Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
το περιοδικο σημερα πιανω το πεντΟλοκλήρωσες το περιοδικό ή ολοκλήρωσες ΣΤΟ περιοδικό;
το περιοδικο σημερα πιανω το πεντΟλοκλήρωσες το περιοδικό ή ολοκλήρωσες ΣΤΟ περιοδικό;
Περιοδικά μετράνε;;;
αν ναι...
Metal Hammer
Truck No1
αν όχι.... τίποτα!!
[size=11pt]Άρχισα απόψε να διαβάζω το
"ΚΡΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ"
του Αντώνη Αντωνιάδη,
Αντιναύαρχου εν αποστρατεία, επίτιμος αργηγός Ναυτικού,
[size=8pt](που μου το έδωσε ο πατέρας μου).[/size]
Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ, σελίδες 263, €12,55
ISBN: 978-960-382-764-1.
Έχω την εντύπωση ότι θα το τελειώσω απόψε γιατί κόλλησα. Έχω ήδη διαβάσει περίπου 90 σελίδες.
Ο τύπος είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, και κυρίως ειλικρινής.
Κάπου έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μια συνένετευξή του, που επίσης αξίζει τον κόπο να διαβαστεί.
Αν τη βρω θα την ανεβάσω εδώ.[/size]
εγώ το Ενάντια στη θρησκεία του Χρήστου Γιανναρά...πραγματεύεται την διαφορά Θρησκείας και Εκκλησίας,απορρίπτοντας την πρώτη,υπογραμμίζει πως ο Χριστός δεν υπήρξε ιδρυτής κάποιας θρησκείας και κυρίως στηλιτεύει τους ηθικολοπλαστικούς νόμους και κανόνες της χριστιανικής θρησκείας που βασίζονται στο σχήμα αμαρτία-σωτηρία ή αγαθοεργία-ηθική ανταμοιβή και μεταθανάτια ευτυχία,έννοιες που τις θεωρεί παιδαριώδεις
κραταω ενεργεια θα μου γινουν καζανια και μολις κατεβω τοιχο τοιχο μη τις πετυχωΕίσαι δύναμη! μετά το Μαξίμ πιάνεις και το Πεντ. Αν δεν ολοκληρώσεις και σ' αυτό, κατεβαίνεις για σουκου Αθήνα και βλέπω να τις ξεκολιάζεις τις μαυρούλες πίσω από το Δημαρχείο
Ολοκλήρωσες το περιοδικό ή ολοκλήρωσες ΣΤΟ περιοδικό;
Πρέπει να σου αρέσει πολύ το διάβασμα...σχεδον τελειωσα την αυτοβιογραφια της jenna jameson.Πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα
βιβλιο που το ρουφας??να ταν μονο βιβλια...... !!«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» του Κώστα Παπαϊωάννου. Χθες το τελείωσα. Βιβλίο που το ρουφάς, εκλαϊκευμένη ιστορική αφήγηση με άποψη-αντίστοιχο εγχείρημα είχε κάνει και ο Ραφαηλίδης. Διαβάστε το αν σας ενδιαφέρουν τα γεγονότα των τελευταίων πενήντα ετών. Stavro51 θα το ευχαριστηθείς
βιβλιο που το ρουφας??να ταν μονο βιβλια...... !!
χτες διαβασα το "μη φοβασαι,εγω ειμαι εδω" του βασιλη κολοβου!ειναι τα γεγονοτα που ελαβαν χωρα απο τον αυγουστο του 1949 μεχρι τη νυχτα της 21ης απριλιου του 67!
εγω ειμαι πολυασχολος!!πλευ οφ,τελικο κυπελλου και σε λιγο κληρωση ουεφα!εσυ σπιτι να πλυνεις τα πιατα και να μαγειρεψεις παλιοχαμουρα !και μην τυχον και ερθω και δεν εχεις ετοιμο το φαγητο !!Διάβασες την ώρα που σου πέταγε τα μάτια απ' έξω ο Ντάρκο; Απορώ πως βγήκες από την τρύπα σου τόσο γρήγορα βρωμιάρη. Και στα SMS να απαντάς άλλη φορά.
σχεδον τελειωσα την αυτοβιογραφια της jenna jameson.Πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα