην περιοχή του νότιου Πεδεμόντιου, όπου μερικά χρόνια αργότερα θα υψωθεί η Αλεξάνδρεια, ο μικρός Μπαουντολίνο, ένας ευφάνταστος και ψεύτης χωρικός, κατακτά τον Φρειδερίκο Βαρβαρόσα και γίνεται θετός γιος του. Ο Μπαουντολίνο επινοεί και αφηγείται παραμύθια, αλλά ως εκ θαύματος, όλα όσα φαντάζεται γεννούν Ιστορία. Έτσι, μεταξύ άλλων, φτιάχνει τη μυθική επιστολή του Ιωάννη του Πρεσβύτερου, που επαγγελλόταν στη Δύση ένα μυθικό βασίλειο της μακρινής Ανατολής, που είχε στο θρόνο ένα χριστιανό βασιλιά, πράγμα που έμελλε να φλογίσει τη φαντασία πολλών ταξιδιωτών, ακόμα και του Μάρκο Πόλο.
Ο Μπαουντολίνο μεγαλώνει, η Αλεξάνδρεια γεννιέται και, χρόνια αργότερα, σπρωγμένος από την επινοητικότητα του Μπαουντολίνο, ο Φρειδερίκος ξεκινάει, με πρόφαση μια σταυροφορία, για να επιστρέψει στον Ιωάννη τον Πρεσβύτερο το πιο πολύτιμο κειμήλιο της Χριστιανοσύνης.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785

Κύριος Συγγραφέας: Kropotkin, Pyotr
Εκδοτικός Οίκος: ΗΡΙΔΑΝΟΣ

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ο ΜακΚαρθυ εγινε απο τους Αγαπημενους μου!!!

Είναι ένας, από τους λιγους Αμερικάνους, πολιτικοποιημένος (αριστερός) συγγραφέας με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία που δεν πρόκειται να προταθεί, όπως και ο Ροθ, για Νόμπελ λογοτεχνίας.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το Vampire Diaries απο τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Όποιος έχει δει την σειρά ή του αρέσουν τα βιβλία με βρυκόλακες να σπεύσει να το αγοράσει όταν κυκλοφορήσει!

fvuw5j.jpg

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΟΜΗΡΟΣ (Ιλιας)...Ο Διαχρονικος Δασκαλος....του.. Πολυβιος Π. Μαργιας(Αθηνα 2008).Δεν ξερω αν υπαρχει στα βιβλιοπωλεια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τζακ λοντον ο μοναχικος λυκος.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Την Πρωτοχρονια καποιος φιλος μου εκανε Δωρο το "ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ" του Ρανκιν!
ειναι Αστυνομικο και οι Πρωτες μου εντυπωσεις ειναι καλες....
Θα σας πω στο Τελος......
49888397.jpg
Aρκετα καλο αν σας αρεσουν τα αστυνομικα!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Διαβασα και το "Ευα" της Έρση Σωτηροπούλου...
Καλο , διαβαστε το.

Φεύγοντας από το χριστουγεννιάτικο πάρτι, σ’ ένα μπαρ της Αθήνας, μια γιορτή χωρίς χαρά, η Εύα περιπλανιέται στο κέντρο της πόλης, που μοιάζει με ερειπωμένο σκηνικό. Αστυνομικοί που περιπολούν, αδέσποτα σκυλιά, άστεγοι, η φιλική πόρνη, η αλλόκοτη παρέα των παράλληλων μονολόγων σ’ ένα δωμάτιο κακόφημου ξενοδοχείου, όλα αυτά περνούν καλειδοσκοπικά μπροστά στα μάτια της ηρωίδας. Σ’ αυτό το μοναχικό νυχτερινό ταξίδι, οι κατακερματισμένες εικόνες, οι μονόλογοι χωρίς αποδέκτες, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας-υποκατάστατο, οι φθαρμένες σχέσεις και φιλίες πλέκουν γύρω της τον ιστό της φυλακής της.

Όταν ξημερώσει και τελειώσουν όλα, η Εύα δε θα έχει πια καμιά δικαιολογία για να παραμείνει άπρακτη – θα πρέπει να αντιμετωπίσει δραστικά το τίποτα που την περιβάλλει.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και τωρα διαβαζω το "Τα Σκοτεινα Ονειρα του Ντεξερ".
ειναι το Βιβλιο που βασίστηκε η Σειρα "Ντεξτερ"
33591376.png

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γιατι το Βυζαντιο.....Ελενη Γλυκατζη-Αρβελερ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  "Αγιος Αγυρτης"

του Δημητρη Καμπουρακη (του γνωστου χαβαλε...)

Ο Καμπουρακης αν και χαβαλες στην πρωινη ενημερωση του Μεγκα,παρουσιαζει με πολλα στοιχεια
και πλουσια βιβλιογραφια μια σχετικα αγνωστη και ταραγμενη περιοδο της νεωτερης Ελληνικης Ιστοριας,την λεγομενη "Επανασταση του Παπουλακου".

Η εν λογω "επανασταση" ελαβε χωρα στα ταραγμενα χρονια της βασιλειας του Οθωνα,στα 1852 και
ο Καμπουρακης την παρουσιαζει πραγματικα πολυ αντικειμενικα,χωρις πολλα δικα του συμπερασματα,θελοντας να μην καθοδηγησει τον αναγνωστη και να τον "νουθετησει"...

Πραγματικα δεν του το "ειχα" του Καμπουρακη

Η μονη "δικη του" αποψη που καταθετει στο βιβλιο ειναι οτι εκεινη την περιοδο της αρχης του
κρατους μας ετεθησαν ολες οι βασεις για το σημερινο "μπουρδελο" που ζουμε.....
Και ευθυνομαστε εμεις αποκλειστικα ως πολιτες (αυτο το τελευταιο ειναι δικο μου..)

VHOS

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
0
Kαλημερα. Σκισε το manual.Του Σαμπρακου,αρκετα καλο για fun του ελληνικου ποδοσφαιρου 

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
το καλοκαιρι ξεκινησα να διαβαζω το νησι, μολις γυρισα το παρατησα και σκεφτομαι να το ξαναπιασω

Συνημμένα

• the_island.jpg
    the_island.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom