Επισκέπτης
Επισης να ρωτησω αν εχει καποιος υποψιν του καποιο βιβλιο για τη συγχρονη ελληνικη ιστορια απο αντικειμενικη σκοπια ΟΠΩΣ κανει ο Howard Zinn στο "Ιστορια του λαου των Ηνωμενων Πολιτειων"...
ρεπουση
Επισης να ρωτησω αν εχει καποιος υποψιν του καποιο βιβλιο για τη συγχρονη ελληνικη ιστορια απο αντικειμενικη σκοπια ΟΠΩΣ κανει ο Howard Zinn στο "Ιστορια του λαου των Ηνωμενων Πολιτειων"...
Συνιστω, ''ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ'' του Δ.ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ. Ενδεικτικα αναφερω τον προλογο μεσα απο το βιβλιο.....Να υπαρχεις Ελληνικος δηλωνει τεσσερες τροπους συμπεριφορας.Οτι δεχεσαι την αληθεια που ερχεται μεσα απο την φυση,οχι την αληθεια που φτιαχνει το μυαλο των ανθρωπων.Οτι ζεις συμφωνα με την ηθικη της γνωσης,οχι με την ηθικη της δεισιδαιμονιας και των προληψεων.Οτι απεθεωνεις την εμορφια,γιατι η εμορφια ειναι δυνατη σαν το νου σου και φθαρτη σαν τη σαρκα σου.Και κυριως αυτο...οτι αγαπας τον ανθρωπο.Πως αλλιως!Ο ανθρωπος ειναι το πιο τραγικο πλασμα μεσα στο συμπαν. Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
συμφωνώεμενα μου τη σπαει να βλεπω τονισμενες λέξεις με μπολντ κλπ λες και δεν μπορω να διαβασω μια παραγραφο.
οσο περναει ο καιρος, ο γραφικος παικτουρας μου σπαει περισσοτερο τα νευρα επειδη γραφει σαν καθυστερημένο και σαν να απευθυνεται σε καθυστερημενα.
συμφωνώ
αυτό ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο γράφει με τον ίδιο τρόπο.
είναι σαν να σε κατευθύνει να διαβάσεις και να δώσεις σημασία σε αυτά που θέλει αυτός.
έλεος με τα bold τις υπογραμμίσεις τα κεφαλαία και τις άλλες μαλακίες μέσα στα ποστ.
λες και γράφετε σε κανένα καθυστερημένο που δεν μπορεί να διαβάσει.
FYI δεν διαβάζω κανένα από αυτά τα ποστ.
ααα και να μην ξεχάσω... αυτοί που διαμορφώνουν χαρακτήρα εδώ μέσα, είτε στα ποστ τους είναι στην συμπεριφορά τους, καλύτερα να πάνε να αυτοκτονήσουν.
Και αγορασα το "Καμια Πατριδα για τους Μελλοθανατους" του Kόρμακ MακKάρθυ.
Α ρε χριστοφορε....
Λοιπον Απλα Αριστούργημα.....
Τι να πω και ο "Δρομος" που διαβασα λιγο καιρο πριν και αυτο τωρα ηταν απλα Τελεια!!!!!
Τρομερος Συγγραφεας....
Δεν εχω Γιο εχω Δυο κορες...Α ρε χριστοφορε....
Ο Δρόμος είναι καταπληκτικό βιβλίο
Αν εχεις και γιο είναι ακόμα καλύτερο
Εχθες Ξεκινησα τον "Αλκοολικο" του Τζακ Λοντον.